Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda Crossroad – menší bráška CR-V

40 komentářů

Tomiss
Japonsko je od nás hodně daleko,což potvrzuje design této Hondy,která se možná bude líbit na domácím trhu,ale v Evropě bychom to neocenili... 😲
za sebe muzu rict, ze rozhodne ne => auto je v pohode, na rozdil treba Tucson and Sportage
Pekelná Micinka
Tak to se mýlíš, není to žádný premiant, ale po tom, co předvedla Honda u CR-V je tohle návrat alespoň ke snadno uchopitelným a účelovým tvarům. Řešení druhého bočního okna/dveří se mi moc líbí. Mimo palubky, zejména tedy střední a levé části se schránkou, bych mu neměl co vytknout. Je patrné, že je zamýšlen i pro americký trh, ale jeho tvary mě tedy rozhodně neurážejí, ba naopak, hodně se mi líbí.
Tomiss
Tak mě daleko více oslovuje design CR-V.Samozřejmě ta přední maska je dost kontroverzní,ale celkový tvar auta,hlavně při pohledu z boku je vyvážený.Tohle mi připomíná takové ty krabicové japonské kreace typu Nissan Cube,Honda Vamos atd. 😉
Boční pohled na novou CR-V je vyvážený?? Já v tom vidim Sang Yong nebo jak se to píše. To zadní okno je na autě tohoto typu příšerný. Zato tenhle Crossroad se podle mě povedl.
Osobně bych se raději proháněl v tomhle Crossroadu než v nové CR-V. Toto je design, který se může prodávat klidně ještě za 10 let, kdežto CR-V moc dlouho nevydrží.
Tomiss
Každému se líbí něco jiného a tom to je...Já myslím,že design CR-V,až na tu přední část je v pohodě.Facelift za pár let to zpraví,jinak má CR-V pěkný dynamický kabátek,kdežto tohle je krabice na kolech...
Z desingu nové CR-V se mi zvedá kufr. Takhle má vypadat správná čtyřkolka.
Tomiss
Jednou jsi"kiro",podruhé "moucha"...Hledáš sám sebe? :no: >😁
Chápeš, že z jednoho pc mohou reagovat různí lidé? Máme ale jedno společné. To auto se nám zamlouvá.
Myslim, ze prave to auto by ocenili. Krasne auto by si urcite naslo miesto na trhu
Tomiss
Místo na trhu by si zajisté našlo,když už se tady prodávají takové pecky jako Ssangyong Actyon atd.Vyznavači moderny by to asi ocenili... 😉
Si sa asi zrazil s konom ked porovnavas tuto hondu so ssangyongom. A porovnavat ho s tak nevyvazenym aje ked nezvycajnym Actionom. Tato hodna ide v smere sa pozri na FR-V. Proste typicka hranata Honda ale s napadom a nie zliepanina roznych aut.
Tomiss
S koněm?Pipo,kudy myslíš, že jezdím? >😁 Já ho neporovnávám se Ssangyong,spíš jsem poukázal na to,že prodat se dá vše...i tahle hranatá krabice 😉 😄
Pro někoho je to hranatá krabice, pro jiného zase designový skvost. A tobě stojí před barákem co?
freeman
Mne to trochu pripomína H2. 😄
Moc pekne :yes: .
je videt, kde se insipruji 😉
Tak tohle se mi líbí moc, není to takové plné emocí,ale když si to člověk více zkoukne tak ho to zaujme a jistě se to brzy tak neokouka, hm tak sem s tím😄
Vypadá to trochu jako japonský humvee >😁 i když při delším pozorování to zas až tak ošklivý není...kdyby místo toho moji milovaní soudruzi z japonska udělali nástupce s2000 nebo nsx.. >😁 :yes: :yes: aspon,že to má vtec... >😒]
Proc ne, me se to libi daleko vic ney CR-V a navic to jen tesne presahuje 4m delky. Naftu do toho a do Evropy s tim :-! Pak se uvidi, ale na prvni pohled me to oslovuje ze vsech SUV ve tride nejvice, podobne jako Element.
princ
trosku mi to pripomina multivan, ktery tady byl nedavno prezentovany (cross-multivan ?).
Zajimavy design, nejake mochy to sice ma, ale jak uz bylo napsano, zase se to tak rychle neokouka. Bravoooo Honda, konecne nekulaty tvary 😉
King
Takových pozitivních ohlasů na takovéhle auto a navíc Hondu? No tak to nevycházím z údivu. Kde je Wolff, GTI, mari a spol? >😁
Oni se ozvou....Jinak fakt pěkný. Na novou CR-V se nedá koukak, ale tohle je jiný kafe.
Obě SUVéčka od Hondy jsou pěkný. Jen CR-V není pro každého 😉 .
marianek
Tahle "tankovitost" se mne na autech vzdycky libila. Zboku pripomina trochu Hummer. Honda zvolila tvary, ktere se neokoukaji. Crossraod ma urcite vic "balls" nez CR-V. Interier svou geometrocnosti prpomina CR-V predesle generace. Popravde se na nej menuzu vynadivat. Auto jako celek je velice vyvazene. Doufam, ze prijede i do evropy. Dokazal bych si ho predstavit jako darek synovi.
Chtěl bych být tvůj syn....Mě to auto taky fascinuje.
Pekelná Micinka
Nechceš mě adoptovat? 😉 >😁 >😁 CR-V nemá koule žádný, tohle aspoň solidní japonský kulky. 😄
To s CR-V bych netvrdil, je málo SUV, které jsou takovými osobnostmi. 😉
Pekelná Micinka
Dojdi na parkoviště a koukni na současný CR-V. Ten profil zadního okna a takovej "těžkej" a nedynamickej sloupek bych čekal jen u korejce a to ještě tak pár let vzad. Osobnost je fajn, ale stát se jí za cenu dělání ze sebe šaška.. 😉
Tak to se neshodneme, ten sloupek je podle mého naopak velmi dynamický. 😉
Tomiss
:yes:
Pekelná Micinka
Viděl si ji někdy na živo? To je pěst na oko.. Je tam vidět ten rozpor ve snaze zachovat tomu dynamický vzhled a vytvoření dostatečného zavazadlového prostoru. Prostě ne, takhle to nejde.
Kams dal oči, Míco? >😁
Sloupek možná, ale celek vypadá trochu komicky...
Pekelná Micinka
:yes:
To už říkalo lidí... Teď tvrdí - pěkný, pěkný... 😉 >😒]
Dinar
Jo, ti s "H"ologramem na kšiltovce, ostatní vědí, že se ten mírně zdvižený kombík designově těžce nezdařil. Ani ryba ani rak s předkusem. Tenhle Crossroad má desetkrát více stylu, přestože z něj trčí "made for America".
tak tohle auto bych si dokázal ve své garáži představit. Horší to bude s cenou. :-!
125S
Kam se hrabe CrossGolf 😉 To auto vypadá že je veliký a široký a přitom neni o moc větší než Civic... :yes: