Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Návrat další legendy: nový Trabant 601 se zařadí mezi nejčistší auta na trhu

29 komentářů

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
masO
Marko, prosim te, nemas o tom nahodou nake dalsi informace? Jako jestli treba nebude kabrio nebo SUV nebo tak ? 😉
Tomiss
:yes: >😁 >😁 >😁 >😁 😉
masO
😉
Marko
😒 Nemam. 😒 Zato viem, ze povdny Trabant si zahra v novej bondovke "A Royal Gamble". Teaser k filmu je tu: [odkaz]
Kolikateho ze dneska mame ? >😁 >😁 >😁
essesant
😄 Moc hezke. Skoda ze ty obrazky nejsou o neco vernejsi 😉 Jinak napaditejsi nez cokoliv, co VW v segementu malych aut vyrabi :yes: :yes: :yes:
Tomiss
Je apríl,tak ten tvůj příspěvek k VW bereme s humorem... 😉 >😁
koukám, že jste v autu.cz na apríla velmi plodní
Ty kráááávo :yes:
Tak tohle mě fakt rozesmálo >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
tak teda vitame 1 april >😒]
Myslim ze tohle auto by byl hit 😉)
nevim jestli ten model je vlastni tvorba,nebo od nejakeho kutila,ale rozhodne se mi libi vic nez takove mini a spol...tohle by v nejakem paralelnim vesmiru mohlo jezdit😄
Sry ale tam mate chybu to neni druha genarace ale třeti!!!sem sice moc mladej ale traboši uz byli dva!! >😒]
Dnes je tu hodně aprílových zpráv 😊 >😁 >😁
na auto cz sou dens takovy vtipalci,nejdriv fabie,tet tohle co jestaaaaaappprrriiiiillll
Je to síce aprílová správa, ale nevyzerá to zle. Keby sa to dizajnovo dotiahlo bral by som to.
>😁
Ten Trabant vůbec nevypadá špatně, chválím grafika :yes: dobrý nápad
humus fuj
>😁
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Fakt apríl na auto.cz stojí za to, ale vždyť tohle auto zná každý malý dítě, to by šlo tak na dračku! To by byl mnohem větší prodejní hit než Mini apod. Jen si ho nedovedu představit se 180 koňma! >😁
Pane jo,to je rozjetá diskuze >😁
Ricardo
Tento se opravdu povedl. Vypadá 100% věrohodně 😉
Je to hnusný jak pr....
GTI
>😁 >😁 :yes:
Sakra, nexel by mi niekto pomoct s maloseriovou vyrobou tohto fara? Asi by som nechutne rychlo zbohatol...