Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejdražší řadicí páka pro Bentley

32 komentářů

Redakce: "White gold" není platina, ale prostě, možná překvapivě, bílé zlato. 😉
Tak, tak, lenze autor clanku asi chcel este viac vyzdvihnut exkluzivitu a luxus riadiacej paky, lebo platina je este menej dostupnejsia ako zlato. 😉
Koukám jak tu je každej za chytráka >😁 >😁
"White gold" je (překvapivě pro někoho) opravdu platina..
Ať žijí doslovné překlady co..
element5
Tak chytráku, >😁 >😁 když něco nevíš a než se příště zase ztrapníš, zkus si ten konkrétní výraz zadat do vyhledávače a něco si o tom přečti. Doslovné překlady totiž někdy opravdu fungují. Překvapivě.
Ty si odkial zlaty moj? >😁 Pozri si periodicku tabulku prvkov a zistis, ze Pt, cize platina je iny chem. prvok, s inymi fyzikalnymi a chcemickymi vlastnostami, ako Au-zlato.
ba ba !
ty ses chytrak teda 😁
Jen tak pro ty co nekomentují "zajímavý" prvek, ale slovíčkaří. "White gold" má v češtině dvě možnosti významu jak bílé zlato tak platina 😉 Jinak bych teda za takovou řadičku ty prachy určitě nedal, myslím že moc pohodlná v ruce nebude ;-\
element5
To je sice pravda, ale chytrému napověz, hloupého trkni, ... co těch 18 karátů? Neprudím ...
to radiaca paka stoji viac ako cele auto? wtf? :😉
Co má být? Je to exkluzivita a za tu se cáluje.
tak mu nejaku vystruzlikam z dreva.. exkluzivne jedina na svete.. za 200tis euro je jeho 😊
do fabie je dobrá ne? >😁 >😁
uz vidim ty napodobeniny ve 120citkach... >😁 >😁
DanieliDesign
DanieliDesign
Mozno najdrahsi airbag, posiaty 30 karatovymi diamantami a plne funkcny. :-!
DanieliDesign
V tom článku je malá chibka. Není to 18-ti karátová platina ale bílé zlato. Ale to je stejně jedno, já si to kupovat nebudu 😄
😄
Ale aj ty mas chybicku... vybrane slova nic? 😉
uznávám našli jte chybu, omlouvám se za vzniklé potíže 😄 😉 >😁

nikdo není neomylný
...protoze kdyz sem tam nedavno pri hledani tkanicek do bot omylem zabloudil do oddeleni tuzingu,tak sem tam videl neco podobnyho a snad i ve sleve a dva pubertaci nad tim slintali 😊)
😄 😄 😄 lol...
delaji to i do 105L?... >😒]
Ano, ale za priplatok +10000 Euro.
myslim, kdyz si to stejne neobjednal nikdo, tak to muze stat treba miliardu a je to porad jen kdyby...diskuze zacne mit smysl, az kdyz si to koupi aspon jeden.
element5
No tak, já jsem si, podle těch fotek, myslel, že je to z nějaké výstavy v Rusku, ale ... dejme tomu čas, on si to nějakej bro´ koupí ...
element5
No tak, já jsem si, podle těch fotek, nejdříve myslel, že je to z nějaké výstavy v Rusku, ale ... dejme tomu čas, on si to nějakej bro´ koupí ...
element5
Sakra, je 2x více než jedenkrát? Jak šlapou hodinky?
takovou si koupím do favorita.... >😒] >😒] >😒]
DanieliDesign