Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Roman Daněk
Diskuze (13)
Aston Martin nabízí jeden z mála pravých anglických supersportů, Vanquish S, ve speciální limitované sérii Ultimate Edition. Sběratelská edice bude čítat pouhých 40 vozů.

Aston Martin Vanquish je poháněn vidlicovým dvanáctiválcem o výkonu 460 koní, silnější verze S má modifikovaný agregát s výkonem 528 koní a 577 Nm. Vanquish S má dále oproti klasickému sériovému vozu lehce upravenou karosérii pro lepší aerodynamické vlastnosti, upravený podvozek a odpružení a silnější brzdy.

Anglická automobilka Aston Martin připravila limitovanou edici supersportovního Vanquishe S. Ultimate Edition bude mít pouhých 40 kusy a všechny vozy jsou už objednány nebo dokonce zaplaceny.

A co je nového? Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition má speciální černou barvu díky perleťovému laku Ultimate Black, nové čalounění interiéru a doplňky obložení z černého chromu. Nechybí ani štítek s označením edice a pořadovým číslem.

Roman Daněk
Diskuze (13)
Avatar - da_b0mb
15. 2. 2007 13:06
Jednou...
.....jednou si koupim aspon jeho plakat ;-) Udelam tim radost nejen sobe, ale i GTImu, ktery tak rad pise o plakatech nad posteli ;-) Jo jo Aston je modla :yes:
15. 2. 2007 12:52
Re: Jediný král Silnic
Jednou jsem ho viděl na Václaváku. Byl na britských značkách, takže volant vpravo. Měl tmavě šedou barvu, černý ráfky. A ještě navíc takový agresivní paket-vytažený blatníky, vzadu čtyři roury. I přední světla byla tmavá. A ta jeho zprohýbaná karoserie působila hrozně živočišně, něco jako TVR. Vypadal fakt dobře. Ale mám radši čistotu a eleganci DB9. ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
15. 2. 2007 12:01
Re: Jediný král Silnic
DB9 je krásná. Ale král je jen jeden. ;-)
15. 2. 2007 11:45
Re: Jediný král Silnic
Mě ten Vanquish prostě nějak nebere. Je to tedy od doby co vyjela DB9. Samozřejmě jsou oba vozy jinak orientovaný, DB9 je luxusní GT. Ale když jí vidím, je fakt nádherná. A ten její interiér se s tímhle nedá srovnávat.
Avatar - Pekelná Micinka
15. 2. 2007 10:09
Jediný král Silnic
Včera jsem dával odkaz na provedení v bílé. Zabiják! Pro ty co nestihli [odkaz]