Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2007: ocenění i pro Kopřivnici

18 komentářů

GTI
Jo, tohle je na velkou poklonu. Být v lize nejlepších, nejkrásnějších, to potěší :yes:
BaracudaJ
Přihodím foto tohle skvostu
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ale ten M-B SSK 2 je nádherný
[odkaz]
GTI
:yes: :yes: :yes:
BaracudaJ
:yes:
Pekelná Micinka
Krásná Tatra, krásné MB. To je ten vůz co vyhrál, nebo je "jen" indentický?
BaracudaJ
Foto je z oficiálních stránek soutěže, a tak to bude určitě vůz, který vyhrál.
[odkaz]
Pekelná Micinka
Myslel jsem tu Tatru... Nikde ji na těch stránkách nevidím, resp. mezi vítězi není, jen mezi zúčastněnými. Koukám na ty fotky, oni jsou odsud z auto.cz... tak to je asi od nás z ČR.
BaracudaJ
Je pravda, že Tatru jsem mezi vítězi taky nenašel. Na stránkách píší, že byla ve skupině C "The power and the beauty", tu vyhrál právě M-B SSK, který získal Trofeo BMW Group čili "Best of Show by the Jury". Foto Tatry je z nějakých cizích stránek, ale měl by to být čerstvě zrenovovaný vůz nějakého čecha. Viděl jsem o ní i pořad v tv.
Pekelná Micinka
Jo, v té skupině tam je, ale že by získala nějaké čestné uznání, asi všechno nepíšou. Ty fotky jsou z auto.cz, tedy podle adresy v odkazu. Podle značky je to stejný vůz co byl v těch Holešovicích.
Pekelná Micinka
A já kde jsem ji viděl.. Měl jsem tu čest, byť pod střechou... [odkaz]
BaracudaJ
To je z Holešovic 2006, tam jsem taky byl 😉 .
Pekelná Micinka
Tak jsme tam byli dva. 😄
..., ale existence této přehlídky automobilové krásy mi unikla, snad tedy příští rok. Jinak Tatra je Tatra, tedy byla, bohužel.
marianek
Souhlasim. Tatra, byla opravdovou znackou. Skoda, ze dojela na spatny management.
spis skoda, ze komunisti hans ledwinku strcili do basy i kdyz behem valky byl v odboji. Přesto ještě z vezeni radil při výrobě tatraplánu. Bez zidu a nemcu byli nase automobilky po valce v pr..
Pekelná Micinka
Co si vzdychat, to není jako u nás na Žofíně, nebo na výstavišti... >😁 >😁 ;-\ 😢 😄 😉
Byl jsem tam a stálo to sakra za to, největší pozdvižení nastalo ve chvíli, kdy nešel nastartovat koncept Jaguar C-XF a musel se z červeného koberce roztlačit... .
Pekelná Micinka
>😒] >😒] no zrovna tomu bych to přát neměl, ale špatná reklama, taky reklama.. 😉