Novinky
twistedTSD
0
musim uznat, ze na techto fotkach vypada zase podstatne lepe nez na tech prvnich...ale stejne se nemuzu zbavit dojmu ze s tema mlhovkama to trochu prepiskli...ale vazne by me zajimalo jak vypada na čtrnáctkách, v zakladni modre barve, bez vybavy... 😄
0
...brzy uvidíš!
pocitac
0
tak tak, uvidíš a často ... 😉
DBS
0
Přesně tak,na techhle fotkách se zdá být mnohem hezčí a i ty mlhovky mi nepřijdou tak strašný...
Pěkné, s těma novýma mlhovka je to úplně jiné auto... a já pořád, co se mi na té Fábii II nezdá 😲 Kdo si koupil starý model, musí si rvát vlasy z hlavy 😉
si piš, nejen zepředu je hezčí, interiér je hezčí, ten volant je strašnej, ale zase nejni takstrojeh, tak působí fabka hendka jinak a live ten volant ujde...
a ty motory! upravený HTPčko o půl litru nižší spotřeba! po 2,5 roku od koupě taky za ty prachy by bylo 100 koňový TSIčko. no😄
a ty motory! upravený HTPčko o půl litru nižší spotřeba! po 2,5 roku od koupě taky za ty prachy by bylo 100 koňový TSIčko. no😄
jj hezčí je i z boku, nevim jak se jim to povedlo, ale je to tak 😉
Tady nejde jenom o přední mlhovky, ale mě se nelíbí celkový vzhled Fóbie, a to nepoměr výšky a šířky, ale hlavně strašně nízká okna a vysoká a mohutná palubovka. V takovém autě si připadám jako v tanku. A jel jsem v novém Superbu a je to to samé, jak v tanku, akorát v tanku jsou určitě širší sedadla >😒]
jj to musím potvrdit, ten samý pocit "jako v tanku" mám vždycky když přesednu z mého Francouze do Octavie, je to asi dáno malými okny a fádním interiérem. Hned jak si ale vzpomenu na super slícování plastu v zadu v kufru a super přesnou převodovku a perfektní ergonomii úplně všech ovladačů ve Škodovce tak mám hned lepší náladu. 😉
Tak nejdrive musim pochvalit vydareny facelift predni casti - fabii rozhodne pomohl! Mrzi me vypusteni oranzove metalizy z nabidky a to, ze fabia ma porad i ve verzi Clasik "diry" v palubce a ve verzi Ambiente uz nejsou lakovane vnitrni kliky dveri😡
Horsi je to uz s cenami - zakladni easy sice zustalo na 199 900,- ale jinak se ceny zvedly - napr. v lednu a unoru byla Fabia clasik s paketem plus za 216 900,- ted stoji s paketem plus (klima+central) 229 900,- !! Na to, ze se fabii prodava v CR cim dal mene docela odvazny krok! Ale mozna se to zmeni, az se vyprazdni sklady soucasne fabie😉 Jeste nedavno se za Combika priplacelo 5 tis a ted 15 tis.....
Motor 1,2 63 kw bude urcite dobry, ale az na nej skonci akce, tak bude stat fabia clasik s paketem plus 269 900,- Za tu cenu si mnoho lidi mozna pujde koupit radeji Ceeda, i30 nebo Megana - sice je fabie kvalitnejsi, ale mensi.
U Rommsteru si odbory stezuji, ze se prodava moc draze - a co udela Skodovka? Oproti lednu a unoru ho zdrazila o 7 tisic.....
Tak snad brzy dorazi akcni modely jako byly Duo a Magic a nova hezci Fabie si vybuduje silnou pozici na nasem trhu - rozhodne ji to preji!
Horsi je to uz s cenami - zakladni easy sice zustalo na 199 900,- ale jinak se ceny zvedly - napr. v lednu a unoru byla Fabia clasik s paketem plus za 216 900,- ted stoji s paketem plus (klima+central) 229 900,- !! Na to, ze se fabii prodava v CR cim dal mene docela odvazny krok! Ale mozna se to zmeni, az se vyprazdni sklady soucasne fabie😉 Jeste nedavno se za Combika priplacelo 5 tis a ted 15 tis.....
Motor 1,2 63 kw bude urcite dobry, ale az na nej skonci akce, tak bude stat fabia clasik s paketem plus 269 900,- Za tu cenu si mnoho lidi mozna pujde koupit radeji Ceeda, i30 nebo Megana - sice je fabie kvalitnejsi, ale mensi.
U Rommsteru si odbory stezuji, ze se prodava moc draze - a co udela Skodovka? Oproti lednu a unoru ho zdrazila o 7 tisic.....
Tak snad brzy dorazi akcni modely jako byly Duo a Magic a nova hezci Fabie si vybuduje silnou pozici na nasem trhu - rozhodne ji to preji!
229000 za modernizovany classic plus mi prijde dobry...jeste minuly rok bys za stejnou cenu dostal obycejny classic...
Fábia II je jednoducho hnus a ak chce niekto koncernovú techniku, nech si radšej kúpi Ibizu, alebo Pola. Majú nový podvozok a motory sú o tom istom ...
A sú to hlavne pekné autá ...
A sú to hlavne pekné autá ...
Nové Polo se mi zdá asi nejlepší z malých aut
(spolu se Seatem Ibizou - ten se mi zdá nejhezčí, co se týče exteriéru - na ten podle mě nemá ani Polo).
Jediná věc, která se mi u něj ale nelíbí a to dost,
je orámování dveří kolem skel - připomíná mi to starší Renault Espace. Jinak je Polo skvělé!
(spolu se Seatem Ibizou - ten se mi zdá nejhezčí, co se týče exteriéru - na ten podle mě nemá ani Polo).
Jediná věc, která se mi u něj ale nelíbí a to dost,
je orámování dveří kolem skel - připomíná mi to starší Renault Espace. Jinak je Polo skvělé!
já si ňák nemůžu pomoct ale mě se ten facelift celkem líbí... jinak souhlasim na tutěch fotkach vypadá fakt pěkně, ale na silnici to stejně budeme potkávat nejčastějc s plechovejma kolama, základní červenou nebo modrou barvou, černejma lištama, zrcátkama klikama apod. + HTP k tomu >😁
počítam ale s tim že cena takhle vybavený jako je na těch fotkach bude někde kolem 450 000 - 500 000 kč ... takže čechům vlastně nezbyde nic jinýho než si to koupit v základu kolem 300000 ;-\
počítam ale s tim že cena takhle vybavený jako je na těch fotkach bude někde kolem 450 000 - 500 000 kč ... takže čechům vlastně nezbyde nic jinýho než si to koupit v základu kolem 300000 ;-\
O Fabii po faceliftu jsem již psal.
Jen chci ještě připsat, že se mi líbí nové barevné kombinace exteriéru i interiéru.
Ani ta modelka nevypadá špatně. >😁
Jen chci ještě připsat, že se mi líbí nové barevné kombinace exteriéru i interiéru.
Ani ta modelka nevypadá špatně. >😁
Prostě to nějak není ono. I přes ten žlutý kabátek z ní nečiší to co jsem si představoval, je na pohled jakási chladná. Určitě není ošklivá, to ne, dokonce chválím to že není široká. Široký já nerad. tak, a příště okomentuju i to auto co stojí vedle ní 😉
Já myslím, že se úprava vzhledu zdařila. Teď se může Fabia klidně postavit vedle Fiatu Punto, Peugeotu 206 nebo Renaultu Clio Storia.