Novinky
0
Ford draftoval designéry od Lady? 8-s Takhle ten turn-around nebude o 180 ale 360 stupňů. :no:
cuisine
0
o 360 ??? to zas pojedepůvodním směrem ale .... 😄
0
No právě.. směrem do pr dele ;-\
0
Proc? Vzdyt je to proti puvodni 500 konecne trochu zajimave (mi osobne se to libi velmi). Ty otacky si nech pro americky Focus, tam to opravdu vypada na problem 8-s
cuisine
0
no ten focus je ... no ten je .. taky jsem koukal .. uvidí se ... 😉
0
;-\
0
mně to zajímavý nepřijde a pěkný taky ne, je to obluda a IMO narychlo splácaný paskvil (ale myslel jsem, že to je z mého komentáře jasné)
0
No paralelu s Ladou jsem nenalezl, tak se ptam.
no mě se to narozdíl od původního modelu celkem líbí víc. vzhled zadní světel bych tedy udělal jinak ale vzhledem k tomu že jsu jak třeba u edge tak s tím se holt nic dělat nedá
Tak tohle je teda vážně rána.. jsem si myslel, že se Ford bude snažit s novými modely odrazit ode dna, ale tohle vypadá spíš na pokus o sebevraždu :no: :no: :no:
HALO KDY ZACNETE DAVAT NEJAKE INFORMACIE Z DAKARU? AKO PO MINULE ROKY? PRO TY KOHO ZAJIMA DAKAR ZATIM AKE TAKE INFO JE NA STRANCE AUTOWEB.CZ ;-\
Co třeba zkusit ofiko stránku dakaru?Tam bude info určitě 😉
no jo no tam sem byl po anglicky moc neumim :_D necahpu proc to neni tu ? po cesky 😊 prozatim ostanu i autoweb.cz a vecer kouknu eurosport proc az tak neskoro vecer to dovaji na eurosporte 😞
zkus kouknout na dakar.cz , nebo na martinmacik.cz nebo na stránky tomečka a lopraise .... snad ti to bude stačit
Vyzera to ako iba o trochu lepsie stare Mondeo / najma z vnutra. Neviem, neviem, ale nebyt asi europskeho Focusu, tak by sa im asi nic nepredavalo. Mali by najat Chrisa z bmw, aby vedeli ako na to :no:
Tak to je hnus, to nema s dizajnom po roku 2000 spolocne absolutne nic... krabica, ako niekto vyssie spominal (Lada) :😉
Z profilu to vypadá jak Passat, vyrobený kutilem z KLDR 8-s Interiér na ameriku OK, zbytek je nachromená zoufalost ;-\
Tak tomu hovorím vylepšnie motora ! Zdvyhnúť objem s 3.0 litrov na 3.5 a tým aj zdvyhnutie výkona. To je sila. A tie materialy v interiery ! To sa podobá tak na DACIA Logan. Potom nech sa nečudujú, že ich prestavajú Amíci kupovať. Len tak ďalej páni manageri ! >😁
Kdyby místo toho na trh uvedli klasické evropské Mondeo, tak by asi udělali lépe... Henry se asi obrací v hrobě ;-\
Je krásny,vo všetkých stránkach je krásny. Americký dizajn je pre mňa proste jednička. Europa je v *. A čo sa týka motorov: objem ničím nenahradíš!!!
A ani už být nemohlo >😁 Tady jen obměnili předek, řekl bych že k lepšímu, ale zase nepasuje ke zbytku. Pětistovce už pomůže jedině kompletní přešití. 😒