Novinky
0
TAk toto je hrozne, vyzera to ako keby milotec nakupoval suciastky v TESCU >😁 >😁 a este take chromove...
0
v TEscu najdem lepsie nez totok od milotecu >😁
0
Lepsie by som to nepovedal... 😄
0
😄 hahaha precipovany tesko tuning
0
tak to je odkurvene...
Tohle vydávat za tuning... Vypadá to strašně, důkaz, že pototo dělat se dá úplně vše... A Milotec nešlápl hodně vedle poprvé.
Tohle vydávat za tuning... Vypadá to strašně, důkaz, že pototo dělat se dá úplně vše... A Milotec nešlápl hodně vedle poprvé.
Vzdy kdyz neco vidim od Milotecu tak me je na bliti ... ale nevylucuji ze to bude komercne uspesne 😊
No, tak polepovanim auta mracitky, nalepky a ruznymi vsemoznymi pridelanymi blbostmi, ktere neplni zadne funkcni zlepseni jizdnich vlastnosti (navic tohle zrejme neplni ani zlepseni vzhledu), z toho jsem vyrostl...takze tohle se mi vazne nelibi :no: Ale myslim, ze spouste lidi se to libit bude, protoze toho vidime kolem nas spousty, takze to asi bude mit uspech >😁
...v bílých botaskách,teplákovce a kšiltovce,po boku čtrnáctiletou roštěnku co jí lezou faldy z bokovek,další tři až čtyři kámoše dozadu,do kufru pořádnou tubu a hurá v sobotu večer na pořádnou tancovačku.... 😉
U nějakého dřívějšího článku se kdosi zmiňoval, že v textu nevyjadřuji svůj názor. Články by měly být informativní a názor u Newsů se silně subjektivní, proto ať se každý vyjádří tady v diskuzi....
A teď sám za sebe: píšu o tuningu dnes a denně a tak HNUSNÝ paket se jen tak nevidí :no: Kdyby to alespoň Milotec udělal v barvě vozu, ale tohle je fakt kýč na eNtou 😢
A teď sám za sebe: píšu o tuningu dnes a denně a tak HNUSNÝ paket se jen tak nevidí :no: Kdyby to alespoň Milotec udělal v barvě vozu, ale tohle je fakt kýč na eNtou 😢
Díky za info a také za vlastní názor. Ten minule opravdu chyběl :yes: :yes: :yes: MILOTEC :no: :no: :no: 😒
Kdybych měl totiž něco v žaludku,tak už se to dávno mazlí s záchodovým porcelánem.Milotec "umí" a opět mne nezklamal.Ač tuning není moje hobby a má auta jsou vždy výhradně sériová,dokážu pěkně upravené auto ocenit.Ale tuhle "votuzenou" hrůzu nějak ocenit nedokážu a řadím jí po bok 120 s dřevěným křídlem,rourou od kamen místo výfuku a řádnou porcí nalepených nádechů a výdechů z řady Supermarket-line.Jen mi není jasné,že tahle firma ještě funguje a nezkrachovala,protože co úprava,to opravdový "unikát". >😁 Ikdyž,když vidím,kolik "votuzidel" se nám prohání po silnicích,tak se vlastně není čemu divit. 8-s
A při pohledu na "zamračenou" masku mi spíš připadá,jak kdyby to auto usínalo. >😁 Je to holt DRAVEC!!!
Tak zase něco pro fajnšmekry.>😁 To už před tejdnem ten rosl byl síla, ale tohle.... ,to se fakt musí vydět. Jo a nevíte náhodou jakej přítlak dává ta zadní přítlačná lištička? >😒]
VDC
450 kg >😁
...tak u týhle diskuze sem se bavil jako nikdy. Pravda je, že tohle je HNUS s velkým H, větším než největším a jestli si to někdo pořídí, tak ho upřímně lituju!!!! >😒] :no: :no: :no: :no: :no:
Jako vždy, jistota zohyzděného vozu, zaráží mne ovšem komerční úspěch :😉 Pořád mají na to, vyvíjet nové maškarní kostýmy na auta..
Tak tohle si ta původně hezká RSka fakt nezasloužila. Nejhorší, co jsem kdy viděl. Na druhou stranu, takhle zprznit auto muselo dát dost práce. Ten chiptuning ale asi špatný nebude, nicméně
radši bych ho pořídil u Mr. Cimbu - ten tomu rozumí. Takže ještě 3x fuj a čus
radši bych ho pořídil u Mr. Cimbu - ten tomu rozumí. Takže ještě 3x fuj a čus
To je snad nějaká Matějska atrakce ne nebo to bylo krásný Rs z Mladé Boleslavi.Maska a mračítka ok,ale zbytek fakt hnus
Takhle zbastlenej tjuning jsem ještě neviděl. Je to teda docela ujetý, nechápu, kde přišli na tu barevnou kombinaci! Připadá mi to jak od vietnamců z trhu. S tím asi moc velký úspěch Milotec nesklidí! ;-\
Takhle zbastlenej tjuning jsem ještě neviděl. Je to teda docela ujetý, nechápu, kde přišli na tu barevnou kombinaci! Připadá mi to jak od vietnamců z trhu. S tím asi moc velký úspěch Milotec nesklidí! ;-\
Takhle zbastlenej tjuning jsem ještě neviděl. Je to teda docela ujetý, nechápu, kde přišli na tu barevnou kombinaci! Připadá mi to jak od vietnamců z trhu. S tím asi moc velký úspěch Milotec nesklidí! ;-\ :no:
nemuzu uverit vlastnim ocim jak dvorni upravce milotec mohl neco tak strasneho udelat s tak peknym autem.je to skarede a neni to moc dobra reklama.mohli bychom to nazvat taky jako instant tuning za 89 Kc nekde v hrackarstvi
fakt nadhera >😁 zawolate ihned a tuto sadu od milotecu si pořidite ihned dalši dostanete ZDARMA!!...ten kdo takhle zdupal RSko by měl jit sedět :-!
fakt nadhera >😁 zawolate ihned a tuto sadu od milotecu si pořidite ihned dalši dostanete ZDARMA!!...ten kdo takhle zdupal RSko by měl jit sedět
Milotec NIKDY nepředvedl NIC, co by jakkoliv souviselo s tuingem. Myslím, že všechny servery o autech mají Milotec, stejně jako my, co máme auta rádi, za maxituzingovou firmu a při vyslovení jejího názvu každého jako první napadne slovo samolepka nebo rámeček.. A domnívám se, že všechna byť jen trochu soudná média s alespoň minimální dávkou vkusu má z Milotecu zrovna takovu srandu jako my. Je to opravdu hustý, jiný výstižnější výraz mě prostě v souvislosti s Milotecem nenapadá. V našem státě, aniž bychom za to sami mohli, je tuzing vs. tuning řekl bych půl na půl, ale že to jde i oficiálně, ukazuje pouze tahle firmička z Německa. Víc zprzněnou Octávii II než je tato jsem do dnešního dne neviděl.
VDC
Az si to vezme do parady JE Design, tak to teprva neco zris! >😒]
Tak tenhle článek snad vyšel kvůli pobavení uživatelů serveru auto.cz! To snad nemyslej vážně, že chtěj tohle prodávat... Větší opičárnu jsem snad neviděl, už tak Milotec stojí za *, ale timhle se musel pohřbít... Vyhlašuju anketu, zda sem napíše nějakej odvážlivec, kterému se toto opravdu líbí...?!!? Vsadim se, že nikdo takovej neni (a když jo, tak buď lže a nebo má opravdu nechutnej vkus...)...! :no:
Jediné, co mě od Milotecu trochu zaujalo, byla Fabia 4x4 Dragon.... V garáži bych si jí dokázat představil, ovšem musela by mít zavařené zadní dveře a motor místo zadních sedadel.... parafráze na klasická béčka, ano. Tohle je humáč par excellence :no: :no: :no:
Takova kasa, vsechno dohromady...eReSo a prilepeny, postribreny plasty ze Scouta na tech lemech no fuuuuj :no: , tuning od Milotecu byl vzdycky na dve veci... 8-s 8-s 8-s
VDC
[odkaz] - todle vypada o poznani lip... samozrejme, nektery prvky (mracitka) jsou priserny, ale ve srovnani s timle je to ucinena krasavice... pekny kola treba... ale spis je o jednooky mezi slepymi kralem. >😒] Nic ovsem nema na JE Design a ASMA.
Tak tohle je HAMBINEC určený přesně pro dospívající děti kluků a holek od točkolotočů. Jak je to, leze, leze po železeze...
Konečně se Škoda našla. >😁
Konečně se Škoda našla. >😁
Tak nevím...ještě jsem si nepřečetl ani jeden příspěvek a myslím, že názor máme snad všichni stejní! Hrůza!!! Nevkusné, levně vypadající a ty blatníky??!! To má být další scout?!! :no:
:no: :no: takto pokazit peknu rs....myslim si, ze polepit beztak pekne auto samolepkamy z novinoveho stanku je ozaj trufale od firmy,ktora si vravi tuningova....hnus a hamba :no: :no:
Je naozaj škoda že sa dnes už neupaľuje na hranici, lebo na tej česko - nemeckej by za niečo takého vyhorelo pár ľudí. Ja sa len čudujem že si škodováci z MB nechajú takto zhýzdiť autá :no: :no: :no:
tak s tímto bych nevyjel ani na pole....umět zprasit tak krásný auto jako je "Octávka II RS" to chce umět a musí se uznat, že MiloTec to opravdu umí :no: :no: 8-s
Jak by rekl deda, designer, co tohle stvoril se asi ani sam sobe do * nepodival.. 8-s
a koupit sio to muze snad jenom Nemcky Ovcak po transplantaci hlavy :no: :no:
a koupit sio to muze snad jenom Nemcky Ovcak po transplantaci hlavy :no: :no:
...řekl český tuzingář a dal si na svojí fábii masku od milotecu... >😁 jediná schopná sportovní škodovka...tak proč si nepřiplatit, aby vypadala jako votuněnej základní model.... >😒] :no: :no: :no:
nemecti konstrukteri vylepsili OII RS jaka to radost pro svet... odstranili znak skody z masky vozu(zbytecna vaha navic), rozsireni blatniku aby dosatali teziste niz, mracitka pro lepsi aerodynamiku, podelne drazkovani na zrcatka(zaklad tohoto supertuningu-pomahaji totiz stabilizovat auto ve vysokych rychlostech). stabilite vozu dale napomaha pritlacna lista nad oknem 5tych dveri ktera generuje pritlak az 450kg... bravo panove z nemecka, jste jedini kteri pochopili ze konstrukteri VW jsou telata ktera 4 roky delaj na aute a pak vypadne takovy nedodelek... 😄 😄
8-s chuderka Octavia, vyzerá ako vystrelená plastová hračka zo strelnice. Tak toto si teda určite nezaslúžila. 😒
Ešte by som dodala, že nech si radšej ten katastrofálny kabát vyzlečie a ostane v Evinom rúchu. Bude 100000000xlepšie ako toto. Určite sa bude dať na to potom pozerať. :😉
Tak takto otrasne "ztúningované " auto som dlho nevidel.Kto vie čo na to skalní škodovkári ? :-! :no: