Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin plánuje výrobu nového supersportu

10 komentářů

...byl by to V8 Vantage, ale ze sedmaosmdesátého... Nicméně DBS má v sobě moře sexappealu, dozajista bych nepohrdnul. 😉
A co se týče smělých plánů nového majitele, jen tak dál :yes:
no, je videt, ze ne kazdemu se libi uplne ta moderna... Mi taky rikaji o neco vic klasicke Astony - Mel jsem moznost vyzkouset posledniho "praveho" klasickeho Astona - DB7 GT... nebudu tu popisovat sve zazitky - stejne je to nepopsatelne 😉
Moderna u Astonu ale vypadá velmi ladně, liniemi DB9 bych se zabavil na pěknou chvíli 😄 Ta V8 a klidně i DB5 jsou srdcovky... stejě jako třeba u Ferrari, tam jedině 250 LM ročník 65 😉
me se stejne nejvic libil Aston Martin V8 Vantage z 1998.. to byla krasa 😢 tak libezny tak, nenapadny a pritom takova aura... a ten zvuk 😢 ja chci Astonaaaaaaa
Znám ho, v anglické racing green... Myslím, že těm slzám rozumím, pro některé věci zkrátka musíš :yes:
MeSiL
Veyronu nebo SLR, při tom ve článku se píše (téměř) o úžasu, že karoserie bude moc překonat 300km/h??? a Vmax 328km/h oproti 400 a 340km/h? (vím, že Vmax neni vše!),,,ale i tak ;-\ . Jinak Good luck :yes:
Taky jsem se divil...
Vmax není vše, ale myslím, že toho bude víc, v čem nebude moci konkurovat...
Dylan McKay
Stojí se kouknout na inzerci na www.mobile.de a zadat Aston Martin, všechny modely. Tam najdete sny na prodej. Já tam koukám každou chvilku. Ano, chci Astona, a odteď se budu víc snažit!
Aaa, dobrá práce šviháku, ale přiznam se, když sem tam uviděl tu lehce zdeformovanou černou DB9, málem sem se rozplakal...taková škoda.
to tak mít...