Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vzducholodě Good Year po 12 letech zpět v Evropě

Aleš Dragoun
Diskuze (4)
Vzducholodě s reklamou Good Year se po dvanácti letech vrací na evropské nebe. Jejím cílem ale není jen propagace samotného výrobce pneumatik.

Akce Good Year Safety Tour se bude konat od března do října tohoto roku celkem ve dvaceti státech starého kontinentu. Na nebi se objeví dvojice vzducholodí, jejichž konstrukce nemá vnitřní strukturu, jedná se tedy vlastně o horkovzdušné balóny, pouze silueta je jiná.

Prioritou marketingových prezentací bude bezpečnost silničního provozu. Firma chce zvýšit povědomí o obezřetném a správném chování při každodenním pohybu na silnicích. Ač žijeme v 21. století, stále existuje dost řidičů (a nejen jich), kteří jsou zatím nepoučitelní. Hugues Despres, ředitel divize pro Evropu, Střední východ a Afriku, k tomu řekl: Budeme zároveň prezentovat náš pokrok v oblasti pneumatik. Ten se bude týkat jak novinek v oblasti bezpečnosti, tak i ekologie, tedy zejména pozitivního vlivu na životní prostředí.

Good Year používá své vzducholodě ji 85 let. V poslední dekádě absolvovaly světové turné, létaly v USA i v Číně, v Evropě byly naposledy k vidění v roce 1999. Německá pobočka koncernu Good Year Dunlop Tires se pak zaměří na domácí značku Fulda, která patří také do jejího portfolia. K reklamě hodlá využít všech současných možností včetně internetu a sociálních sítí.

Aleš Dragoun
Diskuze (4)
Avatar - gld
18. 2. 2011 13:18
Re: Vliv na zivotni prostredi..?
Nuž, je to reklamný post, takže príliš jasnú rétoriku z toho nemôžeš čakať
Avatar - Schapp
18. 2. 2011 12:07
Vliv na zivotni prostredi..?
Opravdu Despres rekl "...pozitivniho..." vlivu na zivotni prostredi, anebo je to jenom spatny preklad? Dokud budou pneumatiky vyrabeny tak jak jsou v soucasnosti tak se da jenom rici ze maji 'mensi dopad na zivotni prostredi', jakmile se zacnou vyrabet z hnoje aby pri jizde automobilu hnojily pudu v okoli silnice a naplnene chlorofylem aby vytvarely kyslik tak se budou dat nazvat ze maji 'pozitivni vliv na zivotni prostredi' - do te doby by pouze slo o zavadejici reklamu a mateni spotrebitele... tedy pokud to H. Despres opravdu rekl tak jak je to tady napsane...
Avatar - Tomas_2002
18. 2. 2011 10:55
Re: "Vzducholodě" vs. bezpečnost
"Vzducholodě" vs. bezpečnost - aneb Hindenburg by mohl vyprávět

>:-[]
Avatar - ManInBlack
18. 2. 2011 09:44
"Vzducholodě" vs. bezpečnost
Good Year bude zvyšovat bezpečnost tím, že na jasné nebe vypustí obrovskou, létající, barevnou věc, která zákonitě musí upoutat pozornost chodců, pasažérů i řidičů. Bravo, Good Year >:D