Novinky
0
tak tohle je vedle Milotecu další tuzingová firma 😁 ... muj osobni nazor ... ale uznavam, ze je to lepsi nez Milotec ... kazdopadne prilepene kusy plastu na spojler snad netreba komentovat 😉
0
Moc tomu asi nerozumíš......
0
uznavam, ze tuhle firmu znam jen od slyseni, ale kdyz sem zahlid ten predni spojler v detailni fotce, tak to na me neudelal prilis profesionalni dojem
0
Treba to tam prinytovali nebo prisroubovali😁 Tahle firma dela tuning uz docela dlouho. Sice na ABT nemaji ale proc ne.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Deticky, kedy sa uz konecne naucite ze kratka 3,2 v TTcku nie je FSI? Je to ten isty motor co pchaju do Golfu R32 o.i.
a čistě teoreticky...kdybych si koupil TT a nechal si na něj udělat popisované úpravy, může to legálně na silnici, přihlásím to , projde technickou, nezastřelej mě za to policajti...atd ? Víte co myslím, že ano? Ne, že bych se na něco podobného chystal, pro ty, kterým se tenhle výtvor nelíbí, představte si tam libovolné jiné auto a libovolnou jinou tuningovou firmu, zajímá mě jen legalita takového řešení, nic víc.
VDC
všem pchá..v životě jste v ničem takovym neseděli..amatéři se š120
VDC
Autorovo srovnání s 911 jsem taky nepochopil :no:
Že by ti tunigáři dali motor do kufru ? >😁
Nebo další e😜ert co si myslí, že motor ve čistokrevným sporťáku patří dopředu?
Že by ti tunigáři dali motor do kufru ? >😁
Nebo další e😜ert co si myslí, že motor ve čistokrevným sporťáku patří dopředu?
..se mi to zda docela oukej.. oproti jinym vytvorum, ktere uz JE Design predvedl... takz :yes:
a jinak.. ano 911 Carrera bude porad 911 Carrera, tedy o par levelu vys nez TT, ale tohle TT se ji oproti seriovemu urcite priblizilo, tak to tu vsichni tak neprozivejte 😉
a jinak.. ano 911 Carrera bude porad 911 Carrera, tedy o par levelu vys nez TT, ale tohle TT se ji oproti seriovemu urcite priblizilo, tak to tu vsichni tak neprozivejte 😉
Na Porsche mať nebude, audi celkovo pokladám za menej inteligentnú značku. :😉
Tak to si ty asi nenej inteligentný...AUDI má toho s PORSCHE trošku dosť spoločného, tak keď je pre teba AUDI menej inteligentné, tak je na tom tak isto aj PORSCHE...nič proti tým značkám, patria medzi moje obľúbené :yes: :-!