Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MOL přejmenuje benzinky Lukoil a Slovnaft, stane se dvojkou na českém trhu

Jan Mička
Diskuze (4)
Maďarská společnost MOL převzala v srpnu letošního roku 44 čerpacích stanic Lukoil. Další vývoj z ní má udělat dvojku na českém trhu.

Čtyřiačtyřicet čerpacích stanic Lukoil, které maďarská společnost v letošním roce přebrala, budou podle očekávání přejmenovány na MOL. Podle informací ČTK se tak má stát v příštím roce, přičemž „ušetřeny“ nebudou ani „čerpačky“ Slovnaft. Kromě toho však Maďaři vlastní také stanice Pap Oil, kterým se však šaráda se změnou jména vyhne.

„Okupace“ českého trhu tímto nekončí. Zatímco v současné době u nás MOL vlastní 192 čerpacích stanic, odkupem techniky Agip od společnosti Eni by jeho podíl vzrostl až na 318. Firma by se tím měla stát dvojkou na našem trhu hned za Benzinou, která jich před koncem loňského roku měla 338.

S převzetím a přejmenováním čerpacích stanic Lukoil podle informací Hospodářských novin nevzniknou komplikace řidičům, kteří vlastní tankovací karty. Obecně se nebude měnit ani sortiment nabízených služeb včetně dostupnosti dosud nabízených pohonných hmot.

Jan Mička
Diskuze (4)
Avatar - Guttalax
7. 12. 2014 10:25
Re: To jeONO
Správně! ONO je nejvíc kontrolovaná pumpa díky neustálým udáváním předražených pump. :yes:
Avatar - Barrichello
5. 12. 2014 13:43
Re: To jeONO
nesmysl. ONO bere paliva z rakouska, slovinska a výpadky lepí dodávkami z Kralup. Žádné šméčko. Jezdím tam x let, vlastně jinam krom shellu nejezdím a spokojenost. Kámoš tam s fabiema jezdí asi 10 let a neměl jediný problém.
4. 12. 2014 21:34
Re: To jeONO
Ano, mám pár známých, kteří jsou tam také "spokojeni" :-) Plošně tam lze načerpat palivo, kterým bych zásobil max. traktor, nebo karburátor, kterého mi nebude líto...
Avatar - Guttalax
4. 12. 2014 19:44
To jeONO
tankuji pouze u Tank Ono. Naprostá spokojenost a cena 31.90,- :yes: