Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Impreza zatím jen pro Ameriku

42 komentářů

CrazyJester
kazdy novy clanek obsahuje fotky toho sameho auta...clovek by si myslel, ze to subaru fakt mysli uplne vazne...ale my, fanousci dobrejch aut vime, ze tohle musi byt jenom for, ze ani subi neudela takovej designovy odpad...to bude jenom nakej preznacenej GMC...uz se tesim az bude skutecne odhaleni toho narezu co bude vypadat jeste lepe mez mitsu X... >😁 >😁 >😁 >😁
Tak s tebou naprosto souhlasim.... Tohle subaru je fakt snad jen fór..... :no:
Vidím to stejně. Pořád věřím, že je to jen joke. ;-\
ses nemylil 😉
blare
pánové, dámy, děti, stařenky a starci todle je hnus... :no:
CrazyJester
[odkaz] zajimava sprava o mnoha automobilkach a jejich kvality resp. nekvality
manusk
Tu si zapnite kto to nevidel tu je link na imprezu,wrx a ine fotky
[odkaz]
CrazyJester
nevim co se tam zapina 😉 ale klidne muze byt tech fotek i pet set...na tom aute to vubec nic nezmeni...impreza vypada jak naka indicka verze filmu 2fast 2furious
manusk
Suhlasim, ani mne sa nepaci.
GTI
Postav žulovej podstavec a na něj instaluj starou, obouchanou, ostrou, tvrdou a nenapodobitelnou Imprezu. Ten modrej sen se čtyřmi planoucími slunci. Ať je ošlehaná větry všech cest, s pískem vlezlým i do jejích přumhouřenejch očí. Nech jí tam stát na všech vichrech a deštích světa. Nikdy ji nebude zima. Protože kolem budou tisíce horkejch srdcí, zmítanejch šílenstvím dnů vzpomínat na tisíc let kralování toho drzouna, té šelmy šelem, co ti jednou zatnula svou klikovku do srdce s očekáváním tvých schopností milovat. Jo, všechno prohraješ, všechno ztratíš. A až jednou odpečetí tvůj testament, budou tam všichni číst tvé vyznání - Mý srdce, mý krvavý, zjizvený, rozdrásaný srdce položte na oltář té, které jsem upsal svou duši... P.S. Smutné... smutné... smutné.
Pierro
Je to tak brácho... 😢 Při pohledu na tu novou kreaturu jen ztěží potlačuju slzu. Z toho korejského designu devadesátých let korunovaného zadními světly připomínajícími masturbační sen stodolářského tuzéra se mi chce plakat. A mezi vzlyky si i ublinknout. 😒 Opravdu jsem si nemyslel, že poté co se subaru zbavilo svého ošklivého okřídleného čumáku, přijde tahle tragédie... Sbohem stará dobrá imprezo ročníku 2004... měl jsem tě rád. čest tvé památce... 😢
GTI
Jo,jo.
Pierro
Stejně tak mi je smutno z "nové" Tribecy. Že se designově nepovedla, bylo jasné od počátku. S rychlým liftem se naskytla možnost něco s tím udělat. Namísto toho vzniklo naprosto bezpohlavní auto, po kterém se neotočí ani Alessio 😉 Proboha, mluci japonský, když to nedokážete sami, nechte si svoje auta navrhovat tady v Evropě... 😐
GTI
Jistě.
S tou Evropou nevím nevím, z 1000 modelů tady je pěkných tak 10, jinak se to bastlí různě.
A taky odkud že je slavný Zapatinas, který byl někdy kolem roku 2002 najat aby jim do toho kecal? Už ho naštěstí myslím vyhodili ...
Prostě jsou pěkná a ošklivá auta, nezávisle na světadílu, tohle je bohužel spíše z té druhé skupiny. No, můžeme se utěšovat, že design nejezdí ...
:no:
Pierro
Ano Zapatinas je Řek. A najmout tohoto pána nebyl tak uplně nejlepší nápad. Evropským designem jsem měl na mysli nějakého renomovaného designéra - Pinina Farinu, Bertoneho, Giugiara anebo třeba Italdesign. Ti všichni umí a myslím že by pro ně nebyl problém stříhnou novou tvář i pro Subaru. 😉
tak uz si vazne zacinam pripadat jako magor, ale me ten design zas tolik nevadi. ne, nemuzu rict, ze se mi libi, ale to jsem nemoh * u zadny generace (zvlast ta s kruhovymi svetly, k te mam odpor dodnes). jak jsem uz nekde psal - az ji uvidim v modry metle, se zlatejma kolama a zehlicim prknem na zadi, pekne najezenou, tak to bude ok. teda doufam. o hatchbacku se bavit nechci, ale asi ta varianta byt musi..
GTI
Problém je, že je dělaná "dohezka"... v době, kdy každej v Evropě vsadil jen na originalitu a jakousi svéráznost. Subaru sedana nikam neposunulo, a to co na něm "uhladilo" to současně Imprezu zbavilo té svéráznosti... a ten hatch, no ten to dokreslil dokonale. Design auta se do hlavy vpálí tak po třech létech výroby. Neumím si vůbec představit, že za tři roky bude tento styl aktuálním stylem Evropy.
asi mas pravdu. mozna je lepsi byt "hnusnej" (mozna neotesanej je lepsi slovo) ale vyzarovat respekt a aspon nejake charizma, nez tradicni, nudnej hezounek. jenze tady nejde o to byt hezky, charizmaticky nebo hezounek. jde o to, prodat auto. a nekonfliktni nova generace bude mit k zakaznikum bliz nez starsi "zabijak". takze jsem zase na rozpacich. proste nevim, jestli je to krok dopredu nebo zpatky. vazne nevim
GTI
Počkejme.
Amen 😢
Amen 😒
GTI
Jo...
:no: :no: :no: zezadu to vypada jak terenak
😒 chudák impreza, co jí to udělali???
Zkousnu hodně, ale tady posun vpřed opravdu nevidím. Od tohohle dizajnu ustupují i korejci a dokonce ani číňani tohle nenapodobuji a mají dost rozumu aby kopírovali pěkné káry. Tohle je ůlet jak prase....
...ach jo. :no:
to je jako Lacetti po faceliftu.HNUS.To nemá s imprezou nic společného
to se dalo čekat, že Subaru se přikloní k takovým tvarům viz WRC od konkurence (stávající impreza je poslední sedan)
Jsem zvědavej, jaká bude Impreza 2009, protože tato spatlanina nebude mít dlouhý život. Každej občas šlápne vedle a doufám, že si to u Subaru brzy uvědomí. 2009 je asi moc brzy, ale tak dlouhověká jako ta součesná ta nová určitě nebude....Mimochodem, mluvim o vzhledu, co se týká techniky, nepochybuju o tom, že i tenhle krok vedle bude skvělý auto - jen se na to nebude dát koukat.
Tento strasiak ma byt nova Impreza? To hadam nie....hroza.
Prvotne moje reakcie neboli velmi naklonene. Ale!!! Pozrel som si link uvedeny vyssie a musim povedat, ze som sa mylil. Sedan aj v tomto novom prevedeni ma stale nieco z tej predchadzajucej verzie. Je tam fotka z boku a tie linie su tam. Jednoznacne. A to, ze urobili aj hatch je dane dobou. Mozno bohuzial, mozno nastastie. Kazdopadne by som to auto nezatracoval. Urcite sa nestrati a aj ti, ktori teraz ohrnaju nosom, ho nakoniec prijmu, lebo im nic ine nezostane. Interier je zvladnuty podla mna vynikajuco, nic rusive. V nedelu idem do NYC na autoshow, tak ho pozriem osobne. Potom vam napisem dojmy. Mozno len nie je fotogenicke a v skutocnosti nam urve kusok srdiecka. Dajme mu sancu. 😉
supersoul
Naprosty souhlas, taky tomu zacinam prichazet na chut. Vsak minula generace krasou taky neoplyvala, zvlast "buldocek". A ta podoba tam vazne je. Dokonce zacinam prichazet na chut i tomu hatchbacku, i kdyz Impreza pro mne byl vzdycky sedan a hatche jsem nikdy moc nemusel. Skoda jenom tech bezramovych dveri, to vzdycky byla vec, ktera se mi na Subaru hodne libila. Ke krasnym tvarum Legacy ma daleko, ale ke konci legendy taky.
supersoul
PS: kdybys mel nejake fotecky z autosalonu, sem s nimi (supersoul@email.cz). Dik.
minuly rok som porobil vyse styristo fotiek, tak to skusim nejako spracovat a postupne poposielat. alebo urobim z toho nejaky mini film a zavesim na youtube ...
ano, bezramovych dveri je skoda, ale zase na druhej strane, ak sa tym ma zvysit bezpecnost posadky, preco nie. vsetko sa vo svete meni a my mozme len dufat, ze k lepsiemu. pekny den.
U WRXka koukám asi nešli pro desing moc daleko resp. k Hondě... Jinak uvidíme no😁 Teda jestli uvidíme (Pokud se to do ČR vůbec dostane...)
Nejhezčí impreza byla ta s těma úzkejma světlama. Nějak rpok 99 nebo tak kolem. Myslim že místo wrx se jmenovala turbo GT. Ta i když stojí vedle posledního sti vypadá pořád mnohem líp. Teda je to jen můj názor.Tohle je hnus.
a předek, to je snad pokus o reinkarnaci Deawoo Lanos, co už se nevyrábí.
Měl sem Subaru rád, ale teďka si to u mě pos*rali. Tribeca se mi nelíbí a faceliftovaná Legacy s tou podivně zubatou mřížkou chladiče vypadá fakt hrůzně. To už i Korejci pochopili, že pokud chtěj uspět v Evropě, nesměj do designu cpát asijský rysy. Ty se v Evropě nelíběj. Takže doufám, že tohle bude takový šlápnutí vedle a příště už to zase bude to pravý. Hlavně aby ten krok vedel neznamenal pád do propasti.
Neumím si představit, že toto auto bude mít za úkol konkurovat lanceru. Neříkám, že do těd byla impreza nějak krásná, ale měla v sobě charisma, dravost. Jenže tohle jaksi nechává za sebou celou tu krásnou úspěšnou minulost a neodkazuje takřka na nic z toho co dělalo subaru subaru. Čert to vem, že to zkouší i s hatchbackem, protože prostě konkurence je tvrdá, ale tak snad to jde dělat trošku s úctou k tradici. Už teď se obávám o legacy.
No...já mám Sti 2002 a musim říct že se mě taky moc zrovna nezamlouvala,ale v provedení pro-drive je dost hustá a tak jsem do ní šel narozdíl od klasiky WRX což je hnus tak si tak řikám že tady je to taky hnus,ale verze Sti by to mohla zachránit.Je fakt že pár Sti ale tendle výtvor asi opravdu nezachrání a budou tady jezdit spíš max wrx 😒 no přiznejme si to EVO s novou X vede ach jo 😢
8-s ...takhle to zdupat...když se subaru konečně zbavilo těch nehezkých rysů a udělalo charismatické a pěkné auto zároveň(2006),zase to takhle zjebou...tohle není ani charismatické,ani pěkné...prostě 2001 4EVER(kulaté světla)
.. i spindoktoři z Vlkohradu pripustili kvality japonske ikony?
(I kdyz to -prirozene- nejde jinak nez v souvislosti s hanenim jeji nove verze..)

>😁