Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Deset sporťáků změněných v kombíky

Michal Fokt
Diskuze (18)
Jak by známým sportovním modelům slušely praktičtější "kombi" verze Shooting brake? Podívejte se na počítačové rendery X-Tomiho.

Svého času byly, zejména ve Velké Británii, zakázkové úpravy sporťáků na třídveřové kombíky Shooting Brake vcelku populární a dá se říci, že se tato móda praktičtějších kupé vrací, byť fakticky buď o kupé nejde, jako v případě Mercedesů nebo neexistuje výchozí model, z něhož Shooting Brake vznikl, jako třeba u Volkswagenu Scirocco.

Je jasné, že některému autu by "batoh" na zádech docela slušel a jinému méně nebo vůbec. Pokud si takové karosářské úpravy nedokážete dost dobře představit, jsou tu rendery známého maďarského "šopera" X-Tomiho. Některé z nich už z auto.cz znáte, jiné jsou zcela nové nebo se na ně v přílivu novinek svého času nedostalo.

Nyní to každopádně máme SB od značek BMW, Toyota, Nissan, Mercedes, Lexus, Ford, Chevrolet a Audi, tak můžete posoudit, které z nich by si zasloužily realizaci. Ostatně - některé z nich se u automobilek skutečně chystají...

Michal Fokt
Diskuze (18)
Avatar - Hammunasakra
25. 12. 2014 06:04
Neni to blbost?
Neni blbost nadpis: "změněných v kombíky"? Nemá tam bejt spíš: "změněných v shooting brake"?
23. 12. 2014 21:25
Re: Opět
safra asi zacnu modelovat podobny nesmysly (2d cko je pro decka a zvlada ho kdejakej xtomi >:D ), treba me pak zadara budou delat reklamu na muj servr [odkaz] , ale aby byli radi za neco jinciho tak tu je exkluzivni kabrio v jeste vic exkluzivni barve s velice lišácky zvolenou SPZ [odkaz] >:D
Avatar - The Spešl Uan
23. 12. 2014 18:28
Re: Za mňa...
To Camaro a AMGéčko jsou nejhorší!!! Jinak je to celkem v pohodě, Mustangu, TéTéčku, nebo GT-86ce to i hodně sluší! :yes:
Avatar - Midlosek
23. 12. 2014 18:04
Re: Opět
Bohužel tohle je celkem běžné. Stejně jako - První známe české ceny... potom co jednomu dealerovi unikl odkaz s ceníkem pro český trh, odkaz jsem dal do diskuze a ...
Oficiální ceník byl zveřejněn až za dva dny. Možná je to jen schoda náhod, ale ty náhody jsou mnohdy velice absurdní.
Těch článků na téma že ten, nebo naopak ten druhý opět upravil pár 3D modelů, je tady stále víc.
23. 12. 2014 16:09
Dodge Challenger SB
Článek zcela zbytečný a když jsou v jedné galerce všechny tyto SB, tak to vypadá až tuctově.

Ale rozhodně mě nejvíc zaujal Dodge Challenger SB, který se opravdu povedl ( narozdíl od dalších) a mohl by jít rovnou do výroby.