Novinky

Zpět na článek

Nissan nakonec přiveze do Evropy model Tiida

14 komentářů

;-\ no neviem, Almeru mali vymeniť už pred dvoma rokmi, no rozhodne nie za prezlečený Megane, možno toto auto spravilo dojem v ázii kde Renault nepoznajú ale tu... ;-\ Nehovoriac o tom že Renault už chystá nástupcu pre Megane takže tu v podstate ide Nissan predávať obnosené prádlo... :no: :no:
mno hej , preobleceny renault a aj tak to je na :no:
Je fajn, ze Almera bude mat pokracovatela - to si zrejme povie vacsina.
Ale smrnc Almery je prec...
Nissan dělal s Tiidou několik let tajnosti a drahoty, mezitím si odžila na asijských trzích prakticky už věk žádající aspoň první facelift. A řeči napřed o Noteu jako "nové Almeře pro Evropu" a ještě absurdnější stejné tvrzení o Qashqai teď tiše couvají pryč ze světla. Cenové zasunutí Tiidy mezi Note a QQ mechanicky vychází na 400 k a (spíš) více, uvidíme taky, jaké budou výbavy - u Almery bylo trochu zvláštní nabízení vozu sice s klimou, ale bez bezpečnostní výbavy. Každopádně už z úcty k minulosti značky držím palce, aby tenhle návrat byl důstojný.
mna osobne to nezaujalo a myslím,že Primera stara 3roky vyzera modernejšie ako tento nissan...a kedže ide o Megana radšej by som zobral toho,kedže sa mi celkovo pozdáva viac čo se týka dizajnu.Myslím,že nissa si to teraz sam zavaril,lebo Quasqai je dosť velky a celkovo aj lacny a bude sa predávať lepšie ako toto...je to už pass auto
:yes:
Mal som tu 'cest' na tyzden jazdid s Tiida v jednej s arabskych krajin. Taky sedy priemer, nekupil by som si to. Co mi utkvelo v pamati bol indikator studeneho motora (modra kontrolka so symbolo chladiacej kvapaliny) a neprakticka kombinacia hlbokeho kufra s platom. Ten kufor je relativne maly a hlbka dobra na volne pohodene nakupne tasky, ale plato bolo tak na*** uchytene ze davat tam bezne cestovne kufre (velkost do lietadla) znamenalo vybrat ho z pantov. Mozno to bola len nejaka lokalna vybava...
Inak nicim zaujimave, styl neosobne priblizovadlo
Hodně ošklivý autíčko, hlavně hatchback, to už snad i ten Megane vypadá líp. Qashqai je proti tomu krasavec všech krasavců a Note se mi taky líbí, tak jak mohli uplácat tohle??
mrknete na youtube,po zadání nissan versa tam jsou zajimavá videa.mě přijde tohle auto docela chic,ale už tu mělo být tak před půldruhým rokem.nissanu zdar!!!
lorenzlubos
Dobre 3 roky sa pise o Tiide ako nastupcovi Almery. Potom prisiel ten Quasqai a aj ked sa mi to nezdalo, hovorilo sa o nom ako o nastupcovi Almery. A ono si to Nissan rozmyslel a prinesie do europy 3 roky stary model...
Tak s tymto zatali trochu mimo - Qashqai je krajsi alebo inak povedane "Fuj to je ale hnus velebnosti" >😒]
Co vy na to? ;-\
a hned dodavam, ze Astra i Clio jsou hezci 😊
Já tam spíše vidím pažouta třistasedm;ale ten prostor nad hlavama není k zahození.Myslím si,že si najde místo na trhu a když bude slušná cena s rozumnou výbavou...