Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
GTI
Jo, je to potíž... pamatuju doby, kdy se jezdilo bez pásů a bez opěrek... náraz zezadu byl dokonalou gilotinou... Clověk by čekal, že opěrka hlavy, tedy tolik potřebná věc, nebude výrobcům činit problém... vždyť hlavu máme skoro všichni stejnou (myslím zvenku...) Pochvalme tedy zejména VOLVO :yes: a... pokud máme seřiditelné opěrky, nezapomínejme je mít správně nastavené... Vždyť hlava, byť myšlénkově bezcenná, je přesto pro majitele dost podstatnou součástí jeho bytí...
Taky si myslim ze je to docela zajimave zjisteni. Kdyz si vemu treba crash test, tak je jasne ze nekdo bude lepsi a nekdo horsi, uz jen to ze kazde auto ma aspon trochu jinou stavbu, tak musi mit i trochu jinej vysledek testu..neco ma delsi kapotu, neco vyssi, nebo sirsi. Ale sedacky a obzvlast operky hlavy...to je fakt hodne zajimave. Clovek by si myslel, ze je to zlozitejsi nez udelat suprovy desetivalec 😉
Nechci se tě nějak dotknout, ale trochu jsi blábolil. Mám vyzkoušený rok s S80 a 1 1/2 s BMW 5. Když odmyslím opěrky hlavy, které jsem neměl naštěstí možnost vyzkoušet, tak je volvo krumpl nad krumply. Nikdy už mě tam neuvidí. Pokud dá člověk za auto skoro 2 mega, tak nemá zájem s ním jezdit každý měsíc do servisu. Sice se tam o tebe hostesky postaraj, ale jsou příjemnější věci, než sedět a čekat než ti přijdou říct, co se ulomilo tentokrát. Volvo už není co bývalo, teď je to jen navoněná bída. Aspoň S80
termín "blábolil" bych si vyprosil... Nebudu ho v tvém případě také používat, byť k tomu mám jisté nutkání... Já Volvo hodnotím jako všestranně schopnější vůz pro život. BMW mě zklamalo. A kdo si například měl možnost prohlídnout vozy těchto značek například po odstranění tapecírungu ze dveří, podlahy či kufru, tak se mu zde rychle "rozsvítí" která že to automobilka více naplňuje téma o poctivé konstrukci do posledního šroubku... Podívám-li se na Volvo, vidím naprosto precizně zatmelené spáry, nerezové šrouby, veškeré konce plechu nádherně opracované. Podívám-li se na BMW, vidím trochu něco jiného... Naopak výhodou bavoráku je to elegantní "dárkové" balení. Volvo to zkrátka možná neumí tak dobře prodat, ale jako výrobce dělá z mého pohledu vozy o třídu kvalitnější... Kdybych žil 500 km od nejbližší civilizace a musel si vybrat auto které mi až do smrti zůstane, bral bych raději 10let staré Volvo, než nové BMW... Já hodnotím Volvo jako jednoho z nejlepších vůrobců aut na této planetě. BMW už ve mě vzbuzuje pouze nostalgický úsměv...
10 let starý volvo klidně. Kdybys tam měl nový, tak pravděpodobně 500 km od civilizace umřeš, aniž bys ji někdy viděl. >😁 BTW: Já pod tapecírung nelezu, já chci jezdit. Možná bych viděl u volva lépe ořezané plechy, nerez šrouby a tak. Bohužel mi nenabídlo jízdu. Ale to je věc priorit, někdo se na auto chce dívat v garáži nebo jak mu to sluší na servisním zvedáku, někdo v něm chce jezdit.
Zajímalo by mě jestli testovali u Golfu 5 ten který byl vyroben v roce 2006 nebo v roce 2007. VW totiž v rámci úspor zrušil u modelu 2007 aktivní hlavové opěrky, které byly ve standardu a dnes nejdou objednat ani za příplatek.
Jako vždy doporučuji návštěvu u zdroje, tentokrát situ Thatchamu. Je vzorně vedený a testy opěrek lze na něm vyhledávat podle různých filtrů přimo do alelujá (tj. i za minulé modelové roky). Proti zde v článku zvolenému známkování (asi převzatému od ADAC?) má Thatcham imho přiléhavější stupnici: dobré - přijatelné - mezní - špatné. Což tedy o kvalitě opěrky spoň mně říká více. Kromě samotných testů si můžete přečíst vzorně popsanou metodiku testování včetně schémat, fotek a videí a seznámit se i s dalšími činnostmi společnosti. Zde je zveřejněný samozřejmě jen velice stručný a neúplný výtah z testů "whiplashů" modelového roku 2007. Pro české čtenáře je možná nejzajímavější Škoda - tak alespoň celková aktuální skóre: Fabia2007- "přijatelné"; Fabia VRS "špatné"; Octavia 2004- "mezní"; Roomster "přijatelné"; Superb "špatné". Podobně jako u ENCAP je tento výsledek odvozený z několika dílčích hodnocení, takže u každého modelu může mít např. "přijatelné" jinou faktickou kvalitu. - A jak pravil GTI, praví i pánové z Thatchamu: především si každý nastavme řádně opěrku, ať už má naše auto jaké chce skóre. Špatně nastavená opěrka se sebelepším hodnocením vám bude houby platná.
Ale prémiový vůz od BMW by neměl být na posledním místě...to je snad jasné