Novinky
0
Volkswagenu to preju,snad pristoupi k o trochu lepsi cenove politice...Uz se tesim na Golf 6,ale tento rok to nebude urcite!!
Z 385 Touaregov len 43 osobnych....vie si niekto predstavit terenneho ale vyslovene uzitkaca v podobe Touarega? Jasne, limuzin s deliacou stenou a mrezou za sedackami jazdi plno od vsetkych znaciek...
Ale kto ma uzitkaca, kludne si ho odpocita z dani. Preco by si nekupil auto za milion-dva, ked mu ho vlastne zaplatia na daniach vsetci...Zaujimalo by ma, kolko z tych ostatnych aut bolo v osobnych verziach a kolko v upravenych na N1...Keby si podnikatelia museli na auta setrit z vlastneho, ich vozove parky by vyzerali inak a tym padom aj predaje...
Ale kto ma uzitkaca, kludne si ho odpocita z dani. Preco by si nekupil auto za milion-dva, ked mu ho vlastne zaplatia na daniach vsetci...Zaujimalo by ma, kolko z tych ostatnych aut bolo v osobnych verziach a kolko v upravenych na N1...Keby si podnikatelia museli na auta setrit z vlastneho, ich vozove parky by vyzerali inak a tym padom aj predaje...
No vidíš, mě na rozdíl od tebe 5ere, že u nás něco jako systém N1 vůbec existuje. Každý podnikatel, který auto využívá pro práci by měl dostat možnost jej odpočítat z daní. Že pracující Franta instalatér může směle odpočítávat Fabii Combi, do které naloží a odveze vše potřebné, to je v pořádku. Že to samé nemůže udělat pracující Franta právník s Hondou Accord, když místo kombi potřebuje určitou reprezentaci, to prostě v pořádku není. Já mám N1, potřebuji vozem převážet jak lidi, tak náklad, zároveň mám potřebu aby vůz zanechal určitý dojem. Mám vůz, který je svou podstatou velmi variabilní co se interiéru týče. Bohužel "vynikající" výmysl pevné posuvné přepážky mi jeho využití velmi omezuje a v mnoha případech zcela ničí. N1 je hnus, je to od státu rána podnikatelům mezi oči. :no:
Kéž by to byla jen jedna jediná rána... 8-s Nejhorší je, že se s tím nedá nic dělat. Ano, můžeme volit někoho jiného, ale přinese to zlepšení a vyřešení? >😁 :no:
Přemýšlím, jestli je možné stvořit tvůj text mozkem, a když, tak co bylo určující při jeho psaní. Tak především limuzína nejezdí s přepážkou ani jedna. S přepážkou jezdí zásadně ta vozidla, kterým se dá právě tou přepážkou oddělit nákladový prostor od prostoru pro posádku. Tedy buďto combi, či hatch (lift)backy. Krysí klec ovšem není (jak se mylně domníváš) odrazem toho, že si podnikatel nemusí na auto střádat, nýbrž pokus o vyvážení nesmyslných daňových předpisů (konkrétně daně z přidané hodnoty), které sice umožňují DPH odečíst u věcí, sloužících pro podnikání, nikoliv ovšem u osobních automobilů. Tohle samozřejmě běžně jde... tuším, že v Německu vrací stát 5/7 DPH... Je vidět, Klaudie, že sám sebe neživíš, a pokud už se živíš, nikoho při tvé práci nezajímá jaké máš ponožky. Až se jednou rozhodneš živit svou prací (svým podníkáním) sebe, současně zaměstnáš jednoho či tisíc lidí, napiš, jaký vozový park jsi vytvořil. Jedna věc je tupá kritika podnikatelů, jiná věc je vydělat vlastním přičiněním tisíc korun. Můžeš si to zkusit. Platí se zásadně za výsledky. To ale pochopíš rychle. Otázka je, zda dokážet obstát. Tvůj pohled na krysí klece, určovaný závistí je absolutně nepřijatelný. Nezapomeň, že vedle těch, kteří ve skutečnosti tedy zákon obcházejí tím, že sice tu krysí klec mají, ale jen na golfové hole, je tu i nespočet těch, kteří v nákladovém prostoru vozí barvy a na sedalde spolujezdce malíře na konkrétní dílo... třeba v Ranaultu Kangoo. Takže jediný správný pohled je, aby někdo už konečně donutil stát, aby podnikatelům umožnil odpočet DPH u všech aut (nikoliv jen nákladních dodávek) která užívají pro podnikání. Potom bude méně přepážek a více spokojenosti. P.S. Když tak se pokus tu vypsat svou myšlénku, jak jsi to myslel s tím, že tu snad krýsím klecařům my ostatní platíme daně...
Tak a teď mi vysvětli, proč já jako zaměstnanec si nemohu koupit auto s odečtem DPH? Principielně mám podobnou daňovou zátěž jako ten podnikatel s tím rozdílem, že mám daleko menší manévrovací prostor s tím daňovým základem dělat. Doufám, že mi aspoň tohle objasníš... >😁 Proč něco může plátce DPH a jiný ne. V principu v tom totiž není žádný rozdíl... Alespon ne v případě toho auta...
Ono milý GTI to bylo původně myšleno jako podpora malého a středního podnikání a ne jako možnost holohlavů oje...at stát... Ale to je fuk... Ono to ještě nějakej pátek vydrží... >😁
Ono milý GTI to bylo původně myšleno jako podpora malého a středního podnikání a ne jako možnost holohlavů oje...at stát... Ale to je fuk... Ono to ještě nějakej pátek vydrží... >😁
Evidentně netušíš, co to DPH vlastně je. Plátce je od slova platit. Plátce platí státu DPH jako rozdíl mezi daní na vstupu (to co nakoupil) a daní na výstupu (to co prodal). Přepážka tenhle jednoduchý a spravedlivý princip staví na hlavu.
To nebylo mě předpokládám,ale GTImu..., neb od něj čekám to ospravedlnění odečtu DPH na auto...
To bylo samozřejmě Tobě. Jednoduše nám vysvětli, proč odečíst DPH za soustruh a za auto ne.
Co to plácáš? 😲 , DPH je daň z přidané hodnoty a je to daň nepřímá, tudíž ji musí platit téměř každý který využívá a nakupuje zboží (Výsledná cena = cena + DPH). Každý "spotřebitel" musí platit DPH. DPH nemusíš obecně platit, jsi li pouze zprostředkovatel, což jsi správně napsal. Nechápu tedy, proč by někdo kdo zcela jistě spotřebitelem je (např. holohlavec v Q7, a nebo Verešová, je to fuk) by tu daň jen proto, že to umožňuje zákon neměl platit. MYslím, že je to jasné... Pokud udělám výjimku pro malé podnikatele na dodávku a tu daň jim odpustím, pak to nevidím jako špatně. Ale pracovní auto Q7 bez daně je nefér. Já taky jezdím autem do práce, ale jako zaměstnanec krom cesťáku si můžu tak akorát pískat. Pokud nevidíš rozdíl je mi tě líto...
Prosim te, nejdriv si precti co DPH vubec je. Chapu, ze reagujes na GTIho jako bejk na cervenej hadr, ale ted ze sebe delas jen, mirne receno, neznalka.
;-\ ;-\ Asi máš problém s holohlavými v Q7... ovšem i ti mohou podnikat a to Q7 užívat k výkonu podnikání. Nebo, ty bys chtěl určovat v čem má jezdit advokát k soudu? Tvé poslední dvě věty dokonale vypovídají o tom, jak té problematice rozumíš. Ten odečet DPH může samozřejmě dělat jen ten, kdo je plátcem DPH... protože on ty věci užívá právě pro to podnikání. Ty své auto pro podnikání nepoužíváš. Ty prostřednictvím toho auta netvoříš svůj příjem.
Tak ještě jednou... Ten holohlavec a nebo Verešová ano (neberte to v osobní rovině). Je mi to fuk... Tady by mělo platit heslo. Když výjimka takhle blbě a široce pojatá, tak pro všechny a nebo v původní rovině a nebo vůbec. hotovo. JE TO ŠPATNĚ
Ta výjimka není přece ani široce, ani blbě pojatá, je to tvrdě vybojovaný princip (odpočet DPH) u osobních vozidel pro plátce DPH, když zákonodárce (tedy jejich část v podobě rudého bratra) nehodlá ten odpočet umožnit plošně na všechna auta, která slouží plátcům DPH k podnikání. Musíš si představit maséra (plátce DPH) v Mondeu, který jezdí za pacienty a nemůže odečíst DPH... ačkoliv malíř v Kangoo ano. To je ten nesmysl. Občana - nepodnikatele- se tohle vůbec nedotýká...
No ale ty si nepochopil to, že já bych byl spíše pro to, nechat na ta auta daň na všechny s tím, že už i tak proti zaměstnanci mají výhodu, že si mohou snížit daňový základ. Zaměstnanec pokud koupí auto, tak jen za peníze, které nijak neponíží. Je to prostě za čisté. Musí zaplatit plnou sazbu daně, DPH a jetě cenu auta. Podnikatel může aspoň snížit daňový základ. Fakticky je pro zaměstnance auto o dost dražší než pro podnikatele a ještě o víc dražší když si může odečíst DPH. S velkou nadsázkou se dá napsat: Podnikatel bez možnosti odečtu DPH vydělá 500 000 a za ty koupí auto a platí na konci 0 daň. Zaměstnanec na auto za 500 000 musí vydělat 750 000 ať chce nebo ne, protože daň platí tak jako tak. a POdnikatel s možností odpočtu to má jako ten bez odpočtu,akorát ho má za 400 000...Je to hodně zjednodušené, ale je to tak...Ty to nevidíš?
Ty delas danovou reformu u socdem, co? Vsechny vyjimky a odpocty jsou na pikacu, jen je v tom bordel. Dane primerene vyse a bez vyjimek. Je na statu, aby s nima radne zachazel.
Hele já se nebavím o daních přímých, ale nepřímých!!! U přímých ať výjimky jsou, proti těm nic nemá, ale kterýho vola napadlo dělat výjimky u daní nepřímých!!!!? KURA, zamysli se a zjistíš ten paradox!!! Je jasné, že s enebude platit dań jsi li pouze zprostředkovatel, případně, že ti tu daň vrátí... Ale odečet na auto, který huntuješ s udajným záměrem podnikání mi přijde prostě úchylné... DOst tečka. Nikoho nenapadám, kdybych tu možnost měl tak to udělám taky, že koupím auto bez DPH, ale i tak si nebudu myslet, že je to v pořádku.
A jak bys to udělal například u počítačů nebo u mobilních telefonů? Tam by to s DPH bylo jak? Ty stále nechápeš, že zaměstnanec si auto koupí proto, že si ho koupit chce... kdežto podnikatel proto, že si ho koupit musí...jeho to auto živí.
Tak tohle je v dnešní době na filozofickou úvahu... Já bez auta taky těžko můžu dojíždět do práce...stejně tak jak ten podnikatel... Právě prvotní myšlenka byla (nejspíš), že ten malíř opravdu ty štafle nebud táhnout v tramvaji... kdežto ten masér by tou tramvají i dojel... Ale to ber jako vtip. Vidíš ten paradox těch výjimek... Mimoto furt se bavíme o výjimce u daně nepřímé a ne přímé (proti odpisům nic nemám, byť i to je výhoda), ale myslím, že v pořádku (byť v tom bordel fakt je)
Všechny tvé dnešní příspěvky jako vtip beru. Jako špatnej vtip, protože jinak se ani brát nedají. Doteď jsi nepochopil, co to DPH vlastně je a jak funguje. N1 není žádná výjimka, N1 je režim možnosti odpočtu DPH plátci DPH při pořízení vozidla. Nejde o výjimku. Jde o princip. A jestli je podle tebe odpočet o počítače témataem na filosofockou úvahu, pak platí tuplem úvod mého příspěvku. Nevíš o tom nic, vrčíš tu nějaké nahodile vytržené věty bez věcných souvislostí, nemáš ani špetku povědomí o tom, co to DPH vlastně je a snažíš se tu udržet svůj horní, zcela úsměvný příspěvek o tom, že DPH by si měl vlastně u auta odpočítávat každý.
A zase chyba... Já tvrdím nikdo. A to je sakra rozdíl.
Ad počítač... Kdybych chtěl uvažovat zběsile, tak jak uvažovali zákonodárci u N1 (a teď ty), tak bych u těch počítačů vymyslel stejnou zběsilost... Aneb počítačová gramotnost pro všechny, DPH od nikoho (dokonce tuším, že už sem to i někde slyšel).
Mrzí mě, že nejsi schopen pochopit základní princip DPH...škoda. ;-\
Ad počítač... Kdybych chtěl uvažovat zběsile, tak jak uvažovali zákonodárci u N1 (a teď ty), tak bych u těch počítačů vymyslel stejnou zběsilost... Aneb počítačová gramotnost pro všechny, DPH od nikoho (dokonce tuším, že už sem to i někde slyšel).
Mrzí mě, že nejsi schopen pochopit základní princip DPH...škoda. ;-\
Nechápeš princip DPH... u plátce DPH je na výstupu povinnost "přirazit" k ceně příslušnou daň, a na vstupu si ji zase odečíst. Neboť DPH platí jen konečný spotřebitel. S jedinou výjimkou - osobní automobil. U něho neexistuje ten odpočet. V tom tkví ta nelogičnost. Ostaně tobě nevadí, při tom pokřiveném pohledu to, že ponikatel, plátce DPH si "odečte" DPH třeba u počítače, kdežto, ty, jako nepodnikatel si jej koupíš jen s DPH? TY popíráš základní principy, na nichž je vystaven evropský daňový systém. Já napadám jen tu nelogičnost, totiž tu nelogickou výjimku vztahující se na osobní auta. Tedy - malíř pokujů, živnostník si na dodávku DPH odečíst může a daňový poradce, který vozidlo potřebuje k objíždění klientů si DPH odečíst nemůže... v tom je ta nespravdlenost. Jistě chápeš, že není ovšem možné, aby tys jako občan na vstupu DPH neplatil a na výstupu (žádný nemáš) DPH jaksi neúčtoval - absurdní, nesmyslné, nemožné. Mimochodem, z tak zmršeným názorem, jaký jsi tu předvedl, jsem se opravdu dlouho nesetkal.
Souhlasim, N1 je hloupost, navic hyzdi auta. Je to ale podpora maleho a stredniho podnikani. Takovy pravnik je take podnikatel, ale rozumneho pravnika by ani nenapadlo koupit si N1. Mam mezi pravniky hodne pratel a ani jeden z nich, ani ja se pri koupi vozu nedivame na cenu. Navic pri vydelku pravnika by moznost odecist DPH byla nehoraznost. Vubec takovy napad muze napadnout jen nenasytneho hamouna.
Zcela logické by bylo,kdyby si podnikatelé mohli odečíst DPH z jakéhokoliv vozu, bez rozdílu kategorie, který používají pro svou práci. A to říkám jako nepodnikatel, který podle Tvého lehce závistivého názoru na toto konání doplácí...
Jsi to ty Grebenicku? Na tvym miste bych pozadal admina, aby ten tvuj blabol smazal :no: :no:
>😁 Trefa :yes:
Jsem se nasral jak starej chlap. A wollf me dorazil :no: :no: :no:
teda wolff
Hoď se do klidu a nauč se číst a přečti si zákon o DPH
Wolff bohužel hlavně neví, co to DPH je. A jestliže považuje za nerovnováhu to, že si to DPH u auta nemůže odečíst i občan, pak na to se snad nedá ani reagovat... 😄
Možná je to tím, že se na DPH dívám jako právník a ne daňový poradce... A pokud nevidíš, že pro podnikatele se stejným příjmem je snažší si koupit auto než pro zaměstnance, tak je mi to líto... Právníci obecně nemají rádi výjimky a já v tomhle zastávám konzistentní názor. S rudými v parlamentu to nemá co dělat.
P.S. Já chápu, že prioritou všech je oj.e.b.á.va.t stát, bohužel já jsem z těch, který si vše musel sám zařídit, nikdy nic od státu nedostal, všechno si platil sám a i přes to nemám potřebu zatím stát odrbávat. Ale lidi jsou různí.
GTI...Doufám, že mi ještě povíš něco o tom, že masér se do zaměstnání najezdí víc autem než já do práce... >😁 Tyhle ty názory mají v sobě trochu nemoci a bacilu...Bacilu hyenismu...neb V prvé řadě já!!! Já mám mít všechny výhody, jen já... Na to já říkám nic... žádné výjimky. Tečka.
P.S. Já chápu, že prioritou všech je oj.e.b.á.va.t stát, bohužel já jsem z těch, který si vše musel sám zařídit, nikdy nic od státu nedostal, všechno si platil sám a i přes to nemám potřebu zatím stát odrbávat. Ale lidi jsou různí.
GTI...Doufám, že mi ještě povíš něco o tom, že masér se do zaměstnání najezdí víc autem než já do práce... >😁 Tyhle ty názory mají v sobě trochu nemoci a bacilu...Bacilu hyenismu...neb V prvé řadě já!!! Já mám mít všechny výhody, jen já... Na to já říkám nic... žádné výjimky. Tečka.
Jak do zaměstnání? Ten "masér - podnikatel" ten to auto má k tomu, že jezdí po svých pacientech, ne, že se s ním dováží z bydliště do kanceláře... Chceš-li dám ti jiný příklad - Obchodník s oděvy musí jezdit s autem na veletrhy... s osobním autem, které mu slouží k tomu, aby na ten veletrh, kde dojedná obchody dojel. Proto je to vozidlo užívané k podnikání. Nebo advokát k soudu, nebo lékař musí jezdit po horách za svými pacienty. To neznáš? Přece nemůžeš dávat rovnítko mezi auto užívané zaměsntnacem k cestě do zaměstnání a tím, kdo to auto má k tvorbě zisku...
Nedělám. Ale v mý případě a mnoha jiných je to stejné. Jediný rozdíl u mě je, že mám pracovněprávní smlouvu. Ale na 20 000 čistýho musím tak jako tak 40 000 vydělat ať chci nebo ne. Výhody a nevýhody jsou jasné. Proč ale dávat bonus ve formě neplacení DPH (daně nepřímé - tedy daně nezávislé na poplatníkovi, ale na zboží?) Už si to taky pochopil?
Wolffe, uplne nejjednodussi je, prestat plakat nad temi hnusnymi podnikateli (mimochodem, delas asi jako statni zamestnanec, nicmene i pak te zivi podnikatele a jejich zamestnanci ze svych dani)a stat se jednim z nich. Budes privilegovany, vsechno za tebe "zaplati" stat, budes jen ojebavat atd. Sam se takovym jako jsi ty divym, ze je to jeste nenapadlo. Lidi, proc chodite do prace, kdyz muzete byt podnikateli ;-\
Že by si měl nějaký mindrák...? Já neříkám, že to mají podnikatelé jednoduché. Dělám v soukromé firmě zrovna teďka (snad ne na věky)...A o podnikání i sám něco vím... A jako právník znám kvality zákona o DPH... A musím se smát >😁
Jo mam mindrak. 14 let se zivim sam, davam praci i jinym lidem, pokazdy kdyz si nejaky * na ministrestvu, v parlamentu nebo na urade neco vymysli, tak nesu dusledky jen ja. A kazdou chvili slysim nejaky blabol jaky tu vyprodukoval Klaudius nebo i ty. Abych se nakonec pomalu stydel, ze jsem podnikatel. A tomu teda nerozumim. Ja si nestezuju, mam se dobre, ale proc by me do toho mel kde kdo kafrat, kdyz vubec nema poneti o tom, co vse pro to, abych se mel jak se mam, musim udelat.
*= muzsky ud po slovensky
Ale za to já přece nemůžu... Ty jako podnikatel máš asi předstvau že všichni zaměstnanci sedí na * a blbě čumí? Dť je to hloupost. Zaměstnanec nemá tolik možností ovlivnit svůj příjem, ale nemá organizační a jiné straosti... Tak to prostě je. Všechno má své pro i proti. Já nemám nic proti podnikatelům, ale nesouhlasím s tím,a by si kdokoliv z jakéhokoliv titulu mohl odečítat DPH. To je vše. P.S. Pro mě by byl schwartz systém daleko výhodnější a neaplikuji ho..., jen tak naokraj...
* - to na čem člověk obvykle sedívá... Netušil sem, že je to sprosté slovo...zadnice? je v pořádku, zkusíme... >😁
To není žádný bonus. Podnikatel, plátce DPH u věcí, které pro podnikání užívá to DPH prostě neplatí. To je špatně? Vždyť to je jeden ze stěžejních princípů daně z přidané hodnoty. Na tom je to celé vybudované, jen u těch osobáků tohle nechce jaksi stát pochopit a zdaňuje i plátce... netahej sem zaměstnance, to s tím vůbec nesouvisí. Zaměstnanci nepoužívají auto k tvorbě zisku.
Nikdo prece od statu nic nedostava! Krome cigosu. To ze si pri vyuctovani DPH odectes DPH z vyrobniho prostredku prece znamena, ze tim vytvarich hodnotu, ke ktere to DPH opet uctujes spotrebiteli a odvadis statu. Napr. koupis auto za 500k Kc + 95k KC DPH. Za rok vytvoris napr jako pravnik ukonu za 2mil Kc + 380k Kc DPH. V prubehu roku jsi tedy odecetl 95k Kc, ale zaroven take 380k Kc odvedl. To jak to tu kdosi prirovnal k soustruhu je presne. Je to vyrobni prostredek a prosim, nepis zde nic o tom, ze to pouzivas take soukrome. Za a)je tezke rozlisit, kdy podnikatel jiz nepodnika a kdy jo b)jiste % tu bude vzdy u kazde veci (PC, tlf, tiskarna, stul, zidle atd.). Prece nebudes slozite uctovat soukrome pouziti stolu v kanclu pokazdy, kdyz na nem sklatis sekretarku....
Konečně hlava a pata...
Ale o tom se bavime celou dobu. To jen ty , neplatce DPH, chces mit nejakou ulevu od DPH.
nechci. Já jen říkám, že jsem pro odpisy, ale ne pro odečítaní DPH. Byť to GTI tvrdí,ale na to opravdu DPH vytvořena nebyla... Otázka je vlastně jen jedna. Mám li něco k podnikání a využívám to pro podnikání je to spotřeba jako každá jiná? Já po zkušenostech z života říkám ano. Vy ne. tečka
Tak ted jsi v jedny vete rekl, ze koule ma 4 roky, ale zadne hrany. To bude asi opravdu tezke se domluvit.
Wolffe, přestaň blbnout. Proč motáš dohromady dph a odpisy ? Odpisy se přece týkají daně z příjmu, nikoli dph. Máš v tom guláš. Aby ten guláš byl ještě větší, věz, že dph u auta, kterou nelze odečíst je součástí vstupní ceny pro odepisování a odpisy jsou tak větší, než u auta N1, kde odpočet možný je. >😒] >😒]
Nosime vodu do more 😒 Ty budes nejspis taky "hnusny" podnikatel, tak wolffa neoblbuj, on je pravnik :no:
Naučit se číst, je základ...Milic!!! Odpisy sem uvedl jako rozdíl mezi daní přímou a nepřímou pro ty co to samozřejmě nevědí... Celá diskuse je bez tak o ničem... Podnikatelé si prostě zvykly všechny předměty denní potřeby považovaat za předměty k podnikání /jistě i tohle se dá popřít, ale znám případy, kdy si prostě lidi se šikovnou účetní a dobrým kontaktem berou berou i účtenky na cukr), které by bylo nejlépe fasovat někde zadarmo na Hradě... Nu což, každého věc... (P.S. nezlehčuji podnikání, ale některé názory mi přijdou fakt komické)
A ještě jednou. Základní princip všude ve světě daně nepřímé je (a od toho slovo NEPŘÍMÉ), že se nevztahuje přímo na subjekt (tak jako je tomu u daně přímé), ale na předmět. Tudíž, že si někdo vůbec může z něčeho daň odečíst na základě právního statusu subjektu je špatně!!!! Přestávám házet perly sviním nemá to smysl... Mějte se v tomto bohulibém tématu. Doporučuji alespoň teoretickou literaturu: Mrkývka, Radvan a další...
A ještě jednou. Základní princip všude ve světě daně nepřímé je (a od toho slovo NEPŘÍMÉ), že se nevztahuje přímo na subjekt (tak jako je tomu u daně přímé), ale na předmět. Tudíž, že si někdo vůbec může z něčeho daň odečíst na základě právního statusu subjektu je špatně!!!! Přestávám házet perly sviním nemá to smysl... Mějte se v tomto bohulibém tématu. Doporučuji alespoň teoretickou literaturu: Mrkývka, Radvan a další...
No, že bys byl perlorodkou, to si tu zatím těžko někdo všimnul... P.S. A proč tedy všude v Evropě DPH z osobních vozidel užívaných plátcem DPH, stát podikateli vrací? To mi vysvětli.
Jen k tomu cukru. Samozrejme, ze si beres uctenku na curk spotrebovany v kancelari. Jak jinak ,ty chytraku ,oduvodnis vydej z pokladny. Nicmene ta uctenka je NEDANOVY naklad. Ci-li ti nesnizuje zaklad dane, pouze doklada onen vyber z pokladny. Je videt, ze nevis NIC, ale vubec NIC.
PS: Jeste k te dobre ucetni a kontaktum. Jako pravnik jiste vis, ze kraceni dane je trestnym cinem a pokud o necem takovem vis, je tvoji povinnosti to nahlasit. Jo i povinost bonzu je demokracie. Ale ono to spis vypada, ze to jsou informace od kamosu h putyky, kdy po 6ti Branikach je vam vsechno jasny :no:
Samozřejmě ten cukr byl jen nadsázka... Mě to "trápí" (netrápí, je mi to jedno, jen se divím) jen vzhledem k autům a "rádoby autům pro podnikatelské účely" To je rize česká specialita. Mimoto není co bonzovat. Dokud není taxativní výčet toho co lze a nebo nelze odepsat, není co bonzovat, ale záleží to víceméně na libovůli správce daně zda ti to uzná a nebo ne (což jako podnikatel jistě víš a předpokládám, že ti to dělá nemalé vrásky)... Což mimochodem podle mě taky není v pořádku... Proto sem psal o dobrých kontaktech. Nepsal sem nic o krácení daně. 😉 Ale tohle s DPH nesouvisí
"ked mu ho vlastne zaplatia na daniach vsetci" - To musis byt dost zoufalej, ze? >😁 Jak se ti takova kravina povedla? :no:
Nebylo by přínosnější zveřejnit komplet tabulky jak dopadly všechny automobilky na našem trhu, spíš než sem pastenout PR prohlášení VW? ;-\
Asi budu muset založit CHARTU 2007. Na ochranu informací a know-how všech automobilek světa. :yes:
TAK JEŠTĚ JEDNOU A TEĎ JAKO PRÁVNÍK A NE DAŇOVÝ PORADCE. ZÁKON O DPH JE ŠPATNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Výjimka je špatně postavena.
už to vzdej...
Co jako... Zjišťovat, že sem chodí lidi bez mozku a fantazie.. To už vím dávno...Je to škoda... Bohužel diskuze jsou víc a víc zapleveleny Bezmozky... Jako když už někdo není schopen pochopit můj nesouhlas se špatnou filozofií zákona, byť to tady i GTI polopatě vysvětlil, že daň musí normálně zaplatit každý konečný spotřebitel s výjimkou právě přepážky a že já s tím nesouhlasím s takto pojatou výjimkou, tak to je docela smutný (přičemž tento názor mají všichnni právníci)...ale to je fuk...
Ty to stále nechápeš. Když si občan koupí auto N1, což je také možné (třeba na vození krokodýla) musí samozřejmě zaplatit cenu i s DPH. Princip je jinde - Princip je, že plátce DPH, podnikatel neplatí DPH u věcí, které užívá k podnikání s výjimkou osobních aut. A to je ten nesmysl. Stát vlastně popírá, že s osobním autem se dá podnikat a toto právo přiznává jen u náklaďáků... a abych to dokončil celé, pak rudej bratr v parlamentu ještě protlačil cennový limit na auto, tedy hranici, kterou je možné uplatnit jako nákladovou položku (daň z příjmu) při nákupu auta - dnes tedy je to 1,5 miliónu... Co je nad, platí podnikatel ze zdaněných peněz. To je také nepsravedlivé...
Cele to spatne chapes. Vyjimky ze zakona z principu nemaji byt! Jinak zakon o DPH je skutecne spatny a to bez ohledu na tu vyjimku.
Jojo, všichni jsou hloupí, jenom já sem Autobus co Mates...Zajímavé, proč se mnou teda souhlasíš?
Škoda-Auto svůj původní plán na loňský rok překonala o 20 000 vozů. Ještě v září očekávala, že prodá rekordní počet 530 000 vozů po předloňských 492.000. Ze značek skupiny Volkswagen pro masový trh byl růst prodeje vozů Škoda nejrychlejší.
Rekordní prodeje zaznamenal také mateřský koncern Volkswagen Group. Největší evropaká automobilka dohromady prodala za loňský rok 5,73 miliónu vozů. Svůj odbyt tak zvýšila o 9,3 procenta.
Posilovaly všechny značky koncernu
Značka Volkswagen zvýšila odbyt o deset procent na rekordních 3,39 miliónu vozů. Přitom právě tato značka byla donedávna pro skupinu největším problémem a firma musela provést restrukturalizací, aby zastavila její ztrátovost.
Divizi Audi odbyt stoupl o 9,2 procenta na 905 000, zažila tak už potřinácté po sobě rekordní odbyt. Španělský Seat zastavil trend poklesu zvýšením prodeje o 1,9 procenta na 430 000.
Luxusní značka Bentley zaznamenala nárůst odbytu o 7,2 procenta na 9200 vozů. Sportovních vozů Lamborghini se prodalo 2087, což byl nárůst o 30,4 procenta. Loni poprvé patřila pod skupinu Volkswagen značka Bugatti, která prodala 47 svých drahých vozů.
Rekordní prodeje zaznamenal také mateřský koncern Volkswagen Group. Největší evropaká automobilka dohromady prodala za loňský rok 5,73 miliónu vozů. Svůj odbyt tak zvýšila o 9,3 procenta.
Posilovaly všechny značky koncernu
Značka Volkswagen zvýšila odbyt o deset procent na rekordních 3,39 miliónu vozů. Přitom právě tato značka byla donedávna pro skupinu největším problémem a firma musela provést restrukturalizací, aby zastavila její ztrátovost.
Divizi Audi odbyt stoupl o 9,2 procenta na 905 000, zažila tak už potřinácté po sobě rekordní odbyt. Španělský Seat zastavil trend poklesu zvýšením prodeje o 1,9 procenta na 430 000.
Luxusní značka Bentley zaznamenala nárůst odbytu o 7,2 procenta na 9200 vozů. Sportovních vozů Lamborghini se prodalo 2087, což byl nárůst o 30,4 procenta. Loni poprvé patřila pod skupinu Volkswagen značka Bugatti, která prodala 47 svých drahých vozů.
Proc se vw stal v ČR importérem č. 1 za rok 2006, kdyz renault prodal o par stovek vic automobilu za 2006?
Pac Renault neni nemecky a ty auta neimportoval, ale prach sproste dovezl! >😒]
SDA konečně přebudovalo své webové stránky, takže po 2 měsících mlčení konečně vybalilo statistiky za XI, XII/06 a celorok, pokud chce někdo komplet údaje. S čísly se dá žonglovat všelijak, takže očekávám, že během pár dnů se tady může objevit s vykřičníkem na konci zpráva "Renault importérem roku 2006 (v osobních vozech)" a zavládne spokojenost i ve francouzském táboře (OA 1-12/06 (importy): Renault 8156; VW 7116; Hyundai 6028...). Přeji příjemnou zábavu při vynalézání dalších kombinací 😄
no to je sice príma ale mě stejě nejvíc zajmá kolik se dovezlo amerik a aut který se tu normálně neprodávaj a to nidke není 😢
To máš pravdu, já se ale přiznám, že mě zas právě ameriky a exoti dvakrát nezajímají, pardon. Zkoušel jsi něco zjistit přes fankluby?
Existuje i sdruzeni dovozcu ojetin a taky se tam da neco najit. Z hlavy stranky neznam, ale gugl ti to urcite vyplivne. Divil bych se, kdyby tam nebyly i ty dovozy emerik.