Novinky
0
Tak to si ty asi nenej inteligentný...AUDI má toho s PORSCHE trošku dosť spoločného, tak keď je pre teba AUDI menej inteligentné, tak je na tom tak isto aj PORSCHE...nič proti tým značkám, patria medzi moje obľúbené
Přejít do diskuze
Tak to si ty asi nenej inteligentný...AUDI má toho s PORSCHE trošku dosť spoločného, tak keď je pre teba AUDI menej inteligentné, tak je na tom tak isto aj PORSCHE...nič proti tým značkám, patria medzi moje obľúbené :yes: :-!
..se mi to zda docela oukej.. oproti jinym vytvorum, ktere uz JE Design predvedl... takz :yes:
a jinak.. ano 911 Carrera bude porad 911 Carrera, tedy o par levelu vys nez TT, ale tohle TT se ji oproti seriovemu urcite priblizilo, tak to tu vsichni tak neprozivejte 😉
a jinak.. ano 911 Carrera bude porad 911 Carrera, tedy o par levelu vys nez TT, ale tohle TT se ji oproti seriovemu urcite priblizilo, tak to tu vsichni tak neprozivejte 😉
Autorovo srovnání s 911 jsem taky nepochopil :no:
Že by ti tunigáři dali motor do kufru ? >😁
Nebo další e😜ert co si myslí, že motor ve čistokrevným sporťáku patří dopředu?
Že by ti tunigáři dali motor do kufru ? >😁
Nebo další e😜ert co si myslí, že motor ve čistokrevným sporťáku patří dopředu?
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
a čistě teoreticky...kdybych si koupil TT a nechal si na něj udělat popisované úpravy, může to legálně na silnici, přihlásím to , projde technickou, nezastřelej mě za to policajti...atd ? Víte co myslím, že ano? Ne, že bych se na něco podobného chystal, pro ty, kterým se tenhle výtvor nelíbí, představte si tam libovolné jiné auto a libovolnou jinou tuningovou firmu, zajímá mě jen legalita takového řešení, nic víc.
Nejen do golfu. I do jiných modelů Audi. Ale máte pravdu. V tomto případě se nejedná o FSI. FSI má ve variantě 3.2 ještě 4 kW navrch. Tedy pokud nemá Audi na svých stránkách chybu 😄
Deticky, kedy sa uz konecne naucite ze kratka 3,2 v TTcku nie je FSI? Je to ten isty motor co pchaju do Golfu R32 o.i.
VDC
Treba to tam prinytovali nebo prisroubovali😁 Tahle firma dela tuning uz docela dlouho. Sice na ABT nemaji ale proc ne.
uznavam, ze tuhle firmu znam jen od slyseni, ale kdyz sem zahlid ten predni spojler v detailni fotce, tak to na me neudelal prilis profesionalni dojem