Novinky
Tomiss
0
Japonsko je od nás hodně daleko,což potvrzuje design této Hondy,která se možná bude líbit na domácím trhu,ale v Evropě bychom to neocenili... 😲
0
za sebe muzu rict, ze rozhodne ne => auto je v pohode, na rozdil treba Tucson and Sportage
Pekelná Micinka
0
Tak to se mýlíš, není to žádný premiant, ale po tom, co předvedla Honda u CR-V je tohle návrat alespoň ke snadno uchopitelným a účelovým tvarům. Řešení druhého bočního okna/dveří se mi moc líbí. Mimo palubky, zejména tedy střední a levé části se schránkou, bych mu neměl co vytknout. Je patrné, že je zamýšlen i pro americký trh, ale jeho tvary mě tedy rozhodně neurážejí, ba naopak, hodně se mi líbí.
Tomiss
0
Tak mě daleko více oslovuje design CR-V.Samozřejmě ta přední maska je dost kontroverzní,ale celkový tvar auta,hlavně při pohledu z boku je vyvážený.Tohle mi připomíná takové ty krabicové japonské kreace typu Nissan Cube,Honda Vamos atd. 😉
0
Boční pohled na novou CR-V je vyvážený?? Já v tom vidim Sang Yong nebo jak se to píše. To zadní okno je na autě tohoto typu příšerný. Zato tenhle Crossroad se podle mě povedl.
0
Osobně bych se raději proháněl v tomhle Crossroadu než v nové CR-V. Toto je design, který se může prodávat klidně ještě za 10 let, kdežto CR-V moc dlouho nevydrží.
Tomiss
0
Každému se líbí něco jiného a tom to je...Já myslím,že design CR-V,až na tu přední část je v pohodě.Facelift za pár let to zpraví,jinak má CR-V pěkný dynamický kabátek,kdežto tohle je krabice na kolech...
0
Z desingu nové CR-V se mi zvedá kufr. Takhle má vypadat správná čtyřkolka.
Tomiss
0
Jednou jsi"kiro",podruhé "moucha"...Hledáš sám sebe? :no: >😁
0
Chápeš, že z jednoho pc mohou reagovat různí lidé? Máme ale jedno společné. To auto se nám zamlouvá.
0
Myslim, ze prave to auto by ocenili. Krasne auto by si urcite naslo miesto na trhu
Tomiss
0
Místo na trhu by si zajisté našlo,když už se tady prodávají takové pecky jako Ssangyong Actyon atd.Vyznavači moderny by to asi ocenili... 😉
0
Si sa asi zrazil s konom ked porovnavas tuto hondu so ssangyongom. A porovnavat ho s tak nevyvazenym aje ked nezvycajnym Actionom. Tato hodna ide v smere sa pozri na FR-V. Proste typicka hranata Honda ale s napadom a nie zliepanina roznych aut.
Tomiss
0
S koněm?Pipo,kudy myslíš, že jezdím? >😁 Já ho neporovnávám se Ssangyong,spíš jsem poukázal na to,že prodat se dá vše...i tahle hranatá krabice 😉 😄
0
Pro někoho je to hranatá krabice, pro jiného zase designový skvost. A tobě stojí před barákem co?
Tak tohle se mi líbí moc, není to takové plné emocí,ale když si to člověk více zkoukne tak ho to zaujme a jistě se to brzy tak neokouka, hm tak sem s tím😄
Vypadá to trochu jako japonský humvee >😁 i když při delším pozorování to zas až tak ošklivý není...kdyby místo toho moji milovaní soudruzi z japonska udělali nástupce s2000 nebo nsx.. >😁 :yes: :yes: aspon,že to má vtec... >😒]
Proc ne, me se to libi daleko vic ney CR-V a navic to jen tesne presahuje 4m delky. Naftu do toho a do Evropy s tim :-! Pak se uvidi, ale na prvni pohled me to oslovuje ze vsech SUV ve tride nejvice, podobne jako Element.
trosku mi to pripomina multivan, ktery tady byl nedavno prezentovany (cross-multivan ?).
Zajimavy design, nejake mochy to sice ma, ale jak uz bylo napsano, zase se to tak rychle neokouka. Bravoooo Honda, konecne nekulaty tvary 😉
Zajimavy design, nejake mochy to sice ma, ale jak uz bylo napsano, zase se to tak rychle neokouka. Bravoooo Honda, konecne nekulaty tvary 😉
Takových pozitivních ohlasů na takovéhle auto a navíc Hondu? No tak to nevycházím z údivu. Kde je Wolff, GTI, mari a spol? >😁
Tahle "tankovitost" se mne na autech vzdycky libila. Zboku pripomina trochu Hummer. Honda zvolila tvary, ktere se neokoukaji. Crossraod ma urcite vic "balls" nez CR-V. Interier svou geometrocnosti prpomina CR-V predesle generace. Popravde se na nej menuzu vynadivat. Auto jako celek je velice vyvazene. Doufam, ze prijede i do evropy. Dokazal bych si ho predstavit jako darek synovi.
Nechceš mě adoptovat? 😉 >😁 >😁 CR-V nemá koule žádný, tohle aspoň solidní japonský kulky. 😄
To s CR-V bych netvrdil, je málo SUV, které jsou takovými osobnostmi. 😉
Dojdi na parkoviště a koukni na současný CR-V. Ten profil zadního okna a takovej "těžkej" a nedynamickej sloupek bych čekal jen u korejce a to ještě tak pár let vzad. Osobnost je fajn, ale stát se jí za cenu dělání ze sebe šaška.. 😉
Tak to se neshodneme, ten sloupek je podle mého naopak velmi dynamický. 😉
Viděl si ji někdy na živo? To je pěst na oko.. Je tam vidět ten rozpor ve snaze zachovat tomu dynamický vzhled a vytvoření dostatečného zavazadlového prostoru. Prostě ne, takhle to nejde.
Sloupek možná, ale celek vypadá trochu komicky...
Kam se hrabe CrossGolf 😉 To auto vypadá že je veliký a široký a přitom neni o moc větší než Civic... :yes: