Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

COBB Tribeca B9: temný jezdec

13 komentářů

Nikdy se mi toto auto nelíbilo, ale takhle vypadá docela k světu.
tak si to říkám přesněš naopak... 😄
Mne sa pozdávalo aj predtým aj po tejto super úprave.
Noooo, tak ja som ho dnes videl nazivo a vyzeralo podstatne lepsie, ako na fotkach, ale na novu X5 aj tak nema. 😉
To ci ma alebo nema sa navonok pri Subaru neda poznat :-!
Preco by sa nedalo? Kazdy kto ma dobry zrak, tak moze posudit, ktore sa mu paci viac... u mna X5 vyhrava, aj ked Tribeca zaujme velmi zvlastnym, ale pritom ladnym az jemnym vzhladom. Kludne by som ju dizajnovo porovnal s Porsche Cayenne.
Ale ano, akurat krasa Subaru je spravidla ukryta v podvozku a motore 😄
Neda mi nepodpichnut trosicku. Nespomenul si prevodovku, pretoze ak ma auto na nic prevodovku, tak moze mat aj ten najlepsi motor a prevodovku a aj tak jazdne vlastnosti a vykon ta nijako neuchvatia. 😉 PS: ja som porovnaval vzhlad, pretoze len to som videl.
Hop, chybicka... malo tam byt samozrejme najlepsi motor a podvozok. 😄
netunit a nemodernizovat nechte ji tak krasnou jaka je 😢 vždyt na živo je krasna 😄 podle me😊
Viezol sam sa v tom a jediné čo by som mohol vyčítať je sabý motor ale toto je super úplne akurát super. Vzhlad určite nemá lepší ako nová X5 ale lepší má určite podvozok aj keď u X5 neni zlý a o 1000000 percent lepšú spolahlivost!!!! :-!
Viezol sam sa v tom a jediné čo by som mohol vyčítať je sabý motor ale toto je super úplne akurát super. Vzhlad určite nemá lepší ako nová X5 ale lepší má určite podvozok aj keď u X5 neni zlý a o 1000000 percent lepšú spolahlivost!!!! :-!
ale, stále mi to přijde jako napodobenina cayennu (světla) a zezadu zase s-max... ale je to muj názor...