Novinky
T613
0
Promiň, ale Maybach je vedle RR a Bentley trapný. 😉
Přejít do diskuze
nemas pochroumanej vkus... ostani jsou jen omameni tim ze je to bourak za velky prachy, v realu se s tim nesvezes o moc lip nez s mercedesem, a to za 6x vetsi cenu
mam takovy tuseni ze jsi v zivote nejel v limuzine, ty nemaji se sportem spolecnyho nic, no mozna neco: zrychleni po primce, ale ani to si moc neuzijes protoze je to neco jako v letadle.
zaměňují se ti slova nedostižný a trapný...
Až nebudeš mít potřebu si nic dokazovat, až nebudeš navoňená celebritka, pak přesedneš do Myabachu...
Až nebudeš mít potřebu si nic dokazovat, až nebudeš navoňená celebritka, pak přesedneš do Myabachu...
základ je na 16´´ + manuální klimoška + 8 let záruka :-!
:yes: RR vs. Bentley u mně jednoznačně vyhrává druhý jmenovaný. Souhlas s Jossalitem - konečně přestali dělat zakulacené pseudosportovní RR a začali žít vlastní život :yes:
:yes: RR vs. Bentley u mně jednoznačně vyhrává druhý jmenovaný. Souhlas s Jossalitem - konečně přestali dělat zakulacené pseudosportovní RR a začali žít vlastní život :yes:
Jo takhle 😄 . Tak až jednou přijde čas, tak v RR na zadním sedadle, k volantu u Maserati nebo Porsche limuzíny a na víkend vzpínajícího se koníka 😄
...elegantne auto. A motor, uff....No, uvidime, ako bude vyzerat v zaklade na 15" s puklicami >😁
Autor ho srovnává s Phantomem, mě však připadá blíž babyRR a ten mi naopak přijde povedenější. Na druhou stranu je tohle kategorie mimo mě. Přesto, když superlux, pak RR.
Phantom je best of the best!
Na ten nemá vůbec nic --- a na 24´ chromovaných kolech nic velkolepějšího není. Proti tomu jsou ostatní auta jen jako hračky pro děti. :-! :yes: 😉
Na ten nemá vůbec nic --- a na 24´ chromovaných kolech nic velkolepějšího není. Proti tomu jsou ostatní auta jen jako hračky pro děti. :-! :yes: 😉
Tohle je auto přesně podle mého vkusu - absolutní jednička, absolutně bez chyby! :yes: 😄
Viděl jsem, když dělali pětistovku. 😄
Jinak já vidím již teď velmi zdařilého nástupce, který svým moderním pojetím designu navazuje jak na svého předchůdce, tak určuje nový designový směr značky. Staré bentley je málo osobité a je to víceméně zakulacený RR.
Jinak já vidím již teď velmi zdařilého nástupce, který svým moderním pojetím designu navazuje jak na svého předchůdce, tak určuje nový designový směr značky. Staré bentley je málo osobité a je to víceméně zakulacený RR.
V tomhle se neshodneme.. možná tak za pár let. Ale staré RR/Bentley jsou prostě majestátnější.
Nevím jestli sleduješ na Discovery pořad Wheeler Dealers on the Road. Tam teď opravovali Bentley Mulsanne Turbo R. Nádhera :yes:
Nevím jestli sleduješ na Discovery pořad Wheeler Dealers on the Road. Tam teď opravovali Bentley Mulsanne Turbo R. Nádhera :yes:
Dá se souhlasit. Pouze ten předek je trochu mimo můj vkus. Celkově mi ovšem připadá, že Arnage exteriérem nepřekonal [odkaz] 😉