Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Milotec Octavia Combi II RS: Škoda v německém kabátku

Roman Daněk
Diskuze (85)
Milotec, ladičská firma z Německa, je pro Čechy poměrně známým tunerem, protože se zabývá úpravami vozů Škoda. V současné době nabízí kit pro Octavii Combi RS.

Milotec, ladičská firma z Německa, je pro Čechy poměrně známým tunerem, protože se zabývá úpravami vozů Škoda. V současné době nabízí kit pro Octavii Combi RS. Modifikovaná maska má novou mřížku chladiče s chromovaným lemem a přední světlomety dostaly krycí lišty ("mračítka"). Pod nárazníkem jsou plastové rámečky šedé barvy a stejný design je použit i u předních mlhovek.

Ze stejného materiálu jsou i lemy na blatnících a kryty zpětných zrcátek. Na čelním sklu je v horní části další krycí lišta s nápisem Motosport. Střecha je opticky protažena přítlačnou lištou nad pátými dveřmi. Na zádi jsou rámečky odrazek a nová je i krycí prahová lišta na vstupu do zavazadlového prostoru. Pod kapotou došlo k přeprogramování řídící jednotky od společnosti Obercheider, což mělo za následek zvýšení výkonu o 36 koní.

Roman Daněk
Diskuze (85)
21. 3. 2007 07:00
Re: Milotec opět nezklamal
Mozno je to prave v tom. Maskarnekostymi nikto iny nerobi... >:-[]
20. 3. 2007 09:38
Re: Naozaj škoda...
:yes: přesně ;-)
20. 3. 2007 09:03
Hnus...
Myslím, že není co dodat.
19. 3. 2007 21:44
Re: Haha!
Jediné, co mě od Milotecu trochu zaujalo, byla Fabia 4x4 Dragon.... V garáži bych si jí dokázat představil, ovšem musela by mít zavařené zadní dveře a motor místo zadních sedadel.... parafráze na klasická béčka, ano. Tohle je humáč par excellence :no: :no: :no:
19. 3. 2007 18:23
Przning
Tak tohle si ta původně hezká RSka fakt nezasloužila. Nejhorší, co jsem kdy viděl. Na druhou stranu, takhle zprznit auto muselo dát dost práce. Ten chiptuning ale asi špatný nebude, nicméně radši bych ho pořídil u Mr. Cimbu - ten tomu rozumí. Takže ještě 3x fuj a čus