Novinky
0
Mercedes a Chrysler majú na Slovensku 6 ročný bezplatný servis už pekných pár rokov 😉
lowkick
0
Joo Slovensko...raj na zemi... >😒] Kazdopadne pro kupce dobra zprava :yes:
Pěkný marketingoý tah... 100 000 km má mnoho lidí najeto do 3 let... pro víkendové BMW jezdce to ale určitě bude dobrá udička... >😒] 8-s
no tak se te vyhody muzes vzdat, kdyz se ti nelibi 😲 by mne zajimalo kolik a v cem najedes ty...chytroline >😒]
Volvo V50 T5, 42000km/rok, chytrolíne... když už ses zeptal...
a z toho se mam jako JA posadit na zadek? 😄 tech 42tis rocne s T5...to si kupujes noviny kazdy den u cerpacky vid >😒]...no proti gustu...a proc se ti nelibi basic servis na 100tis. km u BMW zdarma? Ono je to samozrejme jen na NOVE vozy >😒] ...
Já tě nechápu... dal jsem prostou odpověď na tvou prostou otázku... proč by sis měl sedat na zadak??? 8-s ... jen jsem měl původně malý neškodný komentář na téma marketoingových aktivit BMW... a ad noviny na čeparčce... co ty o tom můžeš vědět??? :-!
no nastesti nic...mne totiz nadzvedla ta veta o "vikendovych BMW jezdcich"...uspesny clovek (podle mne)jezdi vetsinou v aute opravdu pro zabavu (treba o vikendu) a ne kazdy den od 7 do 19 hod. 😉 Takze chlouba rocnim probehem neni to prave orechove...kazdy ridic kamionu te trumfne x krat...Kazdopadne Volva jsou dobre vozy :yes: A BMW za tento krok chvalim :yes: Jeste podobne upravit zaruky? 😄
Je to velice zajímavý počin. Dobře si totiž spočítali, že jim zákázník na opravách vozu přinese mnohem více než na pár povinných opravách - Troufám si tvrdit, že nebudou více než 3. Moderní dieslové motory mají proměnný servisní interval dle způsobu jízdy apod - 25 - 40.000 km. Takže zase takové terno to není. Benzíny příjedou asi častěji, ale zase prohlídka je méně náročná... :-!