Novinky
0
ked ho budete mat,potom som zvedava :-!
Přejít do diskuze
Viděl jsem ho v bílé perleti a to byla taky paráda. Akorát to bylo loni na matějské před maringotkou. Chudák auto.
no, Pitovci zasa zmenia vozovy park asi....lepsie panzer-auto pre nich asi neexistuje.....--->
mercedesgklub.sk/…nky/kuklaci3.htm
mercedesgklub.sk/…nky/kuklaci5.htm
mercedesgklub.sk/fot👋420.jpg
mercedesgklub.sk/…ot👋MB-G-118.jpg
mercedesgklub.sk/…nky/kuklaci3.htm
mercedesgklub.sk/…nky/kuklaci5.htm
mercedesgklub.sk/fot👋420.jpg
mercedesgklub.sk/…ot👋MB-G-118.jpg
Je to tu. Zdruzenia nabytych intelektualov zacinaju nelutostny boj o miesto v poradovniku. :no:
Auto inak :yes:
Auto inak :yes:
Jenže právě i tihle kupci - frajeři drží v poslední době jeho prodeje a tím i výrobu, takže já si přeju ať ho kupujou i nadále, alespoň se hned tak nepřestane vyrábět!
Je to skutočný klasik. Napriek veku a minimálnemu faceliftu je stále veľmi pekný.Je len škoda, že často je využitý iba ako frajerské mestské auto, čo podľa mňa trochu zhoršuje jeho imidž ako plnokrvného offroadu, akým naozaj je.
Nevím proč, ale s celé nabýdky MB je G pro mě nejkrasnější, má styl, rodokmen, pruchodnost a odolnost...
Ad zije MB-G a Range Rover...
Ad zije MB-G a Range Rover...
no tak nevim ty xenony mu dodávají takovej divnej výraz ... stejně jako změněná zadní světla .. ta modelová varianta vyráběna doteď mi přišla hezčí ;-\
28let na trhu, bez sebevětších změn, tak tomu říkám frajeřina! To auto snad nezestárlo ani o den. Mám v off-roadech jiného favorita, ale před tímto autem klobouk dolu. Design, výkony na silnici a hlavně v terénu, cena, to všechno je :yes: :yes: :yes: