Novinky
Juke se mi dost líbí. Přináší mnoho nových prvků v designu. zato micra je nuda a bez nápadu. škoda že se nezhlédla v juku...
Toto je klasický příklad auta, které je tak moc škaredé, až je pěkné 😄
No jestli to bude jen čtyřkolka, tak pod půl melounu se prodávat asi nebude.
No jestli to bude jen čtyřkolka, tak pod půl melounu se prodávat asi nebude.
skaredost je relativna.
mne sa zda,ze sa tu rozmohol nazor,ze pokial to nema masku a predne svetla v jednom pase,zadne svetla a spz tiez v jednom pase,a pokial mozno co najplavnejsiu siluetu,tak je to povazovane za skarede.... 8-s
mne sa zda,ze sa tu rozmohol nazor,ze pokial to nema masku a predne svetla v jednom pase,zadne svetla a spz tiez v jednom pase,a pokial mozno co najplavnejsiu siluetu,tak je to povazovane za skarede.... 8-s
ach jo, micra vypada moc usedle a neprilis moderne, juke je divna priserka, jenom qashqai se povedl, a jak! 😄
Mini Countryman je ve všech ohledech lepší. Juke u mě boduje jen svou zběsilostí a tím, že to je Nissan.
No, to jsou žně, fantasticky ženská Micra, auto které okouzlí tvojí dívku už po deseti vteřinách, a nyní nadto ještě přichází Nissan velmi odvážně s velmi odvážným modelem. Volvo se možná trochu ošívá za tu zřejmou inspirační notu, ale jako celek naštěstí míří JOKE jinam. Jeho přesahy bych klidně viděl až někde u Šíleného Maxe. A je to dobře.
Šokující detaily, na první pohled nenavazující řešení... působí v celku vcelku životně. Ano, životně, vnímejme tohle auto jako poměrně přesný odraz našeho současného světa - rozháraný, nejistý, přesto tak nějak stále přitažlivý, nezdolný.
Takže jo, konečně auto z dálného východu, které přiváží styl. Fuška ovšem bude ten styl ustát. Totiž stejně, jak náročně je auto vizuálně konfigurováno, musíš být konfigurován i ty. Ošmachťaný bílý tretry, pokus o levisky za pět stováků a brejle cos šlohnul v solárku u vás na rohu v ulici... to snad abys raději zůstal věrný svým bazarovým mršinám.
Dnes velmi zřetelně - BRAVO NISSAN :yes:
Šokující detaily, na první pohled nenavazující řešení... působí v celku vcelku životně. Ano, životně, vnímejme tohle auto jako poměrně přesný odraz našeho současného světa - rozháraný, nejistý, přesto tak nějak stále přitažlivý, nezdolný.
Takže jo, konečně auto z dálného východu, které přiváží styl. Fuška ovšem bude ten styl ustát. Totiž stejně, jak náročně je auto vizuálně konfigurováno, musíš být konfigurován i ty. Ošmachťaný bílý tretry, pokus o levisky za pět stováků a brejle cos šlohnul v solárku u vás na rohu v ulici... to snad abys raději zůstal věrný svým bazarovým mršinám.
Dnes velmi zřetelně - BRAVO NISSAN :yes:
Souhlas. Šílený Max dodnes nezestárnul a stejně to vidím u JUKE. Tohle autíčko je jen příkladem toho, že je někdy dobré, když manažéři dají designérům prostor a důvěru. Juke vyniká čistým, kompaktním designem bez laciných cinglátek. Nic na něm není navíc a vše do sebe zapadá. Kéž by tak dopadly i jiné počiny designérů a schvalovačů při podobném zadání jako měli u JUKEho.
No nevypadá špatně ten Juke. Praktičnost sice nic moc, ale jako taková stylovka do města, proč ne. Příznivci koncernu a jeho uhlazených tvarů možná budou mít po zhlédnutí Juke náběh na puke, ale tak je to možná správně a byl to i cíl designérů, trochu zaprovokovat 😉
Co myslíte, bude se juke prodávat i u nás? v auto tipu píšou, že s českem se zatím nepočítá. i když by se asi nejednalo o velké prodeje, myslím že by to byla škoda.
Jsem zvědav, jak bude vypadat naživo. 😄