Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž 2006: velká příloha serveru AUTO.CZ

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
Popis novinek 54 značek včetně 2.500 fotografií, zvláštní vydání videomagazínu Roadlook TV a hlasování o nejkrásnější modelku. Brány pařížského autosalonu na AUTO.CZ se právě otevírají.

Francouzský automobilový průmysl v minulém roce vyrobil poprvé více než 6 milionů automobilů, asi 75% ve Francii provozovaných vozů je používáno každý nebo téměř každý den a průměrný věk provozovaných vozidel je pouze 7,7 roků. Francie je tak zdánlivě zemí autům zaslíbenou. Realita již tak jednoznačná není.

Na cestě z Prahy do Paříže vás sice čekají dokonalé dálnice s nikterak hustým provozem, ale za kvalitní vozovky si nechají Francouzi pořádně zaplatit. Asi i kvůli tomu mnoho řidičů jezdí po státních nezpoplatněných silnicích. V Paříži samotné je vzhledem k hustotě dopravy a konstantním dopravním komplikacím použití automobilu čirým nesmyslem. Chcete-li cestovat kamkoliv uvnitř centra ohraničeného okružním bulvárem Périphérique, je městská doprava nejen levnější, ale také rychlejší řešení.

Přesto automobil zůstává fenoménem i v Paříži. Jednou za dva roky se zde totiž sjedou všichni významní výrobci, kteří chtějí v Evropě něco dokázat. Auto.cz u toho nesmí chybět, proto vyslalo i letos do francouzské metropole početný tým.

2500 fotografií, 54 značek, pařížský speciál Roadlook TV

Po téměř třech dnech nepřetržitého psaní textů, stříhání videa, třídění a upravování fotografií vám s hrdostí představujeme další přílohu z pařížského autosalonu. Rekord v počtu zveřejněných fotografií a sledovaných značek sice nepadl, i tak ovšem příloha Paříž 2006 těžko hledá konkurenta.

Opět necháme raději promluvit čísla. V příloze najdete detailní popis novinek 54 značek a 2500 fotografií. Ve zvláštním vydání videomagazínu Roadlook TV vám představíme novou Škodu Octavii Scout a studii Joyster, navrch přidáme rozhovor s jejím tvůrcem a novým šéfdesignérem Škody Auto Jensem Manske.

Nyní už dost řečí. Virtuální pařížský autosalon po dvou letech znovu otevírá na Auto.cz své brány, jež vám budou narozdíl od autosalonu skutečného otevřeny 24 hodin denně, 365 dní v roce. Stačí kliknout v levém menu na záložku Autosalony (nebo na tento odkaz) a vstoupit do světa plného krásných automobilů a ještě krásnějších žen. Buďte u nás vítáni.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
13. 10. 2006 12:04
Re: HURVÍNKOVI S LÁSKOU
Zajímavě chápeš svět. Ty budeš pěkněj vykuk. Takovej přikrčenej za bukem... těkavejma očima sleduješ dění... dokonce si osobuješ právo vnucovat velmi razantně svůj pohled na ten svět kolem. Psycholog... hmm, urážíš ostatní kolegy diskutující... oni tu jsou nepřiliš vzdělaní? Tedy myslím, mimo tebe, HP. Tak jedna dobrá rada - zalez zase někam do mlází svého zoufalstvi. Příště to zkus lépe. P.S. Jinak ti děkuji, že mě poctivě čteš :-) :yes:
9. 10. 2006 21:09
Re: TAK TO JSTE SE VYCAJCHNOVALI
:yes: :yes: Také mě fascinuje ta rychlost zpracování... celej team AUTO.CZ zaválel.
4. 10. 2006 23:40
Re: Paříš?
>:D >:D :yes:
Avatar - donPedro
4. 10. 2006 23:01
Paříš?
Ano pařím, aneb BRAVO redakce :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
4. 10. 2006 15:54
TAK TO JSTE SE VYCAJCHNOVALI
Jo... co mám na tohle napsat? Sakra, je to dokonalý. Je tam všechno, káry, baby, Joyster i pruhovaná košile (bravo), je tam prostě auto-svět. Tak jestli je tu někdo, komu tohle nestačí, doporučuju vyměnit voči, nebo radši preventivně celou hlavu. P.S. Bez pasu do Paříže - jen s AUTO.CZ. BRAVO :yes: :yes: Jdu na ty hostesky. To zas bude mela. Po Ženevě skončila diskuze dvojí kastrací a jednou změnou pohlaví... tak uvidíme, co nám nadělila Paříž. :yes: