Novinky
0
Nic v zlom, vzdy som mal blizsie k europskej produkcii (nemeckej, talianskej, UK... ), ale toto ma fakt velmi silne oslovuje a vyvolava neopisatelne emocie. Musim uznat, ze aj Japonci vedia a velmi pekne, az mi je luto, ze to nie je od niektoreho vyrobcu zo stareho kontinentu. 😄 Ale aspon ma to hreje trosicku pri srdci, ze velka ciaska zo zisku z predaja putuje do vrecka Renaultu. 😉
0
Teraz ako sa na to pozeram blizsie a dlhsiu dobu, tak uz som konecne dosiel k tomu, co mi to pripomina... koncept od Alfy Romeo Kamal, hlavne bocny profil a zadne partie.
0
A nebude to náhodou nástupca FX? Načo by bolo infiniti dve rovnako veľké SUV? a FX je na trhu už dlhšie.
Hawke
0
jojo. fakt se to povedlo. a musim rict ze interier je take skvely. libi se mi mnohem vic nez u fx. ale nemuzu si pomoct, tim interierem mi trochu pripomina tribecu... 😄 ale je to fakt povedeny kousek.... :yes:
Podla dostupnych informacii by toto malo byt postavene proti BMW X3, cize nizsie ako je FX. Malo by teda ist o novu triedu.
PS: Strasne sa tu drbe to odosielanie reakcii.
PS: Strasne sa tu drbe to odosielanie reakcii.
Nemozem si pomoct, ale Infiniti ma berie ovela viac ako Lexus, aj ked ten koncept LF-A vyzera tiez velmi pekne, ale to aj novy koncept od Audi Locus. Fakt velmi podarene kusky, len tak dalej... dizajn sa konecne trosicku viac rozhybal a pohol rychlejsim tempom napred.
němci mají problém a u lexusu závodní lékař vyčerpal limit na uklidňující léky >😒]
za rok 2roky ho mam 😄