Novinky
fred
0
i kdyz ne levne.....
Ano další úžasný malosériový supersport, který má jedinou chyba...jako všechny tomuto podobné supersporty....nikdo si je nekoupí ;-\
fuuuuuj 😄 sak to vyzera ako postavene z LEGA 😄 a ten predok sa mi naramne podoba na Enzo ...toto auto sa im teda moc nepodarilo 😄 fuj 😄
Mrhanie fantaziou, talentom, casom aj prostriedkami. Zbytocnost bez efektu. Mozno pekna, ale naco?
Prave naopak... Je to vyuziti fantazie, talentu, casu... par lidi si to koupi jestli to pro vyrobce bude rentabilni nebo ne neni nas problem mi(milovnici aut) muzeme mit pouze radost ze je dalsi exot na svete... BTW:nuti te nekdo to koupit???? nenuti tak co kdyz budou chtit at si vyraby treba auto na uhli pro nas je to dalsi moznost ne nutnost
Prave preto, ze si to tazko kupis a ked aj ano, kde sa s tym da jazdit? Mohli radsej skusit stvorit nieco pouzitelne...
POUZITELNE TOJE ... je to aj mozno reklama .. tato spolocnost vyraba diely karoserii ... a je lepsia reklama ako vyrobyt supersport .... a este sa pritom zabavia .. odtestuju si nove technologie ... preco nie ... ja by som si kludne svoj supersport postavil .... keby som mal na to schopnosti a prostriedky
[odkaz]
trožku stejné...jinak já bych to nehanil! Myslím si, že postavit supersport konkurující(jízdními výkony) Porsche či Ferrari je dětský sen! :yes: (psss, můj taky 😉 )
trožku stejné...jinak já bych to nehanil! Myslím si, že postavit supersport konkurující(jízdními výkony) Porsche či Ferrari je dětský sen! :yes: (psss, můj taky 😉 )