Novinky
Tomiss
0
Správné barvy.Mercedes má být buď černý nebo stříbrný. 😄U toho stříbrného má ale maskování špatnou barvu.Nic není dokonalé >😁 P.S. moje barva je stříbrná,není na ni vidět tak špína a lépe se udržuje 😉 >😁
mne sa zda, ze je to stale iba dalsi odvar toho isteho...ziadny vyrazny krok vpred. Je to iba zdanie, alebo to vazne nejak stagnuje?
Ukamenujte ma ale skoro cela moedlova rada (nova) od MB stoji za prd. Technika mozno dobra ale dizajn jak z hororu. Chapem ze kazdy ma iny vkus ale predchodza rada S a C vyzerala o mnoho mnoho lepsie. Napr. take audi ma jednoznacne najkrajsu modelovu radu, a BMW tez ujde. MB :no:
Tak ja teda neviem, ci kracam stale s dobou, alebo co, ale mne sa takmer zakazdym novy model paci viac ako predosla generacia a u MB to plati bez vynimky. Ked si clovek predstavy co za krabice kedysi vyrabali a dnes maju sportoveho ducha uz ked sa na ne clovek len pozrie. Dizajn sa u MB a BMW posunul o riadny kusisko dopredu. Audi je v tomto smere myslim najkonzervativnejsie, stale robi len malicke kozmeticke zmeny, tym ale nechcem povedat, ze sa mi nepaci, prave naopak ten dizajn je tak jednoduchy az je krasny. 😄
kdyz to porovnam s bmw rady 3 tag se zadnej mb nechyta dneska sem koukal na autosalon na to Cecko zvenci mozna este de ale vevnitr se na tom negdo zas podepsal meli by ho pevesit za koule!Freude am Fahren