Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin plánuje výrobu nového supersportu

10 komentářů

Aaa, dobrá práce šviháku, ale přiznam se, když sem tam uviděl tu lehce zdeformovanou černou DB9, málem sem se rozplakal...taková škoda.
to tak mít...
Dylan McKay
Stojí se kouknout na inzerci na www.mobile.de a zadat Aston Martin, všechny modely. Tam najdete sny na prodej. Já tam koukám každou chvilku. Ano, chci Astona, a odteď se budu víc snažit!
Taky jsem se divil...
Vmax není vše, ale myslím, že toho bude víc, v čem nebude moci konkurovat...
MeSiL
Veyronu nebo SLR, při tom ve článku se píše (téměř) o úžasu, že karoserie bude moc překonat 300km/h??? a Vmax 328km/h oproti 400 a 340km/h? (vím, že Vmax neni vše!),,,ale i tak ;-\ . Jinak Good luck :yes:
Znám ho, v anglické racing green... Myslím, že těm slzám rozumím, pro některé věci zkrátka musíš :yes:
me se stejne nejvic libil Aston Martin V8 Vantage z 1998.. to byla krasa 😢 tak libezny tak, nenapadny a pritom takova aura... a ten zvuk 😢 ja chci Astonaaaaaaa
Moderna u Astonu ale vypadá velmi ladně, liniemi DB9 bych se zabavil na pěknou chvíli 😄 Ta V8 a klidně i DB5 jsou srdcovky... stejě jako třeba u Ferrari, tam jedině 250 LM ročník 65 😉
no, je videt, ze ne kazdemu se libi uplne ta moderna... Mi taky rikaji o neco vic klasicke Astony - Mel jsem moznost vyzkouset posledniho "praveho" klasickeho Astona - DB7 GT... nebudu tu popisovat sve zazitky - stejne je to nepopsatelne 😉
...byl by to V8 Vantage, ale ze sedmaosmdesátého... Nicméně DBS má v sobě moře sexappealu, dozajista bych nepohrdnul. 😉
A co se týče smělých plánů nového majitele, jen tak dál :yes: