Novinky
Pekelná Micinka
0
Včera jsem dával odkaz na provedení v bílé. Zabiják! Pro ty co nestihli [odkaz]
BaracudaJ
0
Mě ten Vanquish prostě nějak nebere. Je to tedy od doby co vyjela DB9. Samozřejmě jsou oba vozy jinak orientovaný, DB9 je luxusní GT. Ale když jí vidím, je fakt nádherná. A ten její interiér se s tímhle nedá srovnávat.
Pekelná Micinka
0
DB9 je krásná. Ale král je jen jeden. 😉
BaracudaJ
0
Jednou jsem ho viděl na Václaváku. Byl na britských značkách, takže volant vpravo. Měl tmavě šedou barvu, černý ráfky. A ještě navíc takový agresivní paket-vytažený blatníky, vzadu čtyři roury. I přední světla byla tmavá. A ta jeho zprohýbaná karoserie působila hrozně živočišně, něco jako TVR. Vypadal fakt dobře. Ale mám radši čistotu a eleganci DB9. 😉
0
mna celkovo aston moc neberie...ja som skor na porsche 😜
0
Neuvědomuji si, že bych někdy naživo viděl Vanquish, ale v DB9 jsem seděl. Power, Beauty and Soul to dokonale vystihuje. Vnitřek je nepopsatelný, žádná fotka nedokáže vystihnout tu auru. A když jsem lehce nahoru otevřel dveře (ano lehce nahoru, ale ne jako Murcielago) a zkouknul motorový prostor, kde je jako třešnička na dortu štítek se jménem technika, tak jsem si málem ucvrnknul. A pokud někdy dát ledvinu za auto, tak by to byl Veyron, abych si mohl koupit DB9, RR Sport, GS450h a další srandy do garáže >😒] 😉 PS: V té DB9 jsem měl velmi podivný výraz 😄
.....jednou si koupim aspon jeho plakat 😉 Udelam tim radost nejen sobe, ale i GTImu, ktery tak rad pise o plakatech nad posteli 😉 Jo jo Aston je modla :yes:
GUle ma svrbia a cicka sa krci. Mam ho tak trochu dostrany. (v pravo hlad)
Daju sa moje problemy odstranit domacou liecbov?
Sestra ma hlad!
Nehaj tak trochu tak. 8-s
Daju sa moje problemy odstranit domacou liecbov?
Sestra ma hlad!
Nehaj tak trochu tak. 8-s
Astony jsou asi nejlepší a nejkrásnější auta, jaké znám. Atohle, to je jejich vrchol. Do toho Astone, i kdbyb tě prodali, i kdyby jsi zkrachoval a šel do konkurzu, to, co jsi stvořil, po tobě zůstane, a to je to hlavní. Kam se hrabe Ferarri. Chceš pořádnou káru? Astona je ta správná volba! >😒] :yes: :yes: >😒] 😄