Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hlasujte v anketě GREEN STEERING WHEEL 2013 a hrajte o poukázky na školu smyku!

redakce AUTO.CZ
Pravidla soutěže

Své hlasy pro automobily jednotlivých kategorií zveřejněných v Auto Tipu č. 17 posílejte e-mailem na adresu jakub.kolar@ringier.cz. Do předmětu uveďte GREEN a do těla e-mailu zopakujte slovo GREEN a napište číslo jednoho vybraného modelu a Vaše celé jméno, adresu a telefonní číslo.

Dále můžete soutěžit o jeden ze 3 poukazů na školu smyku v hodnotě 3500 Kč. V tom případě připište do odpovědi Váš tip na otázku:

Kolik osobních aut zelené barvy laku bude podle statistik Sdružení dovozců automobilů registrováno v České republice od 1. 1. do 30. 9. 2013?

Vzor odpovědi:

Předmět: GREEN

Odpověď: GREEN 25 123456

Jméno a příjmení, Adresa, Telefon.

Své odpovědi do ankety a soutěže nám zasílejte od 12. do 25. 8. 2013.

Při určení výsledků hlasování se přihlíží pouze k e-mailům ve správném tvaru. Počet zaslaných e-mailů je omezen na 1 odpověď z jedné e-mailové adresy.

Zasláním e-mailu s odpovědí do ankety a tipem se hlasující automaticky stává účastníkem soutěže, ve které ze všech hlasujících vyhrávají 3 výherci, jejichž tip byl nejblíže správné odpovědi. V případě, že nebude možné takto určit 3 nejbližší, bude rozhodovat dřívější datum a čas zaslání e-mailu s hlasováním. Výhrou je poukaz na školu smyku v hodnotě 3500 Kč.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 14 dnů po zveřejnění správné odpovědi na stránkách Sdružení dovozců automobilů www.sda-cia.cz. Výhra bude výherci zaslána nejpozději do 30 dnů od jejich zveřejnění, a to na adresu udanou výhercem. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti Ringier Axel Springer CZ (tedy nebude doručena), bude si moci výherce vyzvednout výhru po předchozí domluvě s paní Barborou Doksanskou (tel. 225 977 507, email: barbora.doksanska@ringieraxelspringer.cz) na adrese sídla společnosti Ringier Axel Springer CZ, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to do 60 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců v časopisu Auto Tip. Pokud si výherce nevyzvedne výhru ani v tomto dodatečném termínu, propadá výhra ve prospěch společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.

2. Organizátorem ankety a soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Účastí v soutěži – tzn. odesláním e-mailu s odpovědí organizátorovi akceptuje hlasující pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí dále projevuje každý účastník souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopise AutoTip a na serverech www.auto.cz a www.iautotip.cz. Účastník dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry nejsou soudně vymahatelné. Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

redakce AUTO.CZ