Novinky
Pokud by mi to autíčko někdo půjčil tak bych se s ním asi už nikdy nevrátil.
tak takto by mala vyzerat buducnoct porsche. 911 je sice uzasna ale predsa len ma motor s fyzikalneho hladiska na uplne zlom mieste.. vyvoj porsche by sa mal uberat smerom k motorom v strede. A toto asuticko?? sexi😊kde mam kladivo?? potrebujem rozbit prasatko :-!
To jestli má smysl umisťovat motor až za zadní nápravu už v Porsche řešili několikrát. V USA se dokonce postavili proti dovozu 911, z důvodu častých havárií. I proto se automobilka začala zabývat modely s motorem v předu (924, 944, 96😄, důvodem byla i výroba do té doby jediného modelu. Druhý dech chytla 911 s řadou 996. Hlavně díky vyspělému podvozku a elektronice je chování nových 911 na míle vzdálené předchozím generacím. A pokud se to umí nabídne ti 911 vrchovatě zábavy jako žádný jiný vůz s motorem uprostřed. Pokud tedy chceš vůz s motorem uprostřed sáhni po Boxteru.
Šáhnu tam a vono kufr do***e!Šáhnu tam zezadu a * taky kufr..vole to už jsem nasranej ale říkám si že šáhnu za sedačky a * normálně tam hovono voni mě totiž nedali motor * tak jsem v *
Pokud tedy chceš vůz s motorem uprostřed sáhni po Boxteru // myslel jsi Caymana, ne? 😉
...po půlroce z toho vypadne taková nádherná hračička... začínám šetřit...😄)) Za 100let ale koupím asi už jen ojetinu....😄)
nez cokoliv co porsche, i pres pouziti mnoha jejich dilu, dnes vyrabi. I pres veskere snahy to v sobe nezapre ten sakredy interier z Carrery, ikdyz tady vypada o neco lip. Naopak zadni partie jsou luxus a ty vydechy nad zadnima kolama proste dokonale... Je to zatim nejvic porsche podobna zalezitost, do ktere bych sel :-!
hmmm nechte mi čarovat a vyčaruju z toho jšëště o něcolebší auto než toje teď. Když se jzkneš na mercedes a brabus rocket tak ti to bude jasný
hmmm nechte mi čarovat a vyčaruju z toho jšëště o něcolebší auto než toje teď. Když se jzkneš na mercedes a brabus rocket tak ti to bude jasný
Takže podle mě jsou to především tuneři a pak teprve malosériový výrobci aut.