Novinky
0
Škoda že nevidieť zadok. 😐
0
Myslím tým že niesú až tak kvalitné.
Pěkný, pěkný... Tohle bude krásné malé cabrio, co bude mít "balls" >😒] Nejpříznivější na poodhaleném designu mi zatím připadá fakt, že nám mnichovská kočička nepřibrala takříkajíc "přes boky" jak se občas stává cabriům a cc těchto rozměrů 😉
BMW celkom fandim. Avsak uz klasicka 1 vo mne vyvolava dost zmiesane pocity, ale toto je dost nepodarene. Ked si ho porovnam s novym 3er Cabrio, tak sa mi nechce verit, ze obe auta splodila jedna automobilka. Uvidime ako bude vyzerat oficialna finalna verzia
a to nech uz konecne daju do 1 rady ten 1,6 THP z mini coopera, lebo tam nemaju ziadny normalny motor pod 2,0 litra...
[odkaz] - tu je odfotene naozaj bez maskovania.
cabrio proč ne ale to kupé? kdyby udělali splívavou střechu až k zadní hraně proč ne ale takhle? to vypadá jak čínský hybrid který si vzal na mušku krásnýho HB
...evidentne pevne skladacie strechy su len vecou mody...klasicka platena strecha ide opat do mody...vivat...
... za chvíli bude BMW vyrábět řadu 0,5... ´řada 1 proč ne, ale i kabrio a kupé, skoro se mi to zdá jako lehká degradace... 😒