Novinky
0
trochu moc FORD malo jaguar ... ale inac pekne
konecne hezky vypadajici auto... i kdyz koncernovi bratricci aston martin a mondeo jsou citit. ale je ostuda podobat se astonu??
Dal som mu trojku, dúfam, že to nevadí. Auto je celkom pekné... ale akosi mi to na Jaguar nepasuje...skôr Mazda, alebo iný "japonec"... Ešte pripomienka k osvetleniu interiéru. Prečo dávajú modré podsvietenie, keď oko lepšie znáša červenú farbu, resp. oranžovú?
Ty světýlka v interiéru... to je dobrý někam do filmu. V praxi to bude podobnej voser, jako pípací senzor při parkování.
To by mě zajímalo, odborníku, jaký máš problém se sensory na parkování >😁
Tobě to pípání nevadí? Mně dost jo. Naštěstí je fakt, že ve svym autě je nemám. >😁
No, ono by to bez toho pípání asi těžko šlo, že? Pokud nemáš grafickou nástavbu nebo rovnou kameru... Ono zaparkovat i s takovou novou Cromou bez sensorů asi nic moc. A řekněme si upřímně: se sensory zaparkuješ i tam, kam by ses bez nich horko těžko soukal, aniž by ses opíral o nárazníky...
Zaparkuješ s čim chceš, když to auto máš v ruce 😉 Když nic jinýho, ťukneš nárazníkem... Ale od čeho získal jméno "nárazník" ? 😉
Tak se zkus s dnešmíni nárazníky často opírat o druhé a uvidíš, jakou z nich budeš mít po půl roce oprýskanou fašírku, ty chytrolíne. Už nejsme v době, kdy nárazníky byly předsunuty před auto o 10cm. Pamatuji, jak tenkrát Volvo udělalo ta harmonikové nárazníky. To bylo něco. :yes:
Mam kombinace cervena vs. bila a jezdim s dosti zredukovanym osvetlenim, specialne cervena je hodne agresivni... 😉
mně se líbí... Na Mondeo dobrý... >😒] >😒] >😒] 😉 Ne vážně.. na to si zřejmě zvyknem a fakt se mi to docela líbí... není to šedá myš pro "dědky"... a třebas to Jaguar posune k dynamickým značkám... Když se tam taky vcelku hnulo Volvo a Land Rover, tak třeba se to podaří Jaguaru... :yes: 😉 :yes:
Jednou to přijít muselo. Vyrábět auta jak z vlastního musea sice Jaguaru vydrželo poměrně dost dlouho, a to zejména proto, že zákazníky byli především velmi konzervativní lidé (což není samozřejmě negativum), jenže... svět pádí (kam, to raději nezkoumejme), prostě... pádí, a s ním pádí i estetika, vnímání tvarů a jejich kotvení v karoseriích aut. Tak tu máme s novým rokem konečně Jaguara s velmi vpotentním "J". Jaguara, jaký má být. Silné, sportovní, přesto aristokratické auto za poměrně přístupné peníze... Osobně nevnímám kriticky určitou lehkou vizuální (doufejme, že jen tu) souvislost s Fordem... Věřím, že to bude přece ten "starý dobrý, silný Jaguar" Od veřejnosti se očekává pochopení... P.S. Je to podobný třesk, jakým nedávno přošla hodinářská ikona Zenith - první pohled - šok, druhý pohled - pochopení, třetí pohled - přijetí. Tak ať to vyjde, Jaguare :yes:
Mně se na tobě líbí, že i když nemáš ani GTi, ani ty zenithky, ani další premiový věci - že máš skvěle všechno nastudovaný. Jeden můj strejda byl to samý, jak ty, akorát s tím míval víc práce, dřív nebyl net, tak kupoval časáky a tak. Nic na tom, že nosil vykajdaný tepláky, kostkovanou košili a bačkory tzv. přaskáče. A holil se dvakrát do roka. Měl to nastudovaný, moc mi ho připomínáš = o všem vím a nic nemám.
Jinak tedy musím uznat, že tvůj soud o novým jagu je precizní a hodně se s tím stotožňuju, mám s tebou dost často podobnej názor na auta, akorát co se týká tebe, chlape - vždy si vybavím toho mýho strejce.
Jinak tedy musím uznat, že tvůj soud o novým jagu je precizní a hodně se s tím stotožňuju, mám s tebou dost často podobnej názor na auta, akorát co se týká tebe, chlape - vždy si vybavím toho mýho strejce.
Vy se znáte osobně, jo?
To potom trochu vyzeral ako Homer Simpson >😁 GTI vyzeráš jak Homer? 😉
Však ale Homer je podle mýho sympaťák. I GTi je u mně nesešněrovanej pohodář, na kterýho ještě žádná ženská nevyzrála.
:yes:
:yes:
Šak ja nič proti Homerovi alebo GTImu... Len teraz neviem koho mám roky nalepeného nad posteľou či Homera, alebo GTIho >😁 Booože ešte aj Tí smajlici su žltí... 😉
Ano, myslim, ze si dobre vystihol podstatu problemu. Priznavam, ze XF sa mi stale viac zacina pacit...a nie je to pre odlesky podobnosti s AM, alebo Fordom (ktory tam zas ja az tak moc nevidim). Jedine, comu stale neviem prist na chu je ten velky otvor vpredu: Bal som sa toho uz pred predstavenim auta, ked kolovali spravy o tom, ze to mam mat predok podobny Bentleyom: Na ten Bentley sa to hodi...ale na Jaguaroch by mohla byt pouzita rafinovanejsia maska ako "obdlznikova diera"... No, kazdopadne uvidime co sa s tym autom stane za 9 mesiacov, ked sa to "narodi" v seriovej podobe...
Souhlasim, novej Jaguar se mi moc líbí a doufám, že sériovej model bude vypadat skoro stejně. 😄
vidím po obědové plzni špatně nebo je tam skutečně napsaná vzrušují modely ... ??? :😉 😄
Před domem mi tu na parkovišti stojí altea - ty oči, linie kapoty...jen mřížka je menší, než jagova, jinak je to. Seat.
Může mi někdo visvětlit proc jaguar v poslední době kopíruje Aston Martin??? zkuste mi nekdo odpovedět. Nemůžu si pomoct ale přední linie mi připomíná Aston. A u XK boční linie kopíruje zase Aston to neumí vymislet nic nového??
Chudák mates... Chudák Micka... Plejstejšnová blikátka se zřejmě do série nedostanou, ale i tak si myslím, že jsou Jagu nedůstojná... Jinak interiér: podívejte se na koncepty Renaultu, ať vidíte, jak se dělá pořádný koncept :yes: Jak jsem řekl: pěknej Holden :-!
To je fakt. Ty, ZZ, sice autům vůbec nerozumíš, ale máš pravdu, že nejkrásnější koncepty dělaj ve Francii.
Auto se mi libi, a moc. Jen by to nesmel byt novy Jag. Jako Jag se mi az zase tak nelibi, prave z duvodu absence ty slavny minulosti. K zatraceni to ovsem rozhodne neni. Jednou to opravdu prijit muselo a to ze to auto dela IC je zarukou, ze to neujede do absurdna (snad). Ovsem, jestli nebude kuze a drevo, tak budou muset mit sakra argument, proc si ho mam koupit 😉 To ze zrusili okrovou kuzi me nastvalo, protoze jsem ji mel v prvnim Jagu a do druheho uz nesla objednat a musel jsem vzit cernou. BRG nezrusi, to je jako by MB prestal delat stribrnou. Celkove vzato jsem ochoten to vzit na milost a tise doufam, ze nektery cingrlata si serie odpusti. Doufam, ze Jag co nejdrive pusti do sveta i predpokladane motorizace a nahony. PS: Snad Arden udela novy svetla a to 4 😉
Nestačím zírat, z modelů pro bohaté dědečky senajednou vyloupl takovýto skvost? Ufff, nemám slov :yes: :yes: :yes:
Agresivní, krásné, jedinečné...
Agresivní, krásné, jedinečné...
Dal jsem za 3. Včera jsme se s Matesem bavili o tom, že mu všechny nový auta přijdou velký, těžký, hranatý a hlavně - nasraný. Myslím, že při pohledu zepředu, to je přesně takový. Mohutný a nasraný.. Svůj názor jsem víceméně nezměnil, pořád platí to co jsem napsal u článku před asi týdnem. Pominu-li tu masku, tak největší výhrady mám stále k zadku, takhle světla NE! Jinak zopakuju chválu na interiér, samozřejmě s výhradou, že je nejaguarovský, ale to už jsem taky psal. Oceňuji použití reproduktor; Bowers&Wilkins, snad jimi bude vybaven i sériový vůz. Bohužel Callumovi chválu nepošlu, za tu cihlu v okně, navíc, pod většinou skic interiérů je podepsán někdo jiný, což neplatí jen pro C-XF. Tady tedy několik málo dalších fotek. [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
Lamborghini je prolezlý Audinou a taky by ho všichni z vás chtěli 😉
U mě dobrý.Ne všechno,ale zrovna zadek jo.Předek by si zasloužil trochu víc originality.
U mě dobrý.Ne všechno,ale zrovna zadek jo.Předek by si zasloužil trochu víc originality.
Povedla se. Pár detailů se určitě změní a na pár dalších si bude muset oko zvyknout. Trochu mě deprimuje ta rovná boční linie vzadu - zavání lexáckými rádoby-finesami. Ale celkový dojem je více než dobrý. Nesmírně si cením tu odvahu že někdo vlivný řekl Čtvrtníčkovské "NE" a bouchnul rázně do stolu. Chce to styl pro 21. století a Jag to zvládl vlastními silami, bez pomoci Mistra B. Tak zvolejme RISPEKT a na MTV se radši nedívejme 😄 :yes:
Ano, dávám za jedna a přidávám hvězdičku, neb tohle auto si toto hodnocení IMHO zaslouží. Byť je v tom tak trochen vidět AM a možná i IOSIS, tož jest to ta pravá ořechová změna kterou JAG juž potřebuje jak kozel drbání (aby neskončil v klobáskách). Nevěřím (byť never say never) že se opustí dřevo, kůže a BRG. A tož držme JAGu palce nechť jest toto vykročení na tu správnou cestu k lepším zítřkům. Abych ale jen nechválil: ti budíci by mohli jít tak jak hodinky, čili naopak. Tož tak.
Jaguar v zadnem pripade nepotrebuje obdivne vykriky par nadsencu ( s maximalnim respektem vuci nim a jejich oddannosti ke znacce), kteri budou objednavat novy vuz na zaklade prvnich skic zduraznujicich tradici a retro tvary tolik obdivovane v minulosti a ovencene tituly. K temto zarytym Jaguaristum se vzdy jeste nabali spousta fandu, kteri na Jag realne nemaji a) penize, nebo za b)takovy vztah, aby si i v pripade dostatecneho financniho kryti Jaguar koupili a presto se vydavaji za priznivce znacky. Naopak, strategie zmeny pristupu k modelove politice podle meho nazoru prinese Jagu nove, mlade zakazniky, o ktere automobilka jiz radu let usiluje. Ano C-XF ani mne nenadchl jako nastupce S-Typeu napoprve, ale po casovem odstupu a urcite navaznosti na nove XK v nem spatruji cestu. Co se zmeny studie vuci seriovemu modelu tyce, verim, ze dramaticke kroky "kocici tlapa" jiz neprijme, stejne jako tomu bylo u studie predchazejici novemu XK.
Rozhodně se v tvém rozdělení sám řadím mezi obě démonizované skupiny. Jak a), tak b). Ale nechápu logiku věci, kdy to vypadá, že snad mají odpůrci zmíněného konceptu (kupovači i nekupovači) menší váhu než obdivovatelé (kupovači i nekupovači). Spíš než ohrazení se přímo proti kritikům bych od tebe uvítal popis (jakéhokoliv charakteru) toho, co se ti na tomhle Jagu líbí a proč. Možná si to už někdy sděloval, ale já u toho nebyl. Díky. 😉
Uprimne se mi libi tvar a pojeti celeho modelu, je dynamicky, prikrceny a nesnazi se tvrdit...Ja jsem nastupce kdysi opevovaneho modelu. Jag musi prece vypadat jako kocka pripravena k utoku, to, ze si vzal recept jak na to od AM mne neprekvapuje a ani neurazi, co to udela se samotnym AM vsak nevim. Jak jsem jiz psal, takhle nejak bych si predstavoval moderni pojeti Lagondy.
Díky za odpověď. Psal jsem ti sáhodlouhou reakci dole, ale kousnul se mi počítač, tak ještě jednou stručněji: Shodneme se na tom, že dosavadní politika Jaguaru škodí. Podle někoho je prostě špatná, podle mne jsou špatní (s blbým vkusem) lidé. Ale to je fuk a věc osobního názoru. Otázka je, zda "TOHLE" spasí Jaguar. Osobně si nedokážu představit, že někdo opustí svou značku kvůli "tomuhle". Jestli "tohle" Jaguar zachrání, uznám, že jsem se mýlil, budu gratulovat Jaguaru, budu gratulovat tobě, že jsi lepší vizionář. Jestli nazveme S-type propadákem, tak "tohle" musí mít alespoň o 40-50% vyšší prodeje, aby to bylo možno nazvat alespoň "průměrně úspěšným modelem". Nemyslím porovnávat poslední rok prodeje S-type s prvním rokem "tohoto". Ale první rok prodeje s prvním. Druhý s druhým, třetí s třetím atd. 😉 Jedině čas ukáže.
To souhlasim a taky souhlasim, ze nove XF nema styl minulych Jaguaru, ale myslim, ze tato trochu planovita libivost bude mit uspech. Jednoduse to je hezke auto a nebude postradat solidni techniku. Jaguar potrebuje uspet za morem a tam to je s retrem, nebo evoluci tezke. Je-li toto predobraz vozu za 50kEUR a ma-li konkurovat BMW, M-B, Lincolnu, Lexusu...pak by to mohl byt dobry krok. Treba u XK mi trochu vadi prilisna usedlost, tady uz se da mluvit o progresi.
Zde se musím přidat k ZZ a Matesovi. 😐 Dobrý Holden. Dobrý auto ale ne Jag. Obojí to vystihuje docela přesně. Dokonce oprostím-li se od toho, že jsem zastáncem určitého etosu, který bývá populární s odsudkem nazývat retrem a připustím byť jen na chvíli, že by Jaguar měl opustit naprosto všechny linie, které jsou pro něj typické a začít úplně "načisto", tak pro tohle ruku nezvednu. Není tam téma. Aspoň já ho tam nevidím. Co má podle tohoto konceptu být stylem "nového Jagu"? Průduchy na bocích? Ty má dneska i polovina tereňáků. Profil z Astona? Proč je pro Jaguar lepší profil z Astona než profil z Jaguara? Proč by měl být? Díra v chladiči, která není ani hranatá ani kulatá a která se divoce pere se všema tvarama okolo? Vidíte tam někde vůbec něco nosnýho a originálního? Dodám ještě, že pro Jaguar mám mnohem vyšší laťku než pro většinu ostatních výrobců, protože jejich dosavadní design se mi velmi líbí. Ale tohle je starý bělovlasý Lord s fajfkou v koutku sevřených tenkých rtů, kterému na hlavě trůmi zelený punk účes a pod vestou s hodinama cibulačkama má manželčiny podvazky a krajková tanga. Vysoké podpatky. Chce tím dokázat dětem, že je in. Až půjde večer do klubu vezme si džíny bokovky? Tohle je přetvářka za každou cenu a nevydrží to déle jak jednu generaci aut (maximálně 5 let). Pak není proč ani jak navázat.
Pisu o tom vyse, Jaguaru pomalu vymira generace pametniku zlatych casu. Mladou generaci prilis neoslovil model, na ktery Jag sazel, tedy X-Type a S-Type byl zase natolik retro, ze nove klienty nepritahl. Novy XF naproti tomu zari novotou a zcela modernim stylem. Ano, tradice Jagu z nej neni citit ani trochu, ale na tradici se nesazi. V dnesni dobe rozhoduji prodeje a tento model bude stezejnim pro preziti tak duleziteho jmena jakym Jaguar je.
Podle mého, jinou cestu vlastně Jaguar nemá. Musí se odstřihnout od toho, co nezvratně končí... slonovinová lžička na kaviar začíná být prostě postupně přežitkem... a ani alegorie na vlastní retro (S-type) se nemá šanci kam posouvat. Jen mrkni vedle, jak vypadá aktuální Rolls-Royce... pravověrní se musí křižovat... Líbí se mi tvá věta, jak nahoře píšeš, že špatní jsou lidé 😉 :yes: Já věřím, že Jaguar tuhle studii hodně domyslel. A zároveň věřím, že ji jaksi ještě mírně "zjaguaří." A současně jsem přesvědčen, že teď my musíme doběhnout jaguara... Myslím, že teď získává před našima očima náskok.
Kéž by to tak bylo. Každopádně já považuji třeba Rolls za 98% klasiku (jiná jsou jen ta světla a ta mi tam silně nesedí a jsou jediným za to radikálním důvodem, proč Phantoma považuji za ohyzdu) 😄 Proti moderně nemám nic. Sám se považuji za fanatického zastánce New Edge a Art&Science. Jenže mám pocit, že ubývá klasiky a úplně stejným tempem ubývá i čistokrevné moderny. A nastupuje splácaná kompromisní postmoderna. Kde není podstatná osobitá linka ale blinkry v zrcátkách, průduchy na bocích, parodie na vlastní masku chladiče a strop podezřele nízko nebo podezřele vysoko.
snad jim vydrzi do serioveho auta aspon ty kliky na prednich dverich... konecne to napadlo dat tenhle princip i na predni dvere
Podoba sa sice az moc na Mondeo a Aston, ale urcite nie je zly / teda az na tie zadne svetla - na Jag sa vobec nehodia, mozno skor nejaky americky koncept/. Niektori sa tu vsak vyjadrujete, ze je to pekne, ale nie je to jaguar. Spomenie si tu niekto, ake boli ohlasy ked mal prist Bentley so svojim continental GT? Boli take iste, ze sa moc podoba koncernu a uz to nie je bentley a pozrite sa na dnesne predajne cisla. Podla mna by sa to malo dostat do vyroby a nakoniec by ste boli aj tak vsetci stastni. 😉
Ale samosebou se rozumí že JE!!! Věřte přátelé že jsem člověk konzervativní (vzhledem k věku si to snad již mohu dovolit) a tvary "starých" Jagů se mně líbily, líbí a i líbiti furt budou. Tady přece, jak (nejen zde) všichni víme, jde o záchranu této automobilky, tudíž revoluce jest asi nevyhnutelá, že. A tož vyrovnejme zamračená obočí, a držme palce, ať se tahle velká kočka dostane ze sféry ohrožených druhů. Nakročeno má, snad, dobře. Tož tak.
jaguár to je díky tomu znáčku...jinak to je cokoliv jiného (maserati počínaje a Evem X konče). Tradice jsou do háje...ale...čert to vem, tohle je sporťák a má přilákat nové zákazníky. Tak jen houšť, jaguáre 😉 :yes:
Ano, ano. Šak nás taky mistr Marko varoval zavčasu. My zde na Auto.cz jsme byli připraveni. A taky si zde, nejen pro všecky Jagisty (pro ty by to měla býti "povinná četba"), dovolím ještě jednou anoncovati DVD přílohu posleního loňského CHIPu - historie "Velké kočky" do počátku do roku 94 minulého století. Já to viděl, nejdenu slzu zamáčk a nejednu sklénku skotské vypil. Tož tak.
nwm sice co všichni maj s napodobovánim astonu.....ale mě to aston něpřipomíná.....vůbec....Líbí se mi že se jag probudil a nechal historii historí a myslet trochu na budoucnost, design auta se podle mě poved je pěkně sportovně střiženej, teda až na tu velkou boční plochu...to mi nesedí....
Musím uznat, že disain sepovedl, opravdu to má šmrnc. :yes: Jediné, co mi tam trochu vadí, je ta obrovská maska. Chápu, že právě díky ní si toto auto každý zapamatuje, ale já bych jí přeci jen zúžil ve vertikálním směru, přibližně o čtvrtinu, hned by to vypadalo ještě sportovněji 😉
Chlapi, nezdá se Vám, že jste ten zadek někde viděli? Mě se zdá, že je to takové ala INFINITI... ;-\ Celé auto je takové...nějaké...všeliaké. Dost se mi líbí tvar předních světel a řekl bych, že i ten jako by pruh táhnoucí se od palubky po zadní sedadla je docela v pohodě... Takové extravago... Ale je JAGUAR extravago? 😐
vypada jako mix subaru a maserati,je to humus :no:
Nič proti Jaguaru (som jeho fanúšik) ale mne Jaguaru C-XF pripomína nový FORD Mondeo. Skúste reagovať či sa to zdá len mne .
Je to zkrátka krok správným směrem a kdo to nevidí, toho si troufám označit za člověka neznalého kvalitního designu a tudíž v tomto případě nesoudného! :yes:
Je velmi pekne auticko a ako pisali vyssie je to dobry krok.jag si respekt nemusi vydobyvat,jaguar ho ma!
..
1) nema to paku a spojku (sem jeste mladej, a tohle me na rizeni nejvic bavi :😉 )
2) neni moje 😉
1) nema to paku a spojku (sem jeste mladej, a tohle me na rizeni nejvic bavi :😉 )
2) neni moje 😉
Mám v Anglicku bratranca, ktorý sa snažil dostať na pozíciu dizajnéra Jaguaru. Jednanie sa skončilo, keď povedal, že si v budúcnosti Jaguar predstavuje ako starého londýnskeho elegána.
;-\
Tie britské značky, ktoré ešte neskrachovali, pomaly strácajú identitu a stávajú sa "obyčajnými európskymi" autami.
Navyše sa všetko chystá na predaj... 😢 😒
;-\
Tie britské značky, ktoré ešte neskrachovali, pomaly strácajú identitu a stávajú sa "obyčajnými európskymi" autami.
Navyše sa všetko chystá na predaj... 😢 😒
Ako obycajne, prichadzam s krizkom po funuse .... pisem mozno prilis neskoro, ked je diskusia mozno uz uzavreta a tento prispevok si uz asi nikto nevsimne. Ale predsa, nez sa pustime do dalsieho rozhovoru, prosim pozrite sa na kolekciu videi, grafickych prezentacii, interviews,...atd na tomto URL: www.keycast.com/…jaguar/jaguardes… (nepisem cely link s http, lebo ako neregistrovanemu ma to nechce nechat vlozit link) a kliknite na "Visit the Jaguar Design Briefings microsite"
Nezabudnite preliezt vsetky polozku na menu, tych videi je tam snad asi desat alebo aj viac. Z interview pochopite, preco su veci navrhnute tak, ako su.
Ako sa dalo ocakavat, ludia maju zmiesane pocity z niektorych prvkov designoveho konceptu C-XF. Nezabudajte ale, ze to je ibakoncept! Ja osobne som mu dal "za dva", lebo tiez mi niektore prvky nesedia. Ale ako celok sa mi to naozaj paci a dokazem si predstavit, ze by som za XF vypisoval sek. Lenze mal som tu cest vidiet nastupcu XJ, takze ten sek vypisovat nebudem a pockam si na to XJ. Niektore vychytavky interieru aj exterieru su vsak uz aj v tom nastupcovi XJ. Co poviete na volic automatiky (koncentricke kruhy klesnu a nechaju nieco ako spaceball) a na flappy paddles volice pod volantom? Nove XJ bude v kazdom pripade sedan a nie liftback ako XF koncept a navyse o dost dlhsi. Predne svetla sa vsak napadne podobaju. Niektorym sa nepacila maska a pripominala im Bentley... takze nie som sam, kto si to myslel. Pre XJ zmente tu masku uprostred zvisle akoby zalomenu (ako na Bentley) a krajsie a lesklejsie rebrovanie. Interier posunte este o triedu vyssie a vezmite si inspiraciu z drahych jachiet a budete blizko.
Nezabudnite preliezt vsetky polozku na menu, tych videi je tam snad asi desat alebo aj viac. Z interview pochopite, preco su veci navrhnute tak, ako su.
Ako sa dalo ocakavat, ludia maju zmiesane pocity z niektorych prvkov designoveho konceptu C-XF. Nezabudajte ale, ze to je ibakoncept! Ja osobne som mu dal "za dva", lebo tiez mi niektore prvky nesedia. Ale ako celok sa mi to naozaj paci a dokazem si predstavit, ze by som za XF vypisoval sek. Lenze mal som tu cest vidiet nastupcu XJ, takze ten sek vypisovat nebudem a pockam si na to XJ. Niektore vychytavky interieru aj exterieru su vsak uz aj v tom nastupcovi XJ. Co poviete na volic automatiky (koncentricke kruhy klesnu a nechaju nieco ako spaceball) a na flappy paddles volice pod volantom? Nove XJ bude v kazdom pripade sedan a nie liftback ako XF koncept a navyse o dost dlhsi. Predne svetla sa vsak napadne podobaju. Niektorym sa nepacila maska a pripominala im Bentley... takze nie som sam, kto si to myslel. Pre XJ zmente tu masku uprostred zvisle akoby zalomenu (ako na Bentley) a krajsie a lesklejsie rebrovanie. Interier posunte este o triedu vyssie a vezmite si inspiraciu z drahych jachiet a budete blizko.
No snad ten link teraz prejde. Nechce sa mi kvoli tomu registrovat. Za poslednym lomitkom je "jaguardesign".
Skusim to pastnut este raz, ked to neprejde, proste si to do URL rucne dopiste.
www.keycast.com/…jaguar/jaguardes
Skusim to pastnut este raz, ked to neprejde, proste si to do URL rucne dopiste.
www.keycast.com/…jaguar/jaguardes
Všetko je perfektné, iba tie budíky sú pekná blbosť, asi tvorcov inšpirovala jazda vľavo v Anglicku, ale ešte stále tam nejazdia hore nohami.