Novinky
0
bozske auto...ale osobne mam radsi vrcharskou verzi TYP C ... s 5,0litrovym V16... rychlostni verze typu c potom dosahovala rychlosti 405km/h...
Sleeper
0
Vrchařskou verzi? Ta měla vzadu dvojmontáž, pokud se nepletu....alespoň na některých tratích. Je pravda ale, že "déčko" bylo designově nejvyváženější....
0
ano vrcharska verze mela vzadu tuplaky... posledni kus je k videni primo v ingolstatu v uzasnem museummobile ktere patri audi ag... je tam i typ C rychlostni verze... "placka"
0
jinak typ C je podle me nejhezci... navic ma V16
Tak to je poprvý,co jsem viděl,že by podobný server získával fotky tak, že je Print Screen-uje a vyřízne😊)) to jste se teda vytáhli...😉 ale taky už jste mohli zveřejnit,kde jste ty fotky vzali... www.checkitout.co.uk/autounion/
To je úlet! myslel jsem, jak je to auto malý, ale ten řidič vypadá jak za volantem náklaďáku. A jak tam sedí - žádný pásy, nic. Šílený!
... A ist v tom este tych 330km/h.... ;-\
Na úzkých penumatikách a na přírodních okruzích bez únikových zón..... 😄 I když, těch 330 byla jen teoretická maximálka, té se podle mne nedalo tehdy nikde dosáhnout (ani na Monze). Samozřejmě, pak existovaly pokusy o rekord na dálnici Frankfurt - Darmstadt.... a jistý Bernd Rosemeyer za to zaplatil životem. Caracciolův rekord s Mercedesem 432 a něco km/h je mimochodem stále platný jako nejvyšší rychlost, dosažená na běžné silnici.... 😄 Muselo to být šílené....
To že nemá pásy je vlastně bezpečnostní prvek, tehdy bylo pro piloty "bezpečnější" když je auto při havárii vymštilo ven. Nicméně i tohle autu přidává na zajímavosti. Závodní Auto Uniony jsou opředeny závojem tajemství, tím že byly svého času neporazitelným strojem, jehož potenciál nebyl zdaleka naplněn z důvodů jež jistě známe. Válku tyhle klenoty přežily někde v halách zakryté plachtou a to co je čekalo pak, bylo snad horší než vybombardování, rusové je převezli spolu s dokumentací a stroji z továrny do jejich vlasti kde se s nimi nezacházelo v rukavičkách. Některé to přežily, jiné zase ne, jedno doslova částěčně tak, že bylo rozřezáno v půli. Zajímavý byl pro mě také jeden článek z časopisu, kde restaurátorská firma z UK našla na šrotišti části Auto Unionu a z nich pak postavila funkční šestnáctiválcový Typ C. Dokonce jim Audi zadalo zakázku na postavení repliky s tím, že do něj chtěli původné dát obyčejný produkční motor Audi. Naštěstí restaurátoři vyrobili zdařilou provozuschopnou kopii navzdory neexistujícím plánům a formám. Pro mě snad neexistuje jiné auto s takovým příběhem jako je právě Auto Union. Doufám že budoucí šťastný majitel si ho nenechá pouze pro sebe a podělí se o něj s námi učastí na sešlostech nebo závodech historických vozů.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.