Novinky
Chuck Norris
0
hale je to "fakt bomba" ale jsem zvědavej kdo mi bude platit ty výměny filtrů...
0
Kdo by je měl podle tebe plati ??? Platit si je budeš sám.
bionaftu jsem nikdy netankoval, protože sou to pěkný sr.čky a teď mi to budou takhle nutit????? :no: :no: :no: :no:
Tak by mě zajímalo, jestli mi pan ministr taky koupí noví motro do mé OctII!!! jasně tam je napsaný že BIONAFTU NE!! :no😒br />
Vím co to dokáže udělat s motorem který na to není stavěn.
Takže asi si koupím na zahradu cisternu, a v bazénu bude v létě místo vody nafat! 😉
Vím co to dokáže udělat s motorem který na to není stavěn.
Takže asi si koupím na zahradu cisternu, a v bazénu bude v létě místo vody nafat! 😉
Moderni turbodiesely si vetsinou potrpi na kvalitni naftu - oprava vstriku a čerpadel je nakladna a pokud v servise zjisti ze tam clovek lije bio, tak bych se u noveho vozu bal o zaruku.... pan ministr by se mel zamyslet nad kvalitou PHM kterou chce uvést...
😉
😉
to o tý záru ce jsem chtěl zrovna napsat.. protože bych se divil kdybych fakt do těch dnešních moderních vstřiků začal posílat rostlinky aby se to minimálně nezaneslo... a to nikdo nikomu jako záruku neudělá.... a v konečnym důsledku když budou sajrajty v motoru tak budou i větší sajrajty ze spalování ne?
kteří neumějí číst a hledat souvislosti. MEŘO bude do nafty přidáváno asi v dvouprocentním podílu. Na západ od Aše je to celkem běžná praxe a ty motory to zvládají naprosto bez problémů. Prvně čtěte a pak řvěte.
Tak blbě napsanej titulek bych očekával od autorevue nebo idnes, ale u vás ... opravte to na "Biolíh v naftě?" Děkuji
Jsem teda nečekal tolik negativních příspěvků. Bio už jsem párkrát tankoval (TDI PD)a kromě zanedbatelně nižšího výkonu jsem nezaznamenal problém. Nafta s MEŘO, abych byl přesný, má navíc díky větší "agresivitě" i čistící schopnost, takže jsem nejdřív do nádrže cmrndnul, abych se vyhnul případnému zanesení filtrů srágorama, který se můžou uvolnit a pak podíl zvyšoval při dalším tankování až na plnou nádrž bionafty. Ujel jsem pár tisíc kilometrů a měl i lepší pocit, že tolik nezasírám okolí. Pak ji ale, nevím proč, stáhli z prodeje a v mém okolí není v nabídce.
Jsem strojar,t.z.jsem "pedant"....micham to 50/50 dle pocasi.Motor ma vetsi vykon(olej ma vetsi vyhrevnost).S timto autem najeto zatim 30000km "no problem"...ale jezdim kazdy den!
V článku chybí to hlavní, že má jít od 1.9.2007 jen o 2% a od 1.1.2009 o 4,5% objemu. Takže nemá jít o bionaftu ve smyslu normy. Takže všichni číliči by se měli uklidnit.