Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Moto Guzzi 1200 Stelvio: odpověď na BMW R1200GS?

11 komentářů

tohle není odpověď, to je výzva! ale co to je na tom vejfuku?
Hmmmmm, Moto Guzzi, to já rád, to je mňamka >😁 !!!! Má to švih a eleganci - prostě italskej design!
... se mi líbí nejvíc >😒]
Tohle je spíš něco na zpusob multistrady od ducati nebo moto moriny mm3

Nazvat takovýhle motory jako endura je blbost...

GS od bmw je ale s varaderem si málokdo troufne sjet z polní cesty...ale budiž.
Všechny jmenované motocykly se obecně řadí do do kategorie cestovních endur... právě to přídavné jméno cestovní je odlišuje od hardcore endur 😉 Je to něco na způsob SUV mezi auty, příkla😜 cestovní endura jsou jak Mercedes ML nebo Nissan Terrano a hard endura jako Mrecedes G nebo Nisan Patrol 😉
Nejde o to jestli to je cestovní nebo ne..prostě název enduro je u takovýhlech motorek už dost scestný...

Pokud by to někdo nazval jako třeba cestovní funbike(což multistrada je) Tak nikdo ani necekne...slovo enduro mě přijde že se spíš používá jako marktetingový tah 😐
Já si to označení nevymyslel 😉
>😒]
V názvu "cestovní enduro" je to enduro oprávněně. Pokud si někdo myslí, že s BMW GS si málokdo dovolí sjet na polňačku, tak se mýlí! Já znám skutečně hodně majitelů BMW GS (1100, 1150, 1200) a všichni si zkusili jízdu terénem. Někteří z nic najezdí v terénu víc než na silnici. Nevím jestli bych se na funbike odvážil sjet na šotolinu nebo lehký terén v lese...
😉 😉
Souhlasím ! :yes: 😄
Si si istý,že to má priamy vstrek?Ja o tom dosť pochybujem.To by boli prvý.