Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pirelli kalendář 2014: Supermodelky k 50. výročí

Michal Fokt
Diskuze (73)
Pirelli Calendar si připomíná padesáté výročí vzniku, a tak se dalo očekávat, že jubilejní ročník přinese něco speciálního. Jeho tvůrci nám nyní prostřednictvím fotografií making of ukazují, na co se máme těšit.

Pirelli kalendář je asi nejznámější propagační materiál, co kdy nějaký výrobce příslušenství pro autoprůmysl vymyslel. Už padesát let nechává známé fotografy fotit modelky v různých tématech, přičemž pochopitelně platilo, že čím originálnější (a méně oblečené), tím lépe.

Některé ročníky byly pochopitelně zdařilejší než jiné, a tak jste určitě zvědaví, co se vymyslí na toto výjimečné padesáté vydání. Letos se na něm podílí hned dva fotografové Peter Lindbergh a Patrick Demarchelier, známí ze světa módy. A myšlenka? Ta se v tomto případě přímo nabízí: vzdát hold těm, bez kterých by žádný Pirelli kalendář nebyl, modelkám.

Na dvanácti fotografiích tak najdete snímky šesti současných supermodelek, focených ve stylu módních fotografií, a to v černobílém provedení. Letos pózovaly Helena Christensen, Alek Wek, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio a Isabeli Fontana. Nás může těšit, že nechybí ani Češka Karolína Kurková.

Oficiální představení proběhne v listopadu v Miláně (kde také jinde, než v hlavním městě módy) a čekání si můžete ukrátit shlédnutím fotek z focení, pořízených Alessandrem Scotti. Jak vidno, nahoty v kalendáři moc nebude, ale sexy fotografie určitě budou.

Michal Fokt
Diskuze (73)
Avatar - Pekelná Micinka
25. 8. 2013 22:45
Re: Pirelli
Tak na ten mají holky ještě čas. >:D
Avatar - Hammunasakra
25. 8. 2013 22:27
Re: Pirelli
Bingo [odkaz] :yes: :-)
Avatar - Pekelná Micinka
25. 8. 2013 21:32
Re: Pirelli
>:D No, dobre, dobre.... ale co to je fúrik? Kolečko?
Avatar - Snooob
25. 8. 2013 19:51
Re: Pirelli
Mňa bere ten fúrik...
Avatar - Hammunasakra
25. 8. 2013 15:19
Re: GARÁŽOVÝ SEXISTA
To je jasný, to my všichni :-)
Si ale představ že by auta uměly mluvit >:-[]