Novinky
0
spíš si myslím,že bmw bere jedničkovou řadu jako "to nejlevnější co můžem nabídnout jako bmw a furt na tom trhnem",takže pevná skládací střecha by se s tímto postojem příliš neslučovala,protože by zvýšila cenu
Přejít do diskuze
... za chvíli bude BMW vyrábět řadu 0,5... ´řada 1 proč ne, ale i kabrio a kupé, skoro se mi to zdá jako lehká degradace... 😒
...evidentne pevne skladacie strechy su len vecou mody...klasicka platena strecha ide opat do mody...vivat...
cabrio proč ne ale to kupé? kdyby udělali splívavou střechu až k zadní hraně proč ne ale takhle? to vypadá jak čínský hybrid který si vzal na mušku krásnýho HB
a to nech uz konecne daju do 1 rady ten 1,6 THP z mini coopera, lebo tam nemaju ziadny normalny motor pod 2,0 litra...
BMW celkom fandim. Avsak uz klasicka 1 vo mne vyvolava dost zmiesane pocity, ale toto je dost nepodarene. Ked si ho porovnam s novym 3er Cabrio, tak sa mi nechce verit, ze obe auta splodila jedna automobilka. Uvidime ako bude vyzerat oficialna finalna verzia
No kočička nevím, ale vrtulka jo. Souhlas, tohle si v Mnichově ohlídali a jak se zdá dají nám pěkné, vyvážené CC za dobrý peníze.
Pěkný, pěkný... Tohle bude krásné malé cabrio, co bude mít "balls" >😒] Nejpříznivější na poodhaleném designu mi zatím připadá fakt, že nám mnichovská kočička nepřibrala takříkajíc "přes boky" jak se občas stává cabriům a cc těchto rozměrů 😉