Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo v Ženevě představí program individualizace vozů

Libor Zezulka
Diskuze (11)
Již příští týden se otevřou brány ženevského autosalonu a Alfa Romeo na něm nebude chybět. Návštěvníkům představí například nový program individualizace svých vozů.

Modely Alfa Romeo si budou moci klienti vyšperkovat přesně podle svého vkusu. Italská značka v Ženevě představí nový program individualizace svých vozů rozdělený do tří skupin. První skupina nazvaná Vintage obsahuje specifické barvy karoserie a hliníkové či chromové doplňky exteriéru (např. kliky dveří či ozdobné lišty).

Druhá skupina označená Collezione zahrnuje úpravy exteriéru ale také interiéru. Zákazník dostane na výběr z několika atraktivních barevných kombinací a těch nekvalitnějších materiálů v interiéru. Třetí skupina pojmenovaná ‘TI’ (Turismo Internazionale) hraje na notu sportovně založeným řidičům.

Návštěvníci si budou v Ženevě moci prohlédnout bílou Alfu Romeo 147 (Collezione), Alfu Romeo GT Q2 vyvedenou v atraktivní červené barvě a dále Alfu Romeo 159 v úpravě „TI“. Ta zahrnuje například kožené čalounění interiéru včetně dveřních panelů a části palubní desky, 18palcová litá kola a doplňky z leštěného hliníku a chromu.

Libor Zezulka
Diskuze (11)
Avatar - petr164
1. 3. 2007 13:43
Bezvadný nápad
Nejde už dávno o to, jestli je Alfa dobré nebo špatné auto (podívejte se jen na prodeje 159ek v Německu), ale o to, že vlastnit ji a hlavně jezdit s ní je požitek, který prostě v jiných autech hledáte většinou marně. Ta individualizace je přesně tím, co tu doposud trochu chybělo, hlavně ten interiér. TI je fantazie, jen na ni mít...
Avatar - petr164
1. 3. 2007 13:38
Re: hmm
Chápu tě. Mně od první alfy taky odrazovalo dost lidí, ale teď už vím, že kromě vnější a vnitřní krásy a dynamických motorů a podvozků můžou i ty starší typy ve fantastické kondici dožít i těch 500 tisíc s běžnou, ale poctivou údržbou a při řádném zacházení.
28. 2. 2007 14:48
Tají dech
netřeba slov :yes: :yes: :yes:
27. 2. 2007 13:18
Alfa's wearing vintage...
Seriove a vkusne. Alfa tohle potrebovala. Cim vic se to bude blizit podobnym programum Maserati, tim lip :-!