Novinky
0
přesně tak!!!!!!!! :yes:
Přejít do diskuze
Ber to tak,dneska ti nikdo nedá nic zadarmo, myslím, že si to každá automobilka dobře spočíta, ať je to BMW nebo Kia, ale určitě je lepší něco, než nic
je pravda, že má hodně lidí najeto 100 000km do tří let, ale nemyslím si, že by to byla většina majitelů BMW 😄
Je to velice zajímavý počin. Dobře si totiž spočítali, že jim zákázník na opravách vozu přinese mnohem více než na pár povinných opravách - Troufám si tvrdit, že nebudou více než 3. Moderní dieslové motory mají proměnný servisní interval dle způsobu jízdy apod - 25 - 40.000 km. Takže zase takové terno to není. Benzíny příjedou asi častěji, ale zase prohlídka je méně náročná... :-!
no já nevím, co tě pořád nadzvedává... najdeš někde v horních řádcích jediné špatné slovo na adresu víkendových BMW jezdců??? no nic... pro tento týden s diskuzemi končím... 😐
no nastesti nic...mne totiz nadzvedla ta veta o "vikendovych BMW jezdcich"...uspesny clovek (podle mne)jezdi vetsinou v aute opravdu pro zabavu (treba o vikendu) a ne kazdy den od 7 do 19 hod. 😉 Takze chlouba rocnim probehem neni to prave orechove...kazdy ridic kamionu te trumfne x krat...Kazdopadne Volva jsou dobre vozy :yes: A BMW za tento krok chvalim :yes: Jeste podobne upravit zaruky? 😄
Já tě nechápu... dal jsem prostou odpověď na tvou prostou otázku... proč by sis měl sedat na zadak??? 8-s ... jen jsem měl původně malý neškodný komentář na téma marketoingových aktivit BMW... a ad noviny na čeparčce... co ty o tom můžeš vědět??? :-!
a z toho se mam jako JA posadit na zadek? 😄 tech 42tis rocne s T5...to si kupujes noviny kazdy den u cerpacky vid >😒]...no proti gustu...a proc se ti nelibi basic servis na 100tis. km u BMW zdarma? Ono je to samozrejme jen na NOVE vozy >😒] ...
no tak se te vyhody muzes vzdat, kdyz se ti nelibi 😲 by mne zajimalo kolik a v cem najedes ty...chytroline >😒]
Pěkný marketingoý tah... 100 000 km má mnoho lidí najeto do 3 let... pro víkendové BMW jezdce to ale určitě bude dobrá udička... >😒] 8-s