Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Volkswagen Golf Variant - nové fotografie

38 komentářů

To si přece Volkswagen nem§že dovolit, nevyhovět poptávce zákazníků, a tím si tak pohoršit svoji reputaci. Nevím koho zase napadlo, že by Golf Plus mohl nahradit klasické kombi Variant. Je pravda, že i já jsem byl docela v šoku když bylo oznámeno, že verze Variant v řadě Golf nebude. A je taky pravda, že i kdyby nebylo u mě by si VW tu reputaci dost pohoršilo, ale jak vidím, umí reagovat na poptávku zákazníka a to se mi líbí!
To umenie reagovat sa paci aj mne, ale nechapem dovod tohto kroku, ked o 2 roky sa ocakava Golf VI. Tento krok mali spravit asi tak pred rokom aj pol, ale myslim si, ze aj teraz si najde velke mnozstvo spokojnych zakaznnikov. :yes:
Pravdepodobne to dopadne tak, ze hatch predelaji s novou generaci (otazka je, zda nepujde jen o vyrazny facelift) na neco snad zajimaveho a Jetta a Variant zustanou jako konzervativni varianta.
2008 přijde facelift
2009 přijde nová generace (spíše větší fejslift)

Jinak VW :yes:
Je to humus bez nápadu a bez estetiky ako celý 5-kový Golf a Passat a taktiež aj Polo na tom nie je o nič lepšie.Už si ten konzervatívny design môžu strčit do r..i.Konkurencia ich už dobehla v kvalite ba aj predčila a ponúkajú sviežejši design a vyspelejšiu techniku
Na tyhle anonymni zvasty skoda reakce.
Ale ma z velky casti pravdu...VW nejsou spatny auta (ale to uz prestava byt i Dacie >😒] ), ale design (ackoli uznavam, ze je to dosti subjektivni hledisko) se jim nedari...
Nejhezci byl Passat B3...S golfom je to porad to same, porad velice dobry (nekdy viac, nekdy menej), ale nikdy nevycniva...mozna skoda... Kdyby dalsi Passat vypadal jako novy Lancer s tim negativnim sklonem masky, bylo by to moc hezky... 😉 A Golf jako AM V8 Vantage >😒]
Vsak ja nerikam, ze je VW neco extra, jen to clovek muze napsat slusne jako vlastni nazor, tj. neprezentovat se jako hustej inteligent, co vsechno vi nejlip, a podepsat se pod to, na coz ale ten nahore asi fakt nema 😄
Hele, nefackujte me, ale na tech spy fotkach to ma zadak jak oktavka/fabka.
[odkaz] /// Video je celkem dlouhý, ze začátku se nic neděje.. doporučuji přejít na čas 2:10 - pokochýte se novou Toyota Camry (vypadá docela luxusně, co?) a pak už se jde na věc.. něčeho se pevně chytněte, protože tohle se fakt jen tak nevidí! >😒] 😉
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tomiss
Fakt nářez,kdyby mi to někdo vyprávěl tak tomu neuvěřím 😲
Dobrý...A viděl jsi to video s Paris Hilton, jak ji došel benzin? To je děs, je to tam, najdi. A ona: "How much is gas??" Nikdy netankovala...spoilt bitch!!!! :no: :no:
Viděl.. Paris je taky hustá, nevěděla kolik stojí benzín ani kde má víko nádrže.. ale nejvíc mě dostalo, co udělala s těmi drobnými, které ji ten novinář vrátil.. hodila je na zadní sedadlo..
Ale nejslepší je stejně to, jak jede v obrovských slunečních brýlích, ještě taaak černých...Jinak má super vkus na auta nebo dobré rádce..LSR MCLaren, GTC...
cuisine
no já se jsem sice to videjko neviděl, ale vzhledem k jejím finančním možnostem to nemá zapotřebí .... nebo si myslítě že nějaký britský lord také ví kde má víčko od nádrže ???? 😄
ano...to si teda myslím 😉
cuisine
tak to já mám názor přesně opačný .... 😄
já nevím, žádného neznám osobně 😄 . Ale protože je na ostrovech automobilismus vášeň a bohatí si mohou dovolit krásná,stará auta...myslím, že průměrný lord ví moc dobře, kde má nádrž 😉
ježišikristepane! A tohle má zvládat krizové situace na silnicích? Se nedivte, že je tolik mrtvejch, když řidičák má doslova každý jelito 😲 (u nás to nebude jinak)
RS
Neuvěřitelný je fakt slabý slovo >😁 8-s >😁
No nevim 😊 5 vteřin sqelé akce + 5 minut totální nudy 😁 Paris je super 😁DD
No nevim 😊 5 vteřin sqelé akce + 5 minut totální nudy 😁 Paris je super 😁DD
cuisine
no to jim to trvalo ... to jejich původní rozhodní o absenci kombíku bylo dle mého názoru známkou velké konzumace omamných látek ... a to že jej měl nahradit golf + s jeho pidikufírkem je dobrá utopie 😄
Klaudius
Tradicne. VW chodi samozrejme vzdy az skoro po funuse. Tak ako naposledy s Touranom, vzdy so svojimi rozhodnutiami meska za zelaniami svojich priaznivcov, ktori potom s "napatim" ocakavju, ze sa mozno ich tuzba splni a VW vyrobi to, co chcu.
Ono ani s tym novym Golfom to nebude ziadna slava, tradicne v style VW osvedcena technika ostava, ale auto bude uplne nove, iba ho od starsej generacie skoro nerozozname, odlisia ho najma jemne a hlavne tvarovo ciste retuse svetiel, kluciek a spatnych zrkadiel. Ten ich vecny boj s uvadzanim novych modelov a nekonecny konzervatizmus ktorym uz porazili aj Mercedes uz zacinaju liezt krkom. Bez ohladu na to, ze zase maju dalsieho noveho sefa, u VW asi pokrokom nazyvaju aj dalsi stupen pribrzdenej evolucie...
Na fotkach rozhodne nie je to iste auto(vyjmuc Golf), uz som to tu raz spominal, niektori pani redaktori by mali na svojich clankoch poctivejsie popracovat aby za nieco stali a nie cosi rychlo zbuchat a vrhnut von len aby bolo co citat...
Toto uz naozaj straca uroven.
Uz se pise, ze novej sef VW poveril DaSilvu (nebo jak se jmenuje), aby poradne prekopal Golfa Mk8 i nastupce stavajiciho Passata.
Klaudius
Vcera som citak AutoBild.....novy Golf ma mat zvonku nove vsetko....ale napohlad okrem svetiel nic...GOlf 8 pride kedy?....ja viem ze na spadnutie je 6. generacia, pocitas to nejak inak?
Sorry, jsem se to splet s nejakym japoncem, samozrejme jsem myslel golf 6.
Mitsi, prosím, vrať se! Sledoval jsem tvé příspěvky vždycky se zájmem, budou mi scházet.
Mitsi, prosím, vrať se!
Byl jsem v téhle diskuzi trochu mimo mísu, omlouvám se!
jako bych viděl Oktávku.
Spravne by melo byt "v mexickém závodě Volkswagenu v Pueble" To mesto se jmenuje Puebla nikoliv Pueblo a je (i ve spanelstine) rodu zenskeho.
Tisková zpráva VW: Ano mohli jsme pro Vás udělat krásné auto, ale Vy byste nám to stejně nevěřili. Takže to zase bude nudná krabice a když už zase nudu, tak na všech modelech. 😉
Taxameter na nule, motor zerie granule, zivot je pes!
Natankujem Pedigree, plnu nadrz, dvacat kil... >😁 :yes:
omlouvam se, necetl jsem celou diskuzi, ale nechapu, proc by VW melo predstavit novou variantu modelu, kterej bude v brzke dobe nahrazen novou generaci s nizsimi vyrobnimi naklady??? z bocniho profilu tech vozu a zadnich svetel je zcela patrne, ze jde o zcela jine tvary karoserie... mne se to zda byt pitomost. nechapu, proc by VW nepostavil combi na bazi golfu VI
zapomnel jsem se podepsat...