Novinky
0
Smartu mozna roste zajimavy konkurent. Vse bude zaviste na cene. Ondivuhodna je kosntrukce prostoroveho ramu bezna spise u sportovnich nez mestskych aut. Pokud ho budou dodavat i v jinem barevnem provedeni 😉 za solidni cenu tak verim ze ho budu minimalne v Italii casto potkavat.
Konecne. Niekto si uvedomil, ze onedlho je problem s ropou a ze sa neda uspkojit len s benzinom, alebo naftou. Zatial okrem Japoncov sa o to vela automobiliek nepokusa. Nebol by som povedal, ze sa toho chyti prave Lotus, ale vyborny napad. :yes: :yes: :yes:
Taky bych to do Lotusu neřek, ale to vůbec nevadí. S tim uvědoměnim si to taky beru. 😉 Jen doufám, že na těch autech něco nezmršej, byla by to škoda, protože to podle článku vypadá víc než zajímavě. 😄
Lotus dokonce udelal verzi Exige, ktery jede na E85, motor je v podstate stejny, jen ma par drobnejsich uprav a jiny program. Zajimave je, ze ma asi o 40hp vetsi vykon a zivejsi reakci (etanol ma vesti oktan. cislo nez benzin). Tiff Niedell ho testoval v britskym 5th Gearu. Jediny problem je pocet pump, kde se E85 da sehnat. V tomhle jsou napred seversky zeme a prave Brazilie a Argentina. Konretne v tam jezdi na E85 pomernevelke procento aut