Technika
cuisine
0
tak to to mají souščasné sanitky od kovu velim blbý když maj do boku červené majáky ( i když ty byly zakázané i předtím ) 😉
Vážne by ma zaujímala cena takéhoto auta aj s vybavením, odhadujem, že to stojí toľko čo jeden autobus...
Ale vážne teraz, toto je akože článok na serveri špeciál o autách? Motorizácia a parametre asi tajné, o chýbajúcich fotkách ani nehovoriť. Toto mi pripadá ako správička z novín alebo zaujímavosť v ženskom časopise...nech sa na mňa autor nehnevá, ale čakám podstatne viac...
Ale vážne teraz, toto je akože článok na serveri špeciál o autách? Motorizácia a parametre asi tajné, o chýbajúcich fotkách ani nehovoriť. Toto mi pripadá ako správička z novín alebo zaujímavosť v ženskom časopise...nech sa na mňa autor nehnevá, ale čakám podstatne viac...
Ber to s nadhledem... 😉 Radši umřu v téhle krásce,než v rezavé Škodě 1203 >😁 >😁 :yes:
Taťka jezdí s Mercedesem Sprinter... Cena samotného auta je jen nějakých 850 000 (ve výbavě klimatizace a spíš výkonnější motory). To vybavení přístroji stojí tak dva miliony Kč + se musí zadní prostor auta upravit ve specializované firmě. Takže konečná cena kolem 3 milionu Kč 😄
Všechny ostatní dodavky se předělávat nemusí,ty mají prostornou karoserii,proto přestavujem VW chcíplotinu, abychom mohli hlásat prodejnost VW.
Já teda nevím, ale takovouhle sanitku bych teda přehládl snáze, než když by třeba ty zelené čtverce byly oranžové!!! Nemyslíte? 8-s
Taky si myslím, že je snáze přehlédnutelná. Navíc spousta lidí není schopna odlišit od sebe určité odstíny zelené a žluté
Jestli je to, co používá např. policie v Británii, tak jsou to jakési odrazkové fólie a jsou velmi dobře viditelné, resp téměř svítí! :yes:
No co já si vzpomínám, tak v Anglii jsem viděl sanitku s podobnýma čtverečkama, ale jsem si jistý že tm měli kombinaci s oranžovou...myslím, že modro oranžová a policie tam má takovou fosvorově žlutozelenou a modrou...
V UK pravdu uz vsechny auta statnich verejnych sluzeb jako je ambulance tyto ctvercove pasy na autech ma. Na sanitkach jsou to velmi podobne (mozna stejne), jako jsou predstaveny v tomhle clanku. Policie ma onu nejvyraznejsi zelenozlutou v kombinaci s modrou a hasici v kombinaci s cervenou. Zadna oranzova se nepouziva. Jen v UK je to mozna jeste trochu lip viditelne diky tomu, ze to je ve velke vetsine na bilych autech - tedy u sanitek a policie.
A co ty cervene napisy ? Ty take odrazi svetlo, kdyby neodrazely svetlo, budou cerne 😁
At zije uredni siml EU !
At zije uredni siml EU !
Taxíky regulovat nebudou?Tady v CZ,hlavně Praha by to potřebovala jako sůl!Razivě žlutá barva,velké černé registrační údaje pro lepší kontrolu(nejlépe na střeše,jak to měly vozy policie).To by byla paráda... >😁 >😁 A taxikáři by byli slušní,zdvořilí,neokrádali by. >😒]
pěkné, tak ještě třeba tu o Budulínkovi... >😁
Praha uz vyhlasku o pouzivani pouze presne definovanych odstinu zlute ma. Diky tomu uz pomalu ale jiste zacina tehle taxiku v Praze pribyvat. Myslim, ze nove registrovane taxi uz muzou mit jen tuhle barvu a stare na to maji nejakou lhutu, kterou bohuzel ted presne nevim, ale je jasne, kam to smeruje. Budeme tu mit taxi ala NYC 😄
.... a těmito sanitkami se budou převážet pouze ti s nemocí odpovídající normám EU..... Jako u blbejch na půdě!!! ;-\
Nová pražská sanitka: [odkaz]