Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nové kombi Mercedes-Benz třídy C

Ondřej Láník
Diskuze (13)
V Ženevě se poprvé veřejnosti představí nová třída C. Půl roku na to bude mít na frankfurtském autosalonu premiéru i nové kombi.

Fotografie z minulého týdne ukazují poprvé kombi opatřené jen minimální kamufláží. Bohaté chromování masky a okenních lišt bude pravděpodobně charakterizovat vyšší výbavy nebo šestiválcové verze. Dlouhý rozvor je částečně spotřebován na dlouhou příď s podélně uloženým motorem, ale porovnání délky zádě s celkovými proporcemi ukazuje na preferenci prostoru na zadních sedadlech před velikostí zavazadelníku.

Maskování zadní partie má navodit dojem, že koncová světla jsou dvoudílná - částečně na rozích karoserie a částečně na výklopném víku - podobně jako u současného kombi třídy E. Ve skutečnosti bude pravděpodobně řešení jednodušší, bez nutnosti dělení sdružených světel.

Očekává se stejná motorová paleta jako u sedanů.

Ondřej Láník
Diskuze (13)
24. 2. 2007 16:30
Re: cele MB stoji za hov.no
:yes: přesně jsi to vystihl ;-) :yes:
Avatar - Dinar
22. 2. 2007 14:04
Re: Hm...
>:D >:D dneska jedeš. Jo stagnuje to, pořád čtyři kola, volant, stejná hvězda na kapotě. Prostě žádný výrazný krok vpřed.
22. 2. 2007 13:49
Hm...
mne sa zda, ze je to stale iba dalsi odvar toho isteho...ziadny vyrazny krok vpred. Je to iba zdanie, alebo to vazne nejak stagnuje?
22. 2. 2007 13:27
hezké
tak vypadá zatím hezky, sjem zvědav jak bude vypadat v skutečném světě ... :-)
22. 2. 2007 10:56
Už se těšíme
Správné barvy.Mercedes má být buď černý nebo stříbrný. :-)U toho stříbrného má ale maskování špatnou barvu.Nic není dokonalé >:D P.S. moje barva je stříbrná,není na ni vidět tak špína a lépe se udržuje ;-) >:D