Novinky
petr164
0
Nejde už dávno o to, jestli je Alfa dobré nebo špatné auto (podívejte se jen na prodeje 159ek v Německu), ale o to, že vlastnit ji a hlavně jezdit s ní je požitek, který prostě v jiných autech hledáte většinou marně. Ta individualizace je přesně tím, co tu doposud trochu chybělo, hlavně ten interiér. TI je fantazie, jen na ni mít...
Přejít do diskuze
Chápu tě. Mně od první alfy taky odrazovalo dost lidí, ale teď už vím, že kromě vnější a vnitřní krásy a dynamických motorů a podvozků můžou i ty starší typy ve fantastické kondici dožít i těch 500 tisíc s běžnou, ale poctivou údržbou a při řádném zacházení.
Nikdy jsem alfy nemel rád... ale kdyz udelali tenhle kraassny kombik, tak uz vim ze aspon jednu bych si koupil... prima kara! :yes:
Programy individualizace jsou přesně tím, čím můžou evropské automobilky bojovat proti stále dravější asijské konkurenci... Nikdy se jim nepodaří je porazit cenou, s kvalitou to je také čím dál těžší, takže oním jazýčkem na vahách může být právě ona individualizace. Prostě za pocit "mám něco jiného než všichni ostatní" evropští řidiči rádi zaplatí něco navíc a je jedno, jestli se jedná o varianty "TI" u AR nebo třeba různé barevné provedení interiéru Fiatu Punto... BTW: ten černý interiér u 159 je božský :no:
TI je nádherná, těžko si představi něco lepčího ale ještě máme v záloze GTA a to bude teprve mazec
Seriove a vkusne. Alfa tohle potrebovala. Cim vic se to bude blizit podobnym programum Maserati, tim lip :-!