Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Detroit 2007: inovovaný Ford Five Hundred

Libor Zezulka
Diskuze (32)
Populární Ford Five Hundred se na autosalonu v Detroitu představil s novou tváří, silnějším motorem a pohonem všech kol.

Nová vizáž Fordu Five Hundred odpovídá aktuálnímu designovému trendu, změnou prošla především maska chladiče a světlomety, které se nyní podobají modelu Fusion a novému crossoveru Edge. V interiéru se Ford tradičně zaměřil na zlepšení kvality materiálů, došlo rovněž na zvětšení vnitřního prostoru a instalaci nejmodernější elektroniky. Majitelé se mohou těšit například na hlasem ovládaný navigační systém, zábavní DVD systém nebo hlasem aktivované hands-free.

Kromě viditelných změn provedl Ford na modelu Five Hundred i úpravy, které nejsou patrné na první pohled. Faceliftovaný sedan pohání nový zážehový šestiválec s objemem 3.5 litru poskytující maximální výkon 191 kW, to znamená o 42 kW více než původní zážehový třílitr. Jednotka je spojena s novou šestistupňovou automatickou převodovkou a točivý moment se může přenášet i na všechna čtyři kola. Již tak vysokou míru ochrany posádky Ford podpořil s inovovanou verzí Five Hundred použitím nové generace stabilizačního systému AdvanceTrac.

Libor Zezulka
Diskuze (32)
Avatar - Lonestarstate
8. 1. 2007 08:59
Horší než dosavadní to není
A ani už být nemohlo >:D Tady jen obměnili předek, řekl bych že k lepšímu, ale zase nepasuje ke zbytku. Pětistovce už pomůže jedině kompletní přešití. :-(
7. 1. 2007 23:05
Re: Mondeo
:yes: >:D
7. 1. 2007 22:53
Re: Mondeo
Myslim, že už je na vrtule zvyklej ;-)
7. 1. 2007 22:22
Re: Sluší pane...
Jj, možná v rámci restruktualizace přišli u Fordu na to, že takhle ušetří za lak >:-[]
7. 1. 2007 20:22
Re: HalOoo DAKAR INFO????
zkus kouknout na dakar.cz , nebo na martinmacik.cz nebo na stránky tomečka a lopraise .... snad ti to bude stačit