Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Radurra: průhledná kola? Proč ne?

Roman Daněk
Diskuze (27)
Americká firma Forgiato Designs na podzimní tuningové výstavě SEMA v Las Vegas představila disky Radurra, kde je místo paprsků polykarbonát a kola jsou průhledná.

Tuningová výstava SEMA se koná každý podzim v Las Vegas. Mezi velkou záplavou různých ladičských firem je těžké zaujmout zákazníka, ale společnosti Forgiato Designs se to bezesporu podařilo.

Tuner Forgiato Designs představil zajímavé disky Radurra, kde výplň kol netvoří paprsky z lehkých slitin, ale tvrdý polykarbonát. Jde v podstatě o plexisklo, které je kvůli nosnosti 1,5-2 palce (cca 3,8-5 cm) silné. Ráfek kola je z hliníku. 20palcové kolo váží zhruba 12 kg, 22palcové kolo pak přibližně 17 kg.

Hlavní výhodou disků od společnosti Forgiato Designs je nová a neotřelá image. Kolemjdoucí si také mohou prohlédnout velké brzdové kotouče a barevné třmeny. V nabídce jsou i kola pro motocykly. Forgiato Designs předesílá, že sériová produkce už běží, dodací lhůty jsou do dvou měsíců a cena za jedno kolo je 5 tis. USD (cca 110 tis. Kč).

Roman Daněk
Diskuze (27)
Avatar - Ghostyx
31. 1. 2007 11:55
Re: nepraktické
A co teprve, az prijde nejaky vtipalek, vezme do ruky neco ostreho a znacha ti na nich svuj podpis, tak jak je to jiz dnes bezne napr. na sklech vagonu metra, tramvaji, autobusu apod. To se teprve budes valet smichy... >:D
Avatar - Pekelná Micinka
31. 1. 2007 11:23
Re: OT
TO JE AMERICKÝ RADAR v Jincích!!!
Avatar - Pekelná Micinka
31. 1. 2007 11:15
OT
Sorry, ale u tohohle jsem se válel smíchy. [odkaz]