Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: BMW 1 Coupé a BMW 1 Cabrio - už asi nemají co skrývat

21 komentářů

Škoda že nevidieť zadok. 😐
Myslím tým že niesú až tak kvalitné.
Prepáčte za chybu.
SpiderJ
Pěkný, pěkný... Tohle bude krásné malé cabrio, co bude mít "balls" >😒] Nejpříznivější na poodhaleném designu mi zatím připadá fakt, že nám mnichovská kočička nepřibrala takříkajíc "přes boky" jak se občas stává cabriům a cc těchto rozměrů 😉
Pekelná Micinka
No kočička nevím, ale vrtulka jo. Souhlas, tohle si v Mnichově ohlídali a jak se zdá dají nám pěkné, vyvážené CC za dobrý peníze.
CC je kupe-kabrio toto bude kabrio 😉
Pekelná Micinka
Myslím, že oboje bude dobré. 😉
cuisine
bude i 1 kombi ?
BMW celkom fandim. Avsak uz klasicka 1 vo mne vyvolava dost zmiesane pocity, ale toto je dost nepodarene. Ked si ho porovnam s novym 3er Cabrio, tak sa mi nechce verit, ze obe auta splodila jedna automobilka. Uvidime ako bude vyzerat oficialna finalna verzia
Tomiss
Já to mám stejně 😉 😲
Zajimavý. Hlavně je na ni pěkna hrana, jak se táhne od předních světel k těm zadním
a to nech uz konecne daju do 1 rady ten 1,6 THP z mini coopera, lebo tam nemaju ziadny normalny motor pod 2,0 litra...
[odkaz] - tu je odfotene naozaj bez maskovania.
Úplne bez maskovania zase určite nieje. Ale vyzerá to ako kupé!!!
Ale veď to aj kupe naozaj može byť!!
cabrio proč ne ale to kupé? kdyby udělali splívavou střechu až k zadní hraně proč ne ale takhle? to vypadá jak čínský hybrid který si vzal na mušku krásnýho HB
Klaudius
...evidentne pevne skladacie strechy su len vecou mody...klasicka platena strecha ide opat do mody...vivat...
spíš si myslím,že bmw bere jedničkovou řadu jako "to nejlevnější co můžem nabídnout jako bmw a furt na tom trhnem",takže pevná skládací střecha by se s tímto postojem příliš neslučovala,protože by zvýšila cenu
Bmw rocks!!!!
Ako to robíte v niektorých príspevkoch že kliknem na obsah oznámenia a zobrazí sa mi stránka???
... za chvíli bude BMW vyrábět řadu 0,5... ´řada 1 proč ne, ale i kabrio a kupé, skoro se mi to zdá jako lehká degradace... 😒