Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Šílený Max: Zběsilá cesta: Upoutávka ke hře konkuruje filmu

Jan Mička
Diskuze (5)
Americký akční film Šílený Max: Zběsilá cesta je už nějaký pátek v kinech. Nyní však táhne upoutávka ke stejnojmenné videohře.

Když jsme začátkem května poprvé viděli upoutávku k filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, nenapadalo nás moc důvodu, proč se na něj vydat do kina. Bližší prozkoumání fotografií s ohromnými stroji, které ve filmu účinkují, však přilákalo naši pozornost. Nejlepší na tom všem je, že se s „mašinami“ budeme moci projet, byť jen ve virtuálním světě.

Vedle filmu se totiž na pultech obchodů objeví také hra určená pro zařízení Xbox One a Playstation 4, a jak to zatím vypadá, hraný film strčí klidně do kapsy. Záběry z upoutávky, kterou najdete v záhlaví tohoto článku, jsou totiž kolikrát propracovanější než ve filmu, což bude pro řadu hráčů klíčové. Z tohoto pohledu se nedivíme, že Warner Bros. Games uvede herní pecku až na podzim – jak jinak totiž trávit zamračená nedělní odpoledne?

Jan Mička
Diskuze (5)
Avatar - romgator
3. 6. 2015 00:02
Re: Zajímavé
Proč je F3 neuspokojivá? Na svou dobu fakt propracovaná hra. Pokud k ní přidáte ještě různá DLC, tak hraní na pěkných pár hodin slušné zábavy. A Fallout New Vegas je jen lepší pokračování trojky. Akorát místo Washingtonu DC, New Vegas.
Avatar - Aoyagi
2. 6. 2015 09:51
Re: Zajímavé
Bude to mnohem blíž Just Cause 2 než skvěle napsanému FNV nebo neuspokojivému F3.
Avatar - Stejsn
1. 6. 2015 21:59
Re: ACZ mení zameranie z normálnych áut na virtuálne? Asi po
Jo, taky mi to leze krkem. Recenze aut z filmů, recenze aut z her, no to je opravdu EKL, pane Kovařík!!! :no:
1. 6. 2015 21:50
ACZ mení zameranie z normálnych áut na virtuálne? Asi potreb
Tak detičky šup šup na ACZ, je to fakticky totálne bombastické!!!!!
Avatar - romgator
1. 6. 2015 20:45
Zajímavé
bude-li to steně dobrý žánr post-apokaliptický, jako legendární Fallout 3 nebo Fallout New Vegas, tak vím, co si koupím pod stromeček.