Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Facelift pro Mercedes-Benz třídy G

18 komentářů

do terénu ??? >😁 >😁
Chtěl bych poznat aspoň jednoho majitele, který s ním bude rajtovat po Hummer centru >😁 >😁
Povedené úpravy, tak nevím, jestli Géčku ještě něco schází k dokonalosti :yes:
bxs
28let na trhu, bez sebevětších změn, tak tomu říkám frajeřina! To auto snad nezestárlo ani o den. Mám v off-roadech jiného favorita, ale před tímto autem klobouk dolu. Design, výkony na silnici a hlavně v terénu, cena, to všechno je :yes: :yes: :yes:
cuisine
no tak nevim ty xenony mu dodávají takovej divnej výraz ... stejně jako změněná zadní světla .. ta modelová varianta vyráběna doteď mi přišla hezčí ;-\
Nevím proč, ale s celé nabýdky MB je G pro mě nejkrasnější, má styl, rodokmen, pruchodnost a odolnost...
Ad zije MB-G a Range Rover...
Krasavec to tedy je, zvlášť ve stříbrné nebo černé metalíze - i když v té černé jen do města!
Souhlas... Par tapetek autak.eu/tapety/tapety/Mercedes-benz/G/g…
Viděl jsem ho v bílé perleti a to byla taky paráda. Akorát to bylo loni na matějské před maringotkou. Chudák auto.
Je to skutočný klasik. Napriek veku a minimálnemu faceliftu je stále veľmi pekný.Je len škoda, že často je využitý iba ako frajerské mestské auto, čo podľa mňa trochu zhoršuje jeho imidž ako plnokrvného offroadu, akým naozaj je.
Jenže právě i tihle kupci - frajeři drží v poslední době jeho prodeje a tím i výrobu, takže já si přeju ať ho kupujou i nadále, alespoň se hned tak nepřestane vyrábět!
máš pravdu.asi všade je to väčšinou iba frajerské mestské auto.
lorenzlubos
Je to tu. Zdruzenia nabytych intelektualov zacinaju nelutostny boj o miesto v poradovniku. :no:
Auto inak :yes:
no, Pitovci zasa zmenia vozovy park asi....lepsie panzer-auto pre nich asi neexistuje.....--->
mercedesgklub.sk/…nky/kuklaci3.htm
mercedesgklub.sk/…nky/kuklaci5.htm
mercedesgklub.sk/fot👋420.jpg
mercedesgklub.sk/…ot👋MB-G-118.jpg
:yes: :yes:
Mate s gečkom niekto aj odjazdene? Asi nie, ked ho všetci tak obdivujete. ;-\
S Géčkom nie, ale s Defenderom áno - nie každý hľadá len komfort.
lorenzlubos
A jak slape Defender? Mne sa Gecko paci moc, ale Defender je lepsi, o moc!
ked ho budete mat,potom som zvedava :-!